Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
830
View
4
Reply

GOASEAN : channel urban dengan host2 yang muka siap ??

[Copy link]

Author: JonathanColton       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2020 02:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by JonathanColton at 9-8-2020 03:25 PM

semalam akak dok cikcur2 tengok channel ada kat astro, terjumpa la channel go asean iaitu channel travel untuk negara2 asean ini.

akak memang tahu keujudan channel ini sebab pernah baca PM kita pernah launch . tapi tak pernah nak check celah mana ada.

so akak lehat la channel ini, not bad uols production quality nya,
host pun urban dan hampir semua mixed kokesen iya,

yg akak ingat host nya ada amelia henderson,c ntek cikki ini dan tak nampak kaku ke apa.
ada putera apa tah, mixed kokesen jua.
ada henry golding etc.

akak tengok konsep channel ini ala MTV style versi travel channel.https://9apps.ooo/
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-8-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu guna mytv boleh tengok kat TVOkey rasanya., main tekan je channel. Suka tengok host travel dlm Malaysia.. Banyak lagi rupanya tak jelajah negara sendiri.

3 4 hari ni dok tgok channel TV awesome plak. Under RTM kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama dah akak goasean tu.. dulu mmg ada channel sendirik kat asteruk
Tak katup lama dah... Yg akak tengok ulangan yg ke seribu kali
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berzaman goasean ni.. dulu host nadiyah shahab,amelia...yg lelaki omputih tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...akak suka ya host2 muka siap dan urban ni semua
bukan mcm certain host tv level2 pprt kepam jah mcm fizasabjahan, neelopak dlm meletop dolu2, mira filzah suara mengantuk to cakap laju dlm nona, host tv1 kampungan mcm host rcgn cik diva ke tu apanama tah rcgn tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list