Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3729
View
40
Reply

"Saya Terkejut Sangat, Terus Pengsan" - Mak Wan Terkejut Ditaja Pakej Umrah

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-7-2020 01:18 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon veteran Halimaton Saadiah Mohd Daud atau Mak Wan menjelaskan dia terlalu terkejut hingga pengsan apabila diumumkan mendapat tajaan pakej umrah.




Kredit foto: BH/IG Didie



"Saya terkejut sangat dan terus pengsan selepas nama diumumkan antara 25 insan yang bertuah mendapat tajaan pakej umrah disediakan.

"Maklumlah, saya tak sangka doa yang sering dimohon pada Allah setiap kali solat, akhirnya menjadi kenyataan," katanya kepada Harian Metro.


Katanya, dia sangat terharu dan bersyukur apabila doa diberikan peluang kedua untuk menunaikan umrah kali kedua dimakbulkan.


Mak Wan, 58, berkata, dia menunaikan umrah kali pertama pada 2015 dalam keadaan kurang upaya selepas terbabit kemalangan.

"Walaupun miskin dan tidak berkemampuan, ada juga insan yang baik hati sudi membuat tajaan ini dan saya terpilih," katanya.




  



Mak Wan baru-baru ini, dijemput ke program bual bicara yang dikendalikan Didie Alias dan langsung tidak mengetahui akan menjadi penerima tajaan pakej umrah itu.

"Saya datang ke program itu selepas dijemput Didie untuk jadi penonton. Saya datang dengan Grab dan ketika di sana saya diserang sesak nafas kerana asma pula.

"Mungkin sebab itu, saya terus pengsan akibat terlalu terkejut sebaik dipanggil Didie dan dia pula serahkan 'mock-up' tajaan pakej umrah berkenaan," katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-7-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki makcik.. alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:10 PM | Show all posts
Alhamdulillah.. moga dipermudahkan urusan dan murah rezeki Mak Wan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:14 PM | Show all posts
Alhamdulillah.. insyaAllah smoga dipermudahkan.. slagi covid tak hilang di bumi Saudi, pyh juga nk lepas nk pegi... jemaah Haji dr Msia pun tiada kali utk taon ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
minta taja retis2 senior berbakat mcm makcik petir,halimah (pelakon korban kasih) ,wan maimunah,dll
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:26 PM | Show all posts
patutnya sujud sykur acikkkkk !!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:28 PM | Show all posts
Meouls suka makcik ni berlakon especially kalau jadi nenek2 kampung. meouls 2 kali ulang telemovie aku benci kpop sebab makwan & sherry best
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:30 PM | Show all posts
Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..berkat sabar, tak mengeluh  mencari rezeki utk family..Allah swt bayar balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 02:39 PM | Show all posts
alhamdulilah, rezeki mak wan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg semua tak semualah, artis pelakon penyanyi (tak semua okay), tk berduit, harap kan glamour masuk tv je, asal baca je , semua harapkan tajaan, kehidupan yang menyedihkn jadi pelakon ni, lagi elok kerja kilang, ada epf semua, panel clinic semua..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:45 PM | Show all posts
alhamdulillah rezeki makcik.. mmg tak dinafikan pelakon veteran kita semua berbakat. jasmin hamid dah kira veteran la kan? tgk muka dia kat drama kol 7 tu...nampak dah tua..hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse: Alhamdulillah..berkat sabar, tak mengeluh  mencari rezeki utk family..Allah swt bayar balik


Wah hang boleh baca ke fikiran Allah?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia miskin ke? Katanya dah pergi umrah dulu. Kenapa retis special? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki cikk
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:31 PM | Show all posts
alhamdulillah rezeki dia....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-7-2020 03:56 PM
Dia miskin ke? Katanya dah pergi umrah dulu. Kenapa retis special? Lol

Eh kau ni..biarlah rezeki mak wan org nk taja.yg kau dengki knp!
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-7-2020 03:56 PM
Dia miskin ke? Katanya dah pergi umrah dulu. Kenapa retis special? Lol

Eh kau ni..biarlah rezeki mak wan org nk taja.yg kau dengki knp!
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. semoga dimurahkan rezekinya selalu.. Aamiinn..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok rezeki acik tapi drama sangat lar, baik pegi check doktor, takut heart problem.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list