Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14978
View
228
Reply

Fynm Jamal, sbb perempuan filter buat aksi comel MENJEMPUT NAFSU penyebab peremp

[Copy link]

Author: ata    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ata at 26-6-2020 07:43 PM

Marah fynn jamal bila ada org suruh dia educate psal rape issue! Jgn nk pesen org puteh. Perempuan lain kena rogol sbb aksi wanita lain comel2 n lawa yg menjemput nafsu lelaki!
7816902E-4A6E-4618-AC62-5029D572DA69.png
592E020B-8C37-4DA9-BAD0-80B64F6138EA.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 26-6-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa nk attach
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kok Ping jeles sebab dia pakai filter latest baru kluar seminit lepas pun rupa dia macam old hagg!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gila ke dah 2020 pn kokping masih lagi layak masuk bod gosip ni?? selayaknya kena pulau jah mcm sohai laksa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling benci dgn manusia hipokrit mcm gini
Dah bertudung litup acah ahli sorga, nko je yg betul
Padahal dulu nko pun sama barai bohsia tepi longkang dbkl yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahhh...perempuan gak yg salahh..wth
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 26-6-2020 02:20 PM
Paling benci dgn manusia hipokrit mcm gini
Dah bertudung litup acah ahli sorga, nko je yg betul
Pa ...

dia ingat org lupa ke zaman dia barai dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaling replied at 26-6-2020 02:40 PM
dia ingat org lupa ke zaman dia barai dulu..

Mcm iya2 sgt nak nasihat netizen, ckp org buta mata hati
Dah tu zaman dia barai jadi bohsia itu apa..bukan dia pun sama menyumbang pada aktiviti maksiat dan persundalan kah
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 26-6-2020 11:03 PM
Mcm iya2 sgt nak nasihat netizen, ckp org buta mata hati
Dah tu zaman dia barai jadi bohsia itu a ...

Seyes ka...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:24 PM | Show all posts
Fynn tak salah cuma dia lihat islam dalam kaca mata extremis. Takde sugarcoat direct to the point.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:30 PM | Show all posts
terpaling replied at 26-6-2020 10:05 PM
gila ke dah 2020 pn kokping masih lagi layak masuk bod gosip ni?? selayaknya kena pulau jah mcm soha ...

omg kan? tak sangka kokping ni masih ada orang sanggup gosipkan... this is 2020 nokkkk... bukannya 2014...iols pun dah hampir lupa keujudan beliau di muka bumi ini


sooo insert makian @Kurex

Artis takde gred, tak berbakat dan tersangkak yang terpaksa jadi murah untuk kekal relevan sebab dia sedar dia takde bakat, pelakon yang takde gred dan tak berbakat, lakonan yang kayu dan tak ada intonasi setiap dialog yg dikeluarkan, pelakon yang tak berbakat dan murah lagi tersangkak yang berpura manja sebab untuk terus dikenali sedari dia tau dia tak ada apa, pelakon tak berbakat takde gred yang takde sumbangan dalam Malaysia dan akan tenggelam dan sendundalam masa yang terdekat
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
masih relevant ke kokspin ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:42 PM | Show all posts
retis sangkak !

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni huduhkn
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 2020 ni ada lagi ke orang folo spinjamal ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke org mintak ko educate pasal rape issue tuh
Ke penyakit delusyenel ko datang lagi
Diri sendiri yg tanya soklan kat diri sendiri podahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 12:18 AM | Show all posts
dia panjang meroyan isu tu acah2 savage padahal dia paling terkesan iols simbah api sikit sbb TT tak letak screenshot dia yg lagi bangang


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 12:37 AM | Show all posts
tomyam12 replied at 26-6-2020 11:50 PM
Dah 2020 ni ada lagi ke orang folo spinjamal ni

still ramai noks.... followers kat IG dia dah 1.2 millions... tapi tak tau la kot follower beli pulak ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-6-2020 03:30 PM
omg kan? tak sangka kokping ni masih ada orang sanggup gosipkan...  this is 2020 nokkkk... b ...

kalau bkn sebab nampak benang ni aku pn sama macam ko dah lupa kokping ni wujud dalam dunia.. soooo irrelevant.. tq kurex sediakan makian pedas applicable utk retis2 sangkak hauk camni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 12:40 AM | Show all posts
Kat Twitter ada org dedahkan dia ranapkan bisnes orang lain... orang tu kasi test sambal dia, pastu dia pulak meniaga sambal jugak.

Sama dengan hand sock.

Jahat la dia ni... hati sehitam abaya dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list