Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10253
View
114
Reply

Edisi Duda Hangat : Dijampi Dan Dimantera! Dugaan Alha Lebih Berat Dari Fizo!

[Copy link]

Author: Themilo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2020 04:19 PM | Show all posts |Read mode
Rumah tangga yang bina hanya mampu bertahan 6 bulan sahaja selepas bercerai pada Mac lalu, jurusolek terkenal Alha Alfa mendedahkan sejak menduda dia sering menerima mesej daripada individu tidak dikenali di media sosial berlagak seolah-olah kekasihnya.
Alha barkata bagaimanapun dia tidak melayan mesej itu kerana tidak tahu apa niat sebenar individu berkenaan cuba mendekatinya. Lebih menyeramkan, dia sering menerima mesej pelik seperti jampi dan ayat seperti mantera.
Saya selalu dapat mesej bukan-bukan dan pelik-pelik. Menakutkan, jampi-jampi ayat macam mantera la apa la. Kenapa ya sampai macam ni mentaliti orang-orang kita, saya harap bolehlah berhenti cakap bukan-bukan.

Mengarut yang bukan-bukan boleh datangkan fitnah benda ni. Astagfirullahaladzim, bawa-bawa mengucap, tulisnya.


Menerusi Insta Story, Alha turut memuat naik mesej perbualan daripada individu berkenaan. Dalam mesej itu, individu berkenaan mengatakan dia suka dan sayangkan jurusolek itu. Malah, turut mengatakan jangan meninggalkannya serta bertanyakan apakah salahnya.
April lalu, Alha mendedahkan baru sahaja sebulan memegang status duda, ramai wanita menyatakan hasrat mahu menjadikannya sebagai suami.
Malah, ada juga ibu bapa yang menghantar mesej kepadanya mahu menjadikannya sebagai menantu tanpa perlu mengeluarkan belanja hantaran yang tinggi dan tidak perlu adakan sebarang majlis.
Terdahulu, Alha berkata rumah tangganya hanya mampu bertahan selama 6 bulan selepas dia dan Azlin sepakat untuk berpisah secara baik selepas masing-masing sudah tidak lagi persefahaman.

images.jpg
vb-3-620x409.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-7-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ayat mantera
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jd duda ni,  mestilah ramai pompuan nak dia..
Dia ni straight ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:31 PM | Show all posts
So, k kene rase ape ni?
Mengigil2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:36 PM | Show all posts
dia makeup kan i masa i kahwin.. rasanya straight sebab cakap pun biasa je tak de la gaya gaya kunyit..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf.. Tersmbur ayaq pepsi zero iols minum...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2020 04:47 PM | Show all posts
ramaramu replied at 1-7-2020 08:36 AM
dia makeup kan i masa i kahwin.. rasanya straight sebab cakap pun biasa je tak de la gaya gaya kunyi ...

berapa rate heols cyst?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 1-7-2020 04:36 PM
dia makeup kan i masa i kahwin.. rasanya straight sebab cakap pun biasa je tak de la gaya gaya kunyi ...

Waa best tak dia makeup? Produk2 dia memang elok?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 04:57 PM | Show all posts
sampai skg tertanya2 apa yg tak persefahaman diorg ni.. jodoh singkat sgt. Bukan nak kata tak percaya jodoh maut di tangan Tuhan, jgn salah paham plk korang neh..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:08 PM | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 04:37 PM
Maaf.. Tersmbur ayaq pepsi zero iols minum...

Usop Selam ke tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 1-7-2020 05:08 PM
Usop Selam ke tu..

Haha.. Ada series omputeh apa entah.. Dia berlakon jadi bodoh alang2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Radar agak kuat ye berdentingan
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyap tak berkutik janda
Sedap la kot wang tebusannya
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 04:37 PM
Maaf.. Tersmbur ayaq pepsi zero iols minum...

Sis minum x ajak....fav aiols...beli pepsi yg ori sebotol 2 3mggu baru habis.....nyesal plak....

Utk x ot,kemain story ko....dah sendu sikit tetibe muncul.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 1-7-2020 04:36 PM
dia makeup kan i masa i kahwin.. rasanya straight sebab cakap pun biasa je tak de la gaya gaya kunyi ...

Mesti mahal kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 1-7-2020 08:36 AM
dia makeup kan i masa i kahwin.. rasanya straight sebab cakap pun biasa je tak de la gaya gaya kunyi ...

Berapa dia ambik per makeup session u?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 1-7-2020 08:37 AM
Maaf.. Tersmbur ayaq pepsi zero iols minum...


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 1-7-2020 08:57 AM
sampai skg tertanya2 apa yg tak persefahaman diorg ni.. jodoh singkat sgt. Bukan nak kata tak percay ...

Terlaju puja bini kot sebelum kawen, dah kawen realitinya berbeza 360.

Bini salahkan laki, laki salahkan bini... Sampai ajm pun tak selesai.. Cerai je la senang
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 1-7-2020 05:57 PM

Hahaha.. Nak termuntah tau
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 1-7-2020 05:48 PM
Sis minum x ajak....fav aiols...beli pepsi yg ori sebotol 2 3mggu baru habis.....nyesal plak....
...

Taei beli.. Dah 2 minggu tak minum pepsi.. Teringin.. Ala2 kononnya sihat la konon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list