Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9869
View
169
Reply

Pintu Rahim Dah Terbuka 2 Cm, Bella Astillah Tetap Buat Majlis Hari Jadi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-7-2020 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Biarpun dah ada tanda-tanda nak bersalin, Bella Astillah tetap meneruskan majlis sambutan hari ulang tahun kelahiran anaknya Ayden.


Adik kepada Bella, Didi Astillah kata sebelum majlis berlangsung, pintu rahim Bella sudah terbuka 2 sentimeter.


  



  



"Tapi doktor kata belum tiba masa untuk bersalin, jadi ka,i pulang ke rumah. Memang risau juga tapi dia tetap nampak kuat," katanya kepada mStar Online.


Menurut Didi lagi masa Bella melahirkan anak sulung dahulu senang sahaja namun kali ini tak ada banyak tanda sangat.


Foto: IG


"Bella pun sentiasa aktif bergerak ke sana ke sini. Walaupun Aliff jauh di Singapura tapi mereka sentiasa berhubung. Saya nampak macam setiap masa juga mereka on the phone," tambahnya.


Bella dan Aliff sebelum ini pernah bercerai pada 16 Mei tapi kemudian rujuk kembali semasa dalam idah. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-7-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Rujuk sbb nak buat anak je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:19 AM | Show all posts
lip ajiss sedapp sgt laa..
smpaii baru rujuk terus melekat..
nmpk sgtt pompuann ni lame mengidamm
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:25 AM | Show all posts
nak dpt puki haram dah payah

terpaksa memujuk merayu puki halal demi memuaskan nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
gambar first tu macam twins dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanpa filter agak tongkang yah muka. Eh dah tunggu hari nk beranak pun alip takde disisi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:53 AM | Show all posts
pintu rahim kau nak terbuka smpai 100 cm sekalipon, tu bukan urusan kami
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk, fikirkan pintu rahim mana lah yg terbukak ni? Rupanya nak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 11-7-2020 10:54 AM
Baca tajuk, fikirkan pintu rahim mana lah yg terbukak ni? Rupanya nak beranak

Tak mungkin rahim sepahtu bukak pintu utk buat majlis hari jadi
Hahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat 2cm xde masalah apa pung..
Masih boleh buat kerja dan jalan.jalan...selagi tak rasa contraction..

Good luck belah astilah
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 baca ingatkan Pintu Rahim Sepahtu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
allshares: Tanpa filter agak tongkang yah muka. Eh dah tunggu hari nk beranak pun alip takde disisi ke?


Mungkin tu sbb la kote laki dia asik terbang, xreti duduk diam.. Hehe

Nway... Last year depa cerai so xde sambutan bday ank.. This year laki ada pon mcm xde. Pdhl Pkpp dah blh rentas dh sbnrnye.. So buat jgk la sambutan tu.. For the gramm.. Hewhew

#normabaru
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kiranya bini mengandung pun alip ajis kekal di singapore?? pastu sangkut sana sebab msia pkp, singapore lak ada cb.. pehal la ko tak duduk msia je dah tau bini mengandung.. tah2 cucuk buat anak ja pastu lesap..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mase bile depa ni rujuk blk? Serius tertinggal train
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-7-2020 11:23 AM
Mungkin tu sbb la kote laki dia asik terbang, xreti duduk diam.. Hehe

Nway... Last year depa  ...

Laki dia kan keje kat spore. Mana bole suka2 masuk msia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:22 PM | Show all posts
2cm jur, bkn 4cm

Nti terbuka lg hapdet lg sampai 10cm hurkeh

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dah beranak ker blum?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dah beranak ker blum?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-7-2020 12:10 PM
Laki dia kan keje kat spore. Mana bole suka2 masuk msia.

Pkpp still xboleh masuk sbb isteri sakit nak bersalin? Sis baru kuar gua ye

https://ohbulan.com/warga-asing-dibenar-masuk-malaysia-jika-pasangan-sakit-atau-meninggal-dunia-harus-tunjuk-bukti
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-7-2020 11:15 AM
Tak mungkin rahim sepahtu bukak pintu utk buat majlis hari jadi
Hahahahhahaha

Bhahahaha tula, memula fikir rahim sepahtu, baca tajuk full. Lahhhh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list