Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1329
View
18
Reply

Shukri Yahya Teruja Bakal Timang Anak Lelaki

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-7-2020 11:11 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto: IG Shukri





Pelakon Shukri Yahya memberitahu yang isterinya Tya Adnan kini hanya menunggu hari sahaja untuk melahirkan anak kedua mereka.


Tetap teruja walaupun anak kedua, pelakon itu berkata segala persiapan telah pun siap dan dia merancang mengambil cuti untuk bersama isterinya dalam tempoh berpantang.


"Walaupun mempunyai Aira Ameena, 4, saya teruja menyambut kelahiran anak kedua. Lagipun, kami dijangka menimang cahaya mata lelaki, jadi perasaan lain macam sedikit. Insya-Allah saya akan mengambil cuti selama seminggu apabila iteri bersalin.


"Nama anak pun sudah dipilih, tetapi kami akan umumkan apabila bersedia untuk berkongsi gambarnya nanti," katanya kepada BH Online.





Kredit foto : Berita Harian




Shukri yang baru sahaja selesai menjalani penggambaran 7 Hari Mencintaimu 2 yang menggandingkannya bersama Siti Saleha lega penggambaran dapat diteruskan kerana bimbang jika penggambaran tidak dapat dilakukan sehingga enam bulan susulan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), ia mungkin akan menjejaskan wang simpanannya.

"Mujurlah saya beringat untuk menyimpan," katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-7-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm la ko ade department HR nk mohon cuti bagai., cuti je la. Xde sape nk heran
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 12:08 PM | Show all posts
Tahniah bakal timang baby boy pula lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
thread sendu kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:42 PM | Show all posts
tak de org nk komen ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:49 PM | Show all posts
hensem la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan. Khuzairi makin hensem ye dlm 7hm2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nur.nilam.sr at 7-7-2020 03:32 PM
lolipopbiru replied at 7-7-2020 02:42 PM
tak de org nk komen ke ni?

Sbb xde apa nak dikomen kan sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:19 PM | Show all posts
mujurlah koleksi2 motor besar tu boleh dipeturunkan...

semoga dipermudahkan urusan bersalin yea Tya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 7-7-2020 11:34 AM
Mcm la ko ade department HR nk mohon cuti bagai., cuti je la. Xde sape nk heran

tak de HR pon kena set cuti , nanti produser or sapa call for event ingat dia available ...

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex pulak teruja ditimang syukri yahya
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bini dia ke yg model iklan produk kosmetik apa tah nama. yg tiub kaler hijau tuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 06:01 PM | Show all posts
Kurus dah Syukri dalam 7 Hari Mencintaimu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukur lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 7-7-2020 11:34 AM
Mcm la ko ade department HR nk mohon cuti bagai., cuti je la. Xde sape nk heran

bkn ke dia dulu keje bank bhgn HR?terbawak2 la tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 07:17 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan..
Aamiinn..

anak dia Aira tu comel..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukri yahya antara barisan pelakon baru yg iols rasa tak kayu. Heols menjiwai watak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa drama 7HMK 2 mcm terlalu memaksa utk create konflik supaya season 2 ada jalan cerita.. iols x suka drama yg bila ada season2 je mesti watak2 jahat dlm season 1 masih x insaf lg kononnya..
Antara plot yg iols x suka is tetiba muncul watak Nurul Ain, pastu si Nadia rupanya x pernah cintakan zaidi walhal 5 tahun bertunang siap study kena sponsor.. tup2 syok dgn jantan xde masa depan. Apooo??? Pastu Mia semudah itu nk percaya fitnah pak samad tu gatal.. walhal masa season 1 pak samad lah org yg selalu protect sheols..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list