Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7132
View
126
Reply

Fizo Dapat Tawaran RM25,000 Untuk Jadi Peneman Satu Malam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2020 10:25 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Fizo Omar mendedahkan ada sindiket penipuan yang cuba memperdaya dirinya.


Aktor ini katanya pernah beberapa kali mendapat tawaran beribu ringgit sampai ada yang sanggup masukkan duit dalam akaun walaupun sebelum berjumpa.


  



"Wow dpt job! RM25,000 satu malam.

"Saya pasti ini adalah penipuan, tapi bukan pertama kali saya dapat kiriman mesej sebegini menerusi Instagram.

"Kadang-kadang terfikir juga apa motif mereka ni? Ada tu siap minta nombor akaun nak masukkan duit dulu kemudian baru jumpa depan-depan.

"Barang recond macam saya ni pun ada harga, kalau yang brand new dan wanita-wanita pula tak tahulah berapa kan?" kongsinya melalui Instagram.


  



  



Fizo juga sempat membalas mesej scammer terbabit dengan cara yang sarkastik.


"Bunyi pelik kan? Tapi benda ni wujud dalam realiti, bukan dalam drama je.

"Kadang-kadang apa yang berlaku dalam drama sebenarnya menjelaskan apa yang berlaku dalam hidup kita sehari-hari.

"Tak apalah, yang penting #kitajagakita dan tak perlu sibuk nak jaga orang lain kan kalau diri sendiri tak terjaga," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-6-2020 10:31 AM | Show all posts
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat belajar bola timbang dengan fizo omar dengan lebih mendalam
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Amik la pijo..leh belikan mama kerusi ogawa
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 26-6-2020 10:31 AM
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family

Hahahahahahhahhha LOL
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:48 AM | Show all posts
cikatilia replied at 26-6-2020 10:31 AM
lols.... nanti bayar mahal2 dia dtg satu van dgn family

Yekot..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:48 AM | Show all posts
adui sape la minat kat dia ni...........sanggup tu......
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Poyo yach.

Ambik ja la Fizo. Dah ko pun takda job.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:56 AM | Show all posts
bajet hot sangat ko abam pijo...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
why not x rugi pn at least ada duit..untung2 bleh beli krsi urut baru
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:13 AM | Show all posts
motip share dgn sume orang?? tgk ko pun dah loye...poyo..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kawan aku yg gundu pun dpt msg camni gak.. spam jah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:20 AM | Show all posts
benda tu spam je kot....semua org boleh dpt text mcm tu,
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Duh iklan tu melambak lah now
Heran aperw
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampah nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:25 AM | Show all posts
Joysparta replied at 26-6-2020 11:13 AM
motip share dgn sume orang?? tgk ko pun dah loye...poyo..

dia nk war-war kn wpun dah mendudas still laku.. camtu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:26 AM | Show all posts
sebab scam la dia bising..
kalau betul diam-diam je kot dia sebat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:28 AM | Show all posts
motif?? nak kata ko hot ke pijo?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:32 AM | Show all posts
hermmm, kalau akak, xde laaaa nk byar si pijo nieee.. xselera
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list