Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9198
View
120
Reply

Hawa Rizwana Dengan Zizan Razak Ada Apa-Apa Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-7-2020 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Amboi ada apa-apa ke Hawa Rizwana dengan Zizan Razak. Selalu nampak beriadah bersama.


Menurut personaliti televisyen ini, dia mengakui Zizan merupakan kawan lelaki dalam industri yang selalu menemaninya.


  



  



Katanya hubungan persahabatan itu bertambah erat sejak melakukan aktiviti berbasikal bersama-sama.


"Saya dan Zizan hanya kawan dan kenalan rapat. Kalau dulu selalu berjumpa apabila kebetulan ada acara bersama.

"Tapi sekarang kerap sikit sebab kami berada dalam kelompok kumpulan berbasikal yang sama.

  


"Kebetulan pula instruktor kami pun kayuh sekali jadi ia secara tidak langsung menggabungkan macam-macam pasukan berbasikal serentak, semua dah macam keluarga besar," katanya kepada Gempak.


Di Instagram, kedua-keduanya selalu berbalas-balas komen.


Foto: IG


Malah setiap kali dilihat bersama terutama ketika hujung minggu.


"Saya baru berusia 25 tahun dan perjalanan karier saya masih jauh. Jadi fokus saya untuk keluarga terlebih dahulu sampai betul-betul stabil," tambahnya memberi penjelasan supaya tiada yang salah faham. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-7-2020 10:14 AM | Show all posts
Selalunya girl yang dekat dengan zizan ni hubungan tak kemana sangat. Adakah sebab zizan ni tak serius....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 dh zizan kena frenzone
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:29 AM | Show all posts
Harap sgt2 xde apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kurex at 2-7-2020 11:19 AM

Hawa rizwana ni sape pulak????

Sepol, boleh tak bukak benang yg munasabah dan jgn buat forumer tertanya2 siapa retis sendu tak bergred tak berbakat tersangkak takde sumbangan....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:42 AM | Show all posts
zizan kampong nih tak pyh ler

tak sekufu langsung


follow miwa filzah carik yg kacak educated & profesional dik
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:53 AM | Show all posts
ohmy..fit btl pmpuan ni.. sambil naik bukit mengayuh blh borak2.. kalau daku dah krik2.. bydaway cute jgk mereka bdua.. blh la dari zizan berlenggu sorg2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 11:56 AM | Show all posts
tgk dia punya body terus membuatkan meols nak berhenti makannn
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar tgk zizan kat meletop... Dia buat lawak pastu dia gelak... Hahaha..
Tak rasa lah dia dengan Hawa tu.
Mcm Mira Filzah gak... kawan2 jer sambil up kan gosip masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:21 PM | Show all posts
zizan ni cth lelaki yg desperate sgt nk ada couple smpi mcm2 bnda bingai dia buat utk dpt perhatian pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:23 PM | Show all posts
Muka mcm Neelofa la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak boleh dgr suara hawa ni jd pembaca berita, macam dibuat2. for zizan plak, semua dia nk try, siap ajak check in oii. kena dumb mcm tu je dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Xberapa paham konsep muslimah hijabista si hawa ni..
Beria pki skirt nk cover cameltoe.. Tp buah kelapa ko tayang merata.. Selendang bukan main panjang..tp semua kat belakang.

Baik xpayah la dikkkk..Tau la comel and suka sexy (dlm diam)

Free hair and open je lenkali.Akak pon penah muda juga dik..
Tau da mmg niat nk belanja pon kan.... Hehehe

Agituh!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:13 PM | Show all posts
irvene replied at 2-7-2020 12:24 PM
aku tak boleh dgr suara hawa ni jd pembaca berita, macam dibuat2. for zizan plak, semua dia nk try,  ...

kan..mcm hidung tersumbat manjang..ke sebab dia bukak mulut square camtu?

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 2-7-2020 12:24 PM
aku tak boleh dgr suara hawa ni jd pembaca berita, macam dibuat2. for zizan plak, semua dia nk try,  ...

Exactly. annoying dgr sore yg ditekan2 smpai halkum
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg satu, perlu la melekap pakai baju tu? Euwww

Dia ni bila dah groom dh mekap baru nmpk iras lopak. Bare face sgt la jauh beza
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 2-7-2020 11:56 AM
tgk dia punya body terus membuatkan meols nak berhenti makannn

Tapi tetap teruskan makan kan. Hahaha. Sama lah kita, uolls. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:54 PM | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2020 12:48 PM
Xberapa paham konsep muslimah hijabista si hawa ni..
Beria pki skirt nk cover cameltoe.. Tp buah k ...

tu pakaian lengkap untuk sukan berbasikal. but myb la ai pon x berapa faham kenapa yg bertudung nak pakai camtu gak padahal korang bukan dalam competition ke apa, riadah je... tapi, eh sukati diorang la kannnn... haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 01:57 PM | Show all posts
Tolong ikut jejak Mira Filzah.... jgn buang masa dgn zizan. Geng2 raja lawak jgn lah di jadikan suami.

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 2-7-2020 02:15 PM
maitang replied at 2-7-2020 01:54 PM
tu pakaian lengkap untuk sukan berbasikal. but myb la ai pon x berapa faham kenapa yg bertudung na ...


Klu dia bkn model, bkn penyampai berita,bkn ade followers yg ramai ai pon xkisah u..

But this kind of dresscode la jadi fitnah.. Janji pki tudung semua maksum jadi nya. Sama mcm pki bb shirt lengan pendek yg ketat gile nmpk boobs dua ketul dgn leggings jln kt pasar malam and bazar ramadan tp pki tdg

Bila concept n understanding salah.. Org bkn islam tgk pon satu mcm..

Cm baru2 ni.. Silly discussion by stupid influencers aka tibaiunta psl rogol tu last2 blame ladies sbb filter ig.. Apoo??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list