Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
188
View
1
Reply

[2018] Netflix Spoiler: STREE (Horror hindi ringan)

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-6-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KIM.K at 28-6-2020 06:51 PM

Sape dah layan Stree? Cite 2018 tapi tak sampah pun. Genre hantu seram ringan, box office hindi movie, komedi romantik lakonan hero berwajah desa kesukaan iols Rajkumar Rao

Stree berdasarkan Bangalore urband legend kisah 'Nale Ba' (come tomorrow). Stree seorang pelacur jelita serta suaminya dibunuh dengan kejam. Dia melahirkan anak lelaki sebelum dirogol dan dibunuh lalu bangkit menjadi hantu berpakaian sari pengantin. Stree membunuh lelaki dalam pekan Chanderi setiap kali perayaan Durga pooja tiba (4 hari/tahun)

Untuk mengelak Stree masuk rumah, orang kampung menulis 'O Stree Come Tomorrow' di pagar serta dinding rumah mereka. Jika Stree baca dia tak masuk rumah tersebut menggoda mangsa dan datang semula keesokan hari

Menurut sebuah buku fabel pekan tu, ada seorang lelaki boleh mengalahkan Stree. Ciri2 lelaki terpilih tu salah satunya anak tunggal kepada pelacur iaitu didapati dia seorang pemuda bernama Vicky (Rajkumar Rao). Iols suspek dia anak Stree. Sebab Stree ni menuntut bela atas maruah dan dahaga kasih sayang gittew

So dalam cerita ni Vicky taktau Stree mak dia dan dengar cite ada sekuel Stree II pasni. Vicky ni gifted terer menjahit dia amik ukuran badan customer just by sight je tak pakai tape. Dia dibela oleh sorang tukang jahit yang jadi bapa angkat dia

Saksikan lakonan Rajkumar Rao yang menghiburkan serta quest bersama besties beliau, librarian serta crush dia yang mysterius, enigmatik dan tak diketahui nama sampai ke sudah (Shraddha Kapoor). Crush dia ni datang tiap2 tahun ke perayaan tersebut untuk merampas kuasa Stree dan jadikan dirinya sakti

Nyampah dalam filem ni berapa kali si pompuan sebut nama hero, "Vicky! Vicky!", tapi sampai settle si Vicky tak teringat tanya nama dia.

Stree_-_2018_Movie_Poster.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 29-6-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Mod @annehuda nak tacam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list