Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9294
View
138
Reply

Asyik Dihukum, Sajat Nak Keluar Islam?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2020 03:32 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik kontroversi, Nur Sajat menerusi Insta Storynya meluahkan rasa terkilan terhadap masyarakat yang terus-menerus menjatuhkan hukum terhadapnya.








Sajat mendakwa masyarakat seolah-olah mahu dia keluar dari Islam.




Kredit foto: IG Sajat




Sajat sebelum ini menerima kecaman hebat kerana semakin kerap menayangkan 'aset kewanitaannya' di laman sosial selepas pulang dari menunaikan umrah.


Terdahulu, Sajat mencetuskan kontroversi kerana ke Tanah Suci dengan berpenampilan seperti wanita. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
So??? Keluar je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:44 PM | Show all posts
canang merata..attention seeker..nak suruh org pujuk jgn keluar islam la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut lapor kat menteri agama dia ni..
Biar dok jail
Baru tahu agama tinggi ke rendah
Suka hati dok mainkan, duit punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-7-2020 03:33 PM
So??? Keluar je lah..

1) i think ramai akan keluar Atau sudah keluar klau bukan sebab undang undang di malaysia
2) your comment ni kalau lah sajat tu keluar ke apa mmg u dapat dosa.
Sorry lah ye, just my opinion
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:58 PM | Show all posts
melampau dah pondan ni.

kenapa pondan tepi jln boleh kena tangkap tapi pondan ni masih bebas
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:02 PM | Show all posts
buatlah kalau berani.

dah tu silap kamilah yg kecam ko tayang kopek silikon dan tunjuk puki buatan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:03 PM | Show all posts
tu la... org dah kata jgn layan jgn ambil tahu.. block jek ig kalau tak suke..  ini tak sibuk nak kecam bagai.. sibuk mcm tak ada dosa lansung nak hitung dosa pondan ni.. biaq p la dia dengan dunia dia.. dia ni permainkan agama jaaa.. acah2..  satg semua netizen sibuk lg.. cer jgn port dah.. biar jek.. tgk apa dia rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau yg buat hal, kau yg merajuk.. sialll
Aku banyak kali dituduh kaum tak diterima syurga, tak diakui Nabi.. aku bolayan je. Buat je amal ibadat, sebab yg hukum aku Tuhan, bukan manusia. Lagipun aku tak show off diiri aku walaupun adakalanya aku terkelempuk di khalayak ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Munshi replied at 13-7-2020 03:56 PM
1) i think ramai akan keluar Atau sudah keluar klau bukan sebab undang undang di malaysia
2) your ...

Tapi betul ke ramai Melayu yang keluar Islam senyap-senyap?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
so sajat ni nak salahkan org sbb dia xleh buat cmtu ke
sikittt pon xde rasa nak muhasabah diri ye
asik tuding jari kt org je
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:07 PM | Show all posts
pegi la kau.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:09 PM | Show all posts
Aduh dia ni, kalau betul dia Islam, dia sedar apa yang dia tgh buat ni tak mencerminkan langsung yg dia adalah seorang Islam.

Kalu ye dia wanita Islam, act like one. tutup aurat sepenuhnya dan beriman lah. hormat agama yang dia anuti.

what the fish la dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:10 PM | Show all posts
chinta89 replied at 13-7-2020 04:02 PM
buatlah kalau berani.

dah tu silap kamilah yg kecam ko tayang kopek silikon dan tunjuk puki buata ...

Tak menahan komen ko nyah.. tersembur meols..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eh babi. kau hengat kau tu babi ke boleh nak menyeksi berbikini bottom bagai walaupun pelesu? babi punya tu lagi ori lah takde pun gigih nak menayang macam kau
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:20 PM | Show all posts
pegi mampus kau la sejat..like i care
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Org islam malaysia ni memang suka menghukum dosa pahala org. Macamlah diritu bagus sangat xda dosa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahala
Ku luarkan

BM ke laut bamjat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntahla tgk minah ni ehh... Mamat ni... Eh... Entahla aje konpius
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:29 PM | Show all posts
Dia ni ingat tuhan time kena kecam je ke....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list