Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
600
View
22
Reply

[2020] Spoiler Netflix: Bulbbul (Horror Letopp)

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KIM.K at 26-6-2020 06:34 PM

Korang suka tak aktres Anushka Sharma heroin Shah Rukh Khan dalam 'Rab Ki Jodhi' ngan 'When Harry Met Sajal'? Dia sekarang producer filem seram original Netflix 'BULBBUL' yang dah ditayangkan. Iols terhibur cite ni

Spoiler alert, Bulbbul (Tripti Dimri) sorang gadis 7 tahun kena forced child marriage dengan thakur sahab yang lebih tua. Dia jatuh cinta dengan adik ipar (Avinash Tiwary) yang sebaya dia sebab diorg childhood fwens

Fast forward 20 tahun dah berlalu, banyak perkara aneh berlaku kat kampung Bulbbul. Pendodok ramai lelaki mati di serang hantu Devil-Woman (DW). Rambut DW panjang mengurai, dia terbang pokok ke pokok dan mendiami hutan. Kaki dia terbalik jadi kesan tapak kaki dia ke belakang. Tengoklah sendiri macamana Bulbbul seorang taitai thakurain boleh jadi DW

Cerita ni build up slowly part emotion dia memang layan. Pompuan suka kot jalan cerita macamni. Scene dan kostum lawa pastu heroin dia Tripti Dimri tu best penghayatannya. Pandai la Anushka pileh.
Tripti Dimri dah dua kali berlakon dengan watak adik ipar tu (Avinash Tiwary). Sebelum ni diorg berpasangan dalam Laila Majnun agaknya menjadi sangat so berganding lagi
Minat lakonan Tripti ni baru 26 tahun tapi stylo juga. Tak pernah tengok dia berlakon sebelom ni. Filem ni takde lagu nari2. Tak terlampau seram pun lebih pada menghantui sebab antagonis tu kena naya

IMG_20200626_180254_049.jpg
IMG_20200626_180432_335.jpg
IMG_20200626_180423_949.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-6-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks for the review. Tengah cari hiburan untuk hujung minggu ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mooverine replied at 26-6-2020 06:27 PM
Thanks for the review. Tengah cari hiburan untuk hujung minggu ni.

My pleasure! Iols tengok sambil buat kerja terus tak jadi keja
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ada adegan hantu nyanyi2,nari2..tak???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 26-6-2020 06:31 PM
ada adegan hantu nyanyi2,nari2..tak???

takde sebaris lagu pon
Tp depa buh hint2 pedofilia
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-6-2020 06:33 PM
takde sebaris lagu pon
Tp depa buh hint2 pedofilia


bg aku...citer hindi ni..terlalu melebihkan hero,heroin jer..karekter lain cam x penting,hanya pelengkap.Dh terlalu lama dh x nonton filem hindi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 26-6-2020 06:38 PM
bg aku...citer hindi ni..terlalu melebihkan hero,heroin jer..karekter lain cam x penting,hanya p ...

Aik tak tengok mumbai movies ke
Betul fokus hero heroin jah jimat agaknya lain mat saleh villain pun padu
kalau filem tamil dia angkat gak pelawak kasi ceria
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus tgk ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 26-6-2020 08:55 PM
Terus tgk ni

XD XD janji suka sis! Tapi tak berani tengok malam
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 09:43 PM | Show all posts
Review yang menarik
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
TQ! Tak sabar nak tgk.
Tapi ada scene mata merah kuku panjang dan muka berdarah2 tak? Kalau ada iols nak tengok waktu siang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 26-6-2020 09:43 PM
Review yang menarik

Terima kasih sis suka cita ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 26-6-2020 09:43 PM
TQ! Tak sabar nak tgk.
Tapi ada scene mata merah kuku panjang dan muka berdarah2 tak? Kalau ada iol ...

Ada! Kat hujung2 ada revealation rupa asal DW tu. Iols sendiri takut nak tengok malam2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Setelah habis tonton, aku bg 1 bintang je la utk citernye, 3 bintang utk heroin sb cantik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2020 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-6-2020 12:27 AM
Setelah habis tonton, aku bg 1 bintang je la utk citernye, 3 bintang utk heroin sb cantik

Ko tengok sampai habis ke krusty Gigih bagi 1 bintang noks spoiler pun dah kasi what duyu xpek
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-6-2020 09:49 PM
Ada! Kat hujung2 ada revealation rupa asal DW tu. Iols sendiri takut nak tengok malam2

Tq! Iols tunggu siang. Tadi baru tgk. Ada part seram ada part sedih. 4 bintang sebab impian iols harapkan happy ending dgn Satya tapi tak kesampaian
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 06:16 PM | Show all posts
aku layan filem ni semlm.. best sebab xde lagu 2 gi ke bukit laa air terjun laa.. cuma sedih sbb forced to child marriage.. lepas tu kena dera dgn laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli la tgk scene ada 1 budak pompuan kecik dgn sorg laki tua dlm 1 bath tub. Last2 laki tua tu kena bunuh dgn bulbbul. Padan muke. Nape budaya kt sana budak2 kecik kena kawen dgn laki  tua nk mampus. Bole ngeseks ke dgn budak2 kecik? Laki tua bulbbul tu muka mcm rizman somi nurida suraya fashion designer tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2020 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 27-6-2020 06:02 PM
Tq! Iols tunggu siang. Tadi baru tgk. Ada part seram ada part sedih. 4 bintang sebab impian iols h ...

syukur chuol terhibur. Cite ni tak seram sangat tapi tak tenang jugalah nak tengok waktu malam
Ada satu cerita lagi ringan macamni tajuk 'Stree' lakonan rajkumar rao. true event pasal lelaki2 kampung kena bunuh hantu. diorg tulis kat pintu rumah 'o stree come tomorrow'



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 27-6-2020 06:16 PM
aku layan filem ni semlm.. best sebab xde lagu 2 gi ke bukit laa air terjun laa.. cuma sedih sbb for ...

Hehe penonton still terhibur sampai ke habis. Padahal takda lagu. Maybe sebab netflix movie
Cite ni banyak adegan sex/pedo

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list