Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
678
View
28
Reply

Apam Balik dgn macam2 perisa!

[Copy link]

Author: ShinTV       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2020 07:02 PM | Show all posts |Read mode


Apam balik biasa dah sedap, tapi kalau tambah lagi perisa topping lain... mcm mane ye?

faverite saya ialah peanut butter. mungkin yg lain suka nutella banjirrrr!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-6-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma mkn apam balik tradisional je..tu pun satu dua gigitan sbb terlalu manis bg iols..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka apam balik biasa dan akan order kurang manis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 08:41 PM | Show all posts
ellez replied at 19-6-2020 07:46 PM
Cuma mkn apam balik tradisional je..tu pun satu dua gigitan sbb terlalu manis bg iols..

betol jgk. kadangkala saya x nak susu pekat... rosak flavor dan manis teramat
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
apam balik yg best mestilah tak tebal sgt.. baru tak rasa muak bila mkn..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:48 PM | Show all posts
Memang minat dengan apam balik ni, x kira apa perisa kawan bedal je
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya akan request apam balik tipis dan kurang manis. Bahagian luar tak nak sapu apa-apa.. Tapi kacang hancur nak extra
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 09:28 PM | Show all posts
imransulaiman replied at 19-6-2020 09:16 PM
Saya akan request apam balik tipis dan kurang manis. Bahagian luar tak nak sapu apa-apa.. Tapi kacan ...

eh eh. sama... saya ekceli suka yg nipis. dunno maybe yg nipis flavor dia lagi kaw. kalau yg gemuk2, kek dia tebal sgt kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 09:29 PM | Show all posts
Supersirap replied at 19-6-2020 08:48 PM
Memang minat dengan apam balik ni, x kira apa perisa kawan bedal je

biasanya tiba 4/5 keping dalam 1 sesi hehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 09:30 PM | Show all posts
Zack8hunter replied at 19-6-2020 08:43 PM
apam balik yg best mestilah tak tebal sgt.. baru tak rasa muak bila mkn..

saya suka yg nipis juga. yg crunchy sikit... baru flavor dia kuat. hmmmm, maybe ada idea baru untuk youtube ni. hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:37 PM | Show all posts
ShinTV replied at 19-6-2020 01:29 PM
biasanya tiba 4/5 keping dalam 1 sesi hehehehe

Sama kita, yang penting kena makan time panas-panas, kalau dah sejuk kejung memang x makanlah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 09:48 PM | Show all posts
Supersirap replied at 19-6-2020 09:37 PM
Sama kita, yang penting kena makan time panas-panas, kalau dah sejuk kejung memang x makanlah

tapi kan, saya nk rekemen yg buat mentabak kt plaza damas tetangga kita
dia ada apam balik nipis, ada flavor. ada sekali saya letak dlm petik sejuk 1 malam, next day dia keras dan extra rangup mcm makan kuih kapit bro. ahahahaha. sedap siot. hanya yg nipis la. yg tebal tu mcm kunyah gummy ball kalau makan sejuk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:18 PM | Show all posts
ShinTV replied at 19-6-2020 01:48 PM
tapi kan, saya nk rekemen yg buat mentabak kt plaza damas tetangga kita
dia ada apam balik nipis, ...

menarik bunyinya, boleh cuba  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 10:21 PM | Show all posts
Supersirap replied at 19-6-2020 10:18 PM
menarik bunyinya, boleh cuba

silakan. boleh buat review satu hari nanti kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt kg i ada org jual apam balik kecik tu sedappp sgttt..
Klu apam balik besar plak, pernah mkn yg inti pulut hitam kt pasar mlm dengkil. Sedap..
Pernah cuba apam balik pulut hitam kt psr mlm kg i, xsedap..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2020 11:50 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 19-6-2020 11:20 PM
Kt kg i ada org jual apam balik kecik tu sedappp sgttt..
Klu apam balik besar plak, pernah mkn yg i ...

kampung mane ni? mcm unique jer.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ShinTV replied at 19-6-2020 09:28 PM
eh eh. sama... saya ekceli suka yg nipis. dunno maybe yg nipis flavor dia lagi kaw. kalau yg gemuk ...

Tu lah.. Kalau tebal sangat, rasa muak nak makan.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ShinTV replied at 19-6-2020 09:48 PM
tapi kan, saya nk rekemen yg buat mentabak kt plaza damas tetangga kita
dia ada apam balik nipis, ...

Sedapnya bila extra rangup

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 19-6-2020 11:20 PM
Kt kg i ada org jual apam balik kecik tu sedappp sgttt..
Klu apam balik besar plak, pernah mkn yg i ...

Tak pernah tengok yang ada inti pulut hitam..teringin jugak nak cuba

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2020 10:56 AM | Show all posts
Lengkong replied at 20-6-2020 10:13 AM
Tak pernah tengok yang ada inti pulut hitam..teringin jugak nak cuba

boleh cuba buat kt rumah... hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list