Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6461
View
87
Reply

Azhar Sulaiman Bangga- Anak Kembar Lulus Ujian Memandu, Bakal Ambil Lesen Kapal Layar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 11:06 AM | Show all posts |Read mode
Siapa tak bangga kalau anak-anak berjaya.


Azhar Sulaiman baru-baru ini meluahkan rasa gembira apabila anak kembarnya, Kasih Iris Leona dan Andika Rees Pahamin berjaya mendapatkan lesen yang diidamkan.


  



Menurut Azhar, Leona, 18 lulus ujian memandu.


"Tahniah Leona sebab dah lulus ujian memandu JPJ. Harap staf JPJ tidak terpukau dengan TikTok dia tadi," tulisnya.


  



Sementara Rees pila bakan menduduki ujian untuk mendapatkan lesen kapal layar.


"Semoga you akan ada duit untuk beli kapal sendiri suatu hari nanti.

"Jangan pergi belayar tak pulang-pulang sudah," pesannya.


Foto: IG


Pelakon ini juga menjelaskan yang Rees bakal menjadi peguam maritim dan memerlukan lesen untuk membawa beberapa jenis kapal termasuk kapal layar, kapal tongkang dan kapal kecil.


Selamat berjaya diucapkan kepada anak kembar Azhar Sulaiman. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
""Pelakon ini juga menjelaskan yang Rees bakal menjadi peguam maritim dan memerlukan lesen untuk membawa beberapa jenis kapal termasuk kapal layar, kapal tongkang dan kapal kecil.""

Wowwww!! Tahniah iris n rees. Sejuk perut mak mengandungkan deyols
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:20 AM | Show all posts
... TAHNIAH....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:23 AM | Show all posts
Tahniah semua
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:26 AM | Show all posts
tahniah semua..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
The best thing in life is to be bornt rich,smart with good looks. Perfect hidup tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah*..niah

... CARI sepol
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok.... Tak nak kata apa sebab anak jantan dia helok
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mami. Ni baru permulaan bila dah habis study nanti baru tahu boleh survive ke tak dalam kerjaya. Tapi untung nye dapat anak2 bijak pandai. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:54 AM | Show all posts
Leona tu apa pencapaian dia? Yang sulung tgh buat apa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:56 AM | Show all posts
want2bhappy replied at 8-7-2020 11:54 AM
Leona tu apa pencapaian dia? Yang sulung tgh buat apa eh?

rajin bt tik tok...haha
pandai2 anak mami nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
wowwwww lesen kapal layar
pasni rees bleh la fefeling mcm mami, naik bot dgn gelfren pastu bot karam lantas terdampar di tepi pantai dan berjmpe dgn gadis kampung yg selamatkan dia
sebijik mcm scene dlm citer mami belakon dlm pelem Bisikan Cinta dgn acik maria farida
dlm film tu mami naik bot dating dgn lily patra
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:20 PM | Show all posts
pandai-pandai anak dia ni. She's a teenager, biasa la kalau suka tiktok, yang mak pak orang tu yang suka bertiktok aku tak paham sket!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:21 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-7-2020 12:01 PM
wowwwww lesen kapal layar
pasni rees bleh la fefeling mcm mami, naik bot dgn gelfren pastu bot kara ...

pastu dia jerit ' Ayuuuu aku cinta padamu!!' ...gitchew..

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:22 PM | Show all posts
ok lah tu, anak2 dia lawa, pandai dan bijak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:33 PM | Show all posts
helok btl kejadian anak2 dia bijak plk tu. mmg rezeki lah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 8-7-2020 11:17 AM
""Pelakon ini juga menjelaskan yang Rees bakal menjadi peguam maritim dan memerlukan lesen untuk mem ...

kapal tongkang tu tak menahan
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:44 PM | Show all posts
kenapa AS ni bahasakan diri dia mami?
tengok kat IG dia pun jarang ada gambar wife dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 8-7-2020 12:39 PM
kapal tongkang tu tak menahan

Lahhhh iols baru perasan.... Hahahahaaa lucu!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.. jarang dengar org belajar nk jd peguam maritim..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list