Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5257
View
156
Reply

[Tempatan] Live - Tun sedang meroyan di pejabat Bersatu sebab Muhyiddin pecat dia

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Saya sekarang di Ibu Pejabat BERSATU, kata nak pecat, saya tunggu di pejabat.



Single Polls, Total 148 Users voted
100.00% (148)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
Screenshot_2020-05-29-16-18-09-350_com.facebook.katana.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 04:19 PM | Show all posts


Thread dah ada laa
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana pi semua hulubalang? Takut dgn org tua moyan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai Tun... toksah spin la.  bukan nak kena pecat.   DAH KENA PECAT DAH PUN.   hehehe.   
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:22 PM | Show all posts
dapat lak dia guna pejabat BERSATU walaupun dah kena pecat? best jugak jadi Mahathir ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 29-5-2020 04:19 PM
Thread dah ada laa

yg ni poll Mahathir vs Muhyiddin dlm isu pemecatan
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sayonara atok..!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 29-5-2020 04:20 PM
Mana pi semua hulubalang? Takut dgn org tua moyan ke?

Tiada yg kekal di dunia ni..
Jawatan.. Pangkat.. Harta.. Why so serious?!!   Dulu atok pun pecat DSAI,  bukan setakat pecat,  siap kasi lebam mata dia sebelah.  sumbat 5 tahun mereput dlm jel
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:26 PM | Show all posts
madey ooo madey...

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:28 PM | Show all posts
WARGA FORUM SEMUA MENDOAKAN ATUK KEMBALI JADI PM.AMINNN....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 29-5-2020 04:26 PM
Tiada yg kekal di dunia ni..
Jawatan.. Pangkat.. Harta.. Why so serious?!!   Dulu atok pun pecat  ...

Aik.. tukar nada tetiba
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa dah nyanyuk lah
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 29-5-2020 04:28 PM
Aik.. tukar nada tetiba

salah sendiri letak jawatan.  Agong dah pujuk jgn letak jawatan tapi Atok degil nak mampos
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:33 PM | Show all posts
tak payah takut sangat dengan si tua nih.
pengaruh pun dah takde.
takde melayu yang nak undi atok ni pun,
kecuali pengampu2 dari Sabah macam geng2 shafie apdal,
dan towkey2 kiasu yang jadi kroni dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
  Byk nya musuh atok sjk atok hidup.mai kita tengok ada kah wak yiddin musuh terakhir atok sebelum  atok dijemput malaikal maut..


Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 29-5-2020 04:29 PM
Rasa dah nyanyuk lah

Musim pkp ni patut Mukhriz nasihat atok dduk umah je la.. Nnti kne virus covid tak pasal. Najib jgak yg disalahkan .... atok kan suka zikir najib najib.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga atok kembali berhibernasi di seri kembangan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 29-5-2020 04:22 PM
yg ni poll Mahathir vs Muhyiddin dlm isu pemecatan

mcm biasa semua poll Atok kalah teruk dgn abah Muhyiddin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 29-5-2020 04:34 PM
Byk nya musuh atok sjk atok hidup.mai kita tengok ada kah wak yiddin musuh terakhir atok sebelum   ...

udah2 la tu tun m..jgn nak rebut kuasa lgi tok tu dh tua dh... ingatan pun dah lemah pun...tgh2 wabak covid mcm ni atok..x kesian ka dgn rkyat yg sedang  susah hadapi wabak dgn sumber pdptan terjejas...  atok x sudah2 sbok ngn nk jwatan...dh muak ngn tok skrng.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua ni berlakon ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list