Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7931
View
88
Reply

Kekasih Curang Punca Fathia Latiff Buka Tudung

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-7-2020 10:44 AM | Show all posts |Read mode
Fathia latiff kata dia kembali mengenakan hijab selepas sedar akan tanggungjawabnya sebagai seorang wanita Islam.


Pergaulannya dengan rakan yang berbeza agama membuatkan dia lebih mengenali diri dan asal usul.


  


"Saya banyak bergaul dan ketika itu terdetik siapa diri ini. Ketika solat, saya rasa macam tenang. Baru sedar rupa-ruapnya saya ni orang Melayu, Islam kena pakai hijab."


Menurutnya sebelum ini dia rasa macam cemburu melihat orang tak pakai tudung.


"Masa tak pakai tudung saya rasa macam tak sedap hati," kongsinya ketika ditemu bual oleh Caprice.


  



Menceritakan pengalamannya ketika mengenakan hijab pada tahun 2016, Fathia kata,

"Masa itu tengah karaoke. Tengah menyanyi saya boleh nampak benda-benda yang tak best. Saya gementar dan takut gila. Saya ambil selimut, tutup kepala."

Kredit foto: IG


Sementara itu, keputusannya untuk menanggalkan hijab pula disebabkan mempunyai masalah dengan bekas kekasih.

"Saya rasa marah dan memberontak kerana seorang lelaki yang kantoi mesej dengan wanita lain. Ketika itu saya fikir kenapa jadi baik tapi orang lain buat jahat pada saya." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-7-2020 10:50 AM | Show all posts
"Sementara itu, keputusannya untuk menanggalkan hijab pula disebabkan mempunyai masalah dengan bekas kekasih."

Selama ni dia mula bertudung kerana lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dah lah tu. Si aiman dh kawen pon.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:03 AM | Show all posts
pe cer degree law uitm

grad ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko dah kenapa nak salahkan orang lain?? Bimbo eh..
Iman turun naik sebab lelaki meh  
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan: Dah dah lah tu. Si aiman dh kawen pon.

Tak rasa Aiman. Ni mcm abg botak tu je. Lepas dia dgn aiman kan dia dgn org tu kejap
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni komen penyucian jiwa ke haper..

Bkn psl ketek ko tayang pastu ko mendadih pastu ko ada masalah discipline meh?? Dik eman pon ko tibai pasal saham dia senyap je.. Jgn sampai dia saman ko suda la ye..

Ko tu yg bipolar. Org lain ko salahkan.. Menyampah btol play victim jenis ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurang ajar la tiya
Sorang lelaki kantoi curang tak boleh buat pompuan amik dadah
Biasa pompuan amik dadah ni klien arab baya..package degrading sexual acts
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah x cantik mcm ariana rose
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
I dulu Ada big crush on her.but tgk mcm mereng je dia ni now. Kenapa nak salahkan orang lain bila buat sesuatu? Dia Ada akal fikiran Kan utk fikirkan the outcome of it. Tak perlu kot salahkan orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I don't think so refer to aiman...
Sbb kalo ikut kinah aiman ni setia myb the guy lepas aiman.
Apa2 pun semoga ber bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Stop blaming others fathia.. hati kau tak tenang pon salahkan org.. org tu buh pisau kat leher ke suh kau bukak tudung.. pkok pangkal hati kauu tu..

Siyesly satu kerugian kot pada industri sbb fathia ni lawa nak mampos ok mase dia tgh naik tu.. skang mmg kertu dh layak watak kakak2 je or mak.. what a waste!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bihungoreng replied at 5-7-2020 11:26 AM
Stop blaming others fathia.. hati kau tak tenang pon salahkan org.. org tu buh pisau kat leher ke su ...

First of all gi pasang body dulu
Ini macam body non celeb
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak cukup mendalami agama kau ni FL. Kalo ye pun kau takkan salahkan org lain. Silap sendiri {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia pun lansung xberseri2 dah..better dia stop trus dr industri..jd org biasa2..enjoy life..cari ilmu agama..apa semua..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:49 AM | Show all posts
bukak tudung sbb masalah bf, kalau bukak baju plak masalah dgn sape lak?!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 5-7-2020 11:49 AM
bukak tudung sbb masalah bf, kalau bukak baju plak masalah dgn sape lak?!

Baju pun dah bukak kan tuari menari2 tayang tetek
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari la bakal suami yg semenggah. Tak payah lagi berkawan dgn anju. Move on. Fokus pd bidang lakonan. Disiplin. Tak payah menyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Semlm aku nmpk aiman blakon citer ape ye dgn oktavia tu
Puas aku telek dpn2 tv tang mane hensemnya aiman ni, very the biasa je muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 11:58 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 5-7-2020 11:56 AM
Baju pun dah bukak kan tuari menari2 tayang tetek

tunggu sheols bukak spender dgn bra je la nnti kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list