Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
815
View
16
Reply

Baby2 jangan kau marah sebab ku tolak ku enggan say i lob u

[Copy link]

Author: Serimolek    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Serimolek at 9-7-2020 08:03 AM

Ex cepat sentap ,cepat merajuk, particular person

Bergaduh 3hari  sebab i tak reply wish
I love u too and he said itu adalah sesuatu memalukan dia..

I dah cakap i reply dalam hati
Dia paksa i minta maaf sebab buat dia terguris hati

Untuk apa i minta maaf
I nak ajar dia jangan jadi drama or drag king sangat..

Ohh nooo skrg siapa yang perempuan sebenarnya


Setahun bersama bak seribu tahun tersiksa

I dah cukup sabar dgn sikap paranoid dia yang tak habis2 fikir i ni anggp diri i terlalu mahal dan nk buat setiap lelaki ni mcm hamba serta mahu turut semua permintaan i..

I bukan jenis off convers with loveydovey chat
Bukan hari2 ckp i love u..or ask him do u miz me
1hari 2x chat ,off 2/3hari can see i bkn clingy tak kacau life dia..that the deal ..


Dia pernah ckp dgn i ...u nk bermanja dgn i..i bukan lelaki mcm tu..yes i buat mcm dia straight mcm kayu at the end dia sendiri tak tahan
..  Will end chat just wish nite..no flirt2 chat nk gatal2 ..formal

Maaf tak indah ...
Thank you ex ..buat i semakin hati beku
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-7-2020 08:34 AM | Show all posts
Dah jadi ex kenape nak i love u lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
nonamanis83 replied at 9-7-2020 08:34 AM
Dah jadi ex kenape nak i love u lagi

Sebelum jd ex ..throwback ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la dah ex..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
auwww merecik hawau
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis ni sesuai jadik isteri ada nombor....  Baru tak clingy dan not too much lovey dovey
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 9-7-2020 09:19 AM
Sis ni sesuai jadik isteri ada nombor....  Baru tak clingy dan not too much lovey dovey

Not no 3 ok thank you pakcik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 9-7-2020 09:17 AM
auwww merecik hawau

Mana yang merecik sis
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 9-7-2020 09:28 AM
Mana yang merecik sis

part ex cyst sentap tu ...mcm budak2 wecek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 9-7-2020 09:33 AM
part ex cyst sentap tu ...mcm budak2 wecek

Dont know ..i tak tahan lah dgn dia.. Mcm dlm court
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurkeh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Serimolek replied at 9-7-2020 09:35 AM
Dont know ..i tak tahan lah dgn dia.. Mcm dlm court

susah gak kalo dpt bf jenis xpaham perasaan  wanita ni cyst...dr dok mkn hati better jd single  je ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
salamon replied at 9-7-2020 09:39 AM
susah gak kalo dpt bf jenis xpaham perasaan  wanita ni cyst...dr dok mkn hati better jd single  je ...

I taknak single sampai tua....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:01 AM | Show all posts
setahun bersama bak seribu tahun terseksa tu lirik lagu fauziah latiff kann..
you cakap dengan ex you action speaks louder than words ye
ni sebuk nak berlovey dovey dalam whatsapp tapi perbuatan tak seiring please la!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey cari laki baru la sizzz... MCO dah abes khuenssss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mst rimas kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex tu ada cam fattah amin x
Shukri yahya ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list