Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4446
View
97
Reply

[Tempatan] Bapa didakwa rogol, lacurkan anak umur 13 tahun [Update: Reman bapa, 5 lelaki langgan anak dilacur dilanjut]

[Copy link]

Author: Nahnukutu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-7-2020 11:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Nahnukutu at 20-7-2020 02:56 PM

Bapa didakwa rogol, lacurkan anak umur 13 tahun
AHMAD ISMADI ISMAIL | | 12 Julai 2020

image.png
Mohd Zaid Hassan - Foto Bernama

KAJANG - Seorang bapa tergamak merogol dan melacurkan anak perempuannya di sebuah rumah di sini sejak tiga tahun lalu.

Menurut sumber, kes itu diketahui oleh ibu saudara kepada remaja berusia 13 tahun itu pada awal bulan ini.

"Remaja itu telah menceritakan kepada makciknya mengenai perbuatan terkutuk bapanya.

"Remaja itu mendakwa bapanya membawa lelaki yang tidak dikenali ke rumah berkenaan ketika ketiadaan ibunya untuk melakukan aktiviti seks dengan bayaran yang dianggarkan RM100," katanya ketika dihubungi Sinar Harian hari ini.

Sumber memaklumkan, mangsa yang merupakan anak sulung daripada empat beradik itu telah dibawa ke Hospital Ampang untuk pemeriksaan lanjut.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu dan memaklumkan kes masih dalam siasatan.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... -anak-umur-13-tahun
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-7-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki tak guna mcm ni... BABIIIII lebih baik dari ang.. Haramjadah betul.. Patut lempar dalam kandang singa biar kena siat sebelum mampos.

Oh ya.. Aku mmg tak terpelajar.. Jadi bahasa aku kasar
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak durjana. Semoga mendapat balasan yang setimpal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhhh.....rasa berpinar baca ni.....kalau i ada super power i dah cincang dah. Benda macam ni patut activist ker, so called Ngo ker penyelamat ummah ke banteras habis habisan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mak dia tak tau apa2 ke??? sampaikn makcik je yg percaya.. apa la nk jd ada bapak ayam mcm.ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangsat pya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:30 AM | Show all posts
Nak duit jalan senang biasanya perangai penagih ni.. Moga dipermudahkan segala urusan utk dibawa ke muka pengadilan kepada si pelaku...........
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak jadi la....
Patut dia yg jaga kehormatan ank tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kemurungan baca bnda mcm ni..pagi2 buta nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
babi babi babi. bodoh punya jantan. ko kalau tak pandai jaga anak ko jaga babi je lah senang
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-7-2020 07:36 AM
Lelaki tak guna mcm ni... BABIIIII lebih baik dari ang.. Haramjadah betul.. Patut lempar dalam kanda ...

Ada yang kata golongan ter pelajar tidak cakap kasar yea?... Ini hidup dalam golongan hypocrite kah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:13 AM | Show all posts
mesti kes tak bayar hutang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup baca..bc atas ja...benciiiiiiiii...ngok ngekkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:54 AM | Show all posts
Dah susah sangat ker cari duit dimalaysia sekarnag ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:55 AM | Show all posts
cek adik2 yg lain jgk..huhuhuh kesian budak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-7-2020 07:25 AM
Ada yang kata golongan ter pelajar tidak cakap kasar yea?... Ini hidup dalam golongan hypocrite ka ...

Hahahahaha.. Aku gelakkan sana..layan ja..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Motippp keperluan berita ni pakai gambar Ketua Polis Kajang tu yg ala2 utk letak kat Carta Organisasi?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la dgn adk ni..kalau ayh sndri yg sepatut melindungi dia adk brdk buat bnda durjana mcmni..
Sape lg dia nk mengharap..nasib baik mak sdara g buat report..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:20 AM | Show all posts
apa ke bangangnya bapak tu
sakitnya hati baca berita mcm gini...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:32 AM | Show all posts
iblis mcm ni makin membiak dlm society ni. nk salah makpak ka mcm mn?
- set nikah takat utk mengesek & dpt duit free.
- set rosakkan anak sendiri
- set yg kerat kote gigih nk jd betina lebih dr pompuan sedia ada
- set yg berpiket utk  guna semua kemudahan pompuan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list