Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
9659
View
73
Reply

Erra Fazira Akan 'Zip Mulut' Kalau Engku Emran, LCB Tak Buka Mulut

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2020 05:48 PM | Show all posts |Read mode
"Saya tak mencampuri urusan rumah tangga walaupun dia bekas suami dan bapa kepada anak saya. Kalau mereka tak buka mulut, saya akan zip mulut saya."


Kredit foto: IG




Erra Fazira menegaskan bahawa dia tidak dan enggan mencampuri urusan rumah tangga bekas suaminya, Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella yang bercerai, baru-baru ini.


Katanya, dia tahu rumah tangga pasangan itu bergolak, namun tidaklah secara mendalam.

"Tipu lah kalau saya tidak tahu mengenai pergolakan yang berlaku sedikit sebanyak, tetapi secara mendalam saya tidak tahu dan tidak mahu tahu.

"Saya tak nak korek pun, hanya tahu cerita dasar sahaja. Itu bukan cara saya untuk korek dan salah saya kalau nak ambil tahu.


Kredit foto: IG



"Sebagai wanita kami ada berbicara menerusi teks, tapi hanya perkara-perkara umum sahaja, tidak begitu terperinci.

"Bella juga tidak bercerita lebih kepada saya. Memang kami rapat tapi tidaklah selalu berhubung," jelasnya kepada Media Hiburan.


Kata Erra, sebagai wanita dia memahami apa yang dilalui Bella dan menitipkan nasihat serta semangat buat bintang dari negara jiran itu. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 05:58 PM | Show all posts
well,editor cari mmg low class punya thread bila bukak
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai erra. Kan bagus lagi jawab "no komen" je. Ni buat dinampak org tau serba sikit
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
So ok... sampai sini jer lah thread ye sebab xde story nak citer... Hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam gampang punya gossip
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila wartawan cari nak maju buat story @Lilrose
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 13-7-2020 06:02 PM
Alahai erra. Kan bagus lagi jawab "no komen" je. Ni buat dinampak org tau serba sikit

Kalau jawab mcm tu thread ni maksimum 2 ayat je
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke tnye erra?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya dia nk cakap dia tau apa masalah diaorg lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:44 PM | Show all posts
belilies replied at 13-7-2020 06:02 PM
Alahai erra. Kan bagus lagi jawab "no komen" je. Ni buat dinampak org tau serba sikit

No komen tak bestlahh. Ok jadi kita boleh bersangka baik Erra dgn Bella ada contact dan masih baik. Tett
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cuma nak cakap orang nama pangkal engku ni keteqag. kekwat. poyo.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan kah erra tau or tak psl rumahtangga exlaki dikala seantero buana dh tau deol bcerai? It wont make any different.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 13-7-2020 06:02 PM
Alahai erra. Kan bagus lagi jawab "no komen" je. Ni buat dinampak org tau serba sikit

Iols speku sheols nk throwing shades dekat EE jah dgan komen sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 13-7-2020 06:32 PM
Kalau jawab mcm tu thread ni maksimum 2 ayat je

Saja nak jadi bahan sebab dah sendu agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 13-7-2020 06:02 PM
Alahai erra. Kan bagus lagi jawab "no komen" je. Ni buat dinampak org tau serba sikit

Bila eh....dalam 2 tahun jugak Erra Akan jwb no Komen semedang ja kat wartawan? Was it after break up dgn Awie?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 13-7-2020 06:44 PM
No komen tak bestlahh. Ok jadi kita boleh bersangka baik Erra dgn Bella ada contact dan masih baik ...

Saja nak tunjuk pihak laki yg bmasalah.... Kejap lagi reporter buat bahan. Ritu cerai pun erra mmg katup mulut tanak citer napa cerai
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 13-7-2020 07:19 PM
Iols speku sheols nk throwing shades dekat EE jah dgan komen sebegitu

Kan.. sesuatu sangat. Cerai ngan yuci ritu pun kata takkan citer. Yg ni sheols siap bgtau bukak mulut kalo belah sana bagi. Abistu tak kesian ngan alisya?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 13-7-2020 07:20 PM
Bila eh....dalam 2 tahun jugak Erra Akan jwb no Komen semedang ja kat wartawan? Was it after break ...

Kan... Iols takut confuse ngan ct je ni ber"no komen bagai. Tapi mmg cam sheols gak
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah tengok full interview ratu psl ni. Twas okay professional & kelakar. Jauh beza dari writing yach. Anyway, makin lama makin suka lak dgn ratu. Apesal entah   
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:10 PM | Show all posts
hek ellehhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list