Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4474
View
60
Reply

[Pelbagai] Teringin Untuk Berpasangan Sebegini Sampai Menutup Mata

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Walaupun kita telah lanjut usia,
Layanan dan hubungan yang masih sama,
Menghabiskan sisa masa yang ada,
Menemani dirimu selamanya.....
FB_IMG_1596903430498.jpg
FB_IMG_1596903410957.jpg
FB_IMG_1596903428146.jpg
FB_IMG_1596903422845.jpg
FB_IMG_1596903425653.jpg
FB_IMG_1596903420338.jpg
FB_IMG_1596903404454.jpg
FB_IMG_1596903413972.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-8-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh dear, so sweet. Bless them!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:49 AM | Show all posts
My mom and dad

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
biar gambar berbicara...

deep sagttt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru betul #relationshipgoal #tilljannah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg teringin sgt, ada pasangan hidup, bahagia sampai lanjut usia.. tapi sampai skrg, masih x tahu apa yg Allah takdirkan utk aku...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
aku kwn dgn org2 tua yg suka travel... ramai yg masih mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa suami yg sweet2 sgt bahaya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak juga macam ni..berteman di usia tua. Walau apa pun yang diimpikan..ketentuan yang diberi Allah swt itu yang terbaik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku laa rasa dgn laki aku.. bila dia pi kursus ke mcm satu anggota bdn aku hilang.. tak lengkap.. itu yg aku rasa..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-8-2020 07:51 AM
Aku laa rasa dgn laki aku.. bila dia pi kursus ke mcm satu anggota bdn aku hilang.. tak lengkap.. it ...

Perangai uol mcm mak i, kalau bapak i balik kampung 2 3 hari je nanti mula la tak selera makan, tak boleh nk tidur...dia tak ikut sekali sbb jauh n bapak i pun balik naik bas sbb tak larat...haihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jerukkedondong at 9-8-2020 10:20 AM

Sapa lah tak teringin nak sweet2 mcm tu sampai akhir hayat..
Rezeki Allah takdirkan berbeza..
Dapat yg buat do no je sakit jiwa lah tanggung sampai akhir hayat..
Dapat yg sweet muweet kang org kata lagi bahaya..silap aribulan ada plk geng extend masjid mengintai2...
Doa je lh minta yg baik2..

#bangsayangidakucintaiakugituhhhhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel-comel couples ni. Macam arwah atok and opah iols. Dah tinggal berdua, itu la kawan sembang, itu la kawan gaduh. Sehari boleh 2, 3 kali gaduh pasal benda kecik contoh kenapa sudu garfu tak matching hehe... Tapi nanti malam tengok tv duduk sekali.

Endingnya lepas arwah opah meninggal, atok pun menyusul 2 minggu kemudian sebab rindu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
i used to dream of this , not anymore .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
inangsari replied at 9-8-2020 09:08 AM
i used to dream of this , not anymore .

Its ok..Allah is there... with u
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
takpe kita tumpang bahagia je tengok old lovely couples yang bahagia...

Iols dah latih diri iols yang not everybody can lead that simple happy life...

bersyukur je hidup single ke mati sorang2 ke...asal hidup tak aniaya orang sudahlah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sweetnya....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 9-8-2020 10:22 AM
Its ok..Allah is there... with u

terima kasih jeruk , yes Dia sentiasa ada for me , walau kita kadang forget Him
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada pro and cons.. bila dah biasa hidup berdua if salah sorang meninggal dulu sakit kehilangan tu pastinya menyusuk jiwa raga sebab memori sweet bersama tu.. tapi kalau yg dah biasa hidup sendiri so tak de lah rase kehilangan tu sgt sbb dah biasa.. yakin je dgn jalan hidup yg Allah dah tetapkan utk kita adalah yg terbaik..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So sweet. Semoga ada rezeki dapat pasangan mcm ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list