Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
9805
View
62
Reply

Netizen Tuduh Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Tinggal Sebumbung

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2020 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Sejak dah bertunang, makin mesra Ayda Jebat dengan Nabil Mahir.


Kalau tengok di Intsagram, memang banyak mereka habiskan masa bersama sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).


  



  



Bila dah kerap sangat kongsi perkembangan bersama, ada pula yang membuat spekulasi mereka tinggal sebumbung.


Antara komen, "Seronoknya belum kahwin boleh satu rumah. Dulu-dulu aku bertunang jangan harap dapat jumpa macam ni selalu"

Tidak mahu netizen terus bersangka buruk, Ayda Jebat tampil membalas komen.




Katanya dia masih tidak berani untuk berjumpa di luar disebabkan Covid-19.


"Kita masih tak berani nak luar sangat, takut. Jadi lebih baik jumpa, mesyuarat, penggambaran di rumah. Lebih selamat dan selesa. Tak perlu pakai mask dan sanitizer," tulisnya.


Foto: IG



Begitu rupanya, jadi jangan tuduh bukan-bukan lagi ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-7-2020 10:24 AM | Show all posts
Bijik la.
Semua thread wartawan cari mesti pasal netizen komen,
IG story.
IG post.
Senang gile keje korang.
Dah la semua artis picisan je

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:27 AM | Show all posts
bertahan ke umahtangga couple2 jenis tak matured camni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 dah nikah tak haritu
Tak sangka si nabil longang boleh menundukkan aida jebat heshe kan alpha. Nampak beta sangat loni malu2 segan2
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Woi eda mat aris, eah la muka kau pelik bila mencebik, kau buat pulak mulut herot tu, lagi nampak pelik la lancau
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 5-7-2020 10:34 AM
Entah2 dah nikah tak haritu
Tak sangka si nabil longang boleh menundukkan aida jebat heshe kan alph ...

Acik rengsa sbb minah nih ckp mcm rempit. Ada ke dok adik kulu adik kilir dgn client yg nak bagi job kat dia. Manager dia dah la perasan mcm retis dia tuh kelas A sangat

Memula acik husnudzon je la mebi heshe anak bongsu kot makbapak telupa nak didik ke apa, rupanya heshe anak org kampung je mak janda dok bela heshe dgn adik beradik lain sensorang and heshe sebenonye anak sulung
Ehhh gedik nau betina neh aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah deals dgn dia ke acik?
Kesian, couple plak dengan mamat ni, lagilah takkan berubah level matured dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
acik rosnah ni sejenis badan cun, kulit cun, hidung dia pun aku rasa perfect tp tetap muka dia biasa je.. bese org cakap kalau kulit putih je lawa, kulit puteh je lawa, tapi bila dia ni aku tak tahu mana tak kena. still nampak tak lawa.. maybe sebab dia suka buat mimik muka pelik2 atau dia memang tak lawa.. entah lah. haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 5-7-2020 10:44 AM
Acik rengsa sbb minah nih ckp mcm rempit. Ada ke dok adik kulu adik kilir dgn client yg nak bagi j ...

Hahah yelah mengkalu 26 tahun duk adik-adik lagi ngan klien cina penin la juga. Nape tak sebot kenid jahh. Asal comel je adik

Tapi si kenid ni tak reti menjoyah kan. Menadah je kasi nurtizen maki tupon dapat gak saok anak orka. Takyah naek turon kelab jual pookey as soOosial climber



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa si ayda xde annoying camni ddlu.. bila dgn nabil ni cam org xbtol je.. nabil ni mmg hyperactive ke uols? Mcm bangang sepanjang mase je i tgk.. rengsa btol tgk 2 org ni.. cpt2 kawen and lenyap dpd dunia hiburan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limaubali007 at 5-7-2020 02:18 PM

AJ dgn nabil nampak cam budak2 sangat. Nampak gaya mcm ramai netizen tak suka AJ dgn nabil ni.. Tapi iolls rasa dia ngan nabil ok, sama2 sesuai sebab sama2 sewel, kira sekufu la.. Pompuan cerdik pandai mana pilih nabil as hubby, pompuan cerdik pandai tak rela di bully dan di rendah-rendahkn si nabil ni dgn lawak bodoh dan kelakuan tak matang dia, AJ je hadap.. Sesuai la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Padanlaj dua ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
selalu dok menggesel menggeletis sebelum kawin ni, dah kawin mesti tak lama.. contohnya.........
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah apa yg xkena..serba xkena kalo tgk adik da bat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:44 AM | Show all posts
so bila nabil nak curah air atas kepala aida nih?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:54 AM | Show all posts
nmpak muda la rosnah mat aris skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabil dhlah kepam muka plak mcm sex predator
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda kemain sama naik dgn nabil ni.nabil ni anak orka.dh biasa senang.apa nk pk ssh.hrp dh kawin jd matang lah yerkkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dasyat level reporter skrg..dgn komen picisan je dh jadi artikel
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki ni xda kerja ka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list