Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9016
View
89
Reply

"Memang Prince Charming Sangat!" - Teruja Ambil Pesanan Agong Dan Anakanda Di McD

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-9-2020 11:20 AM | Show all posts |Read mode
Siapa saja tidak teruja apabila dapat bersua muka dengan kerabat diraja. Itulah apa dirasakan seoarang gadis bekerja di sebuah restoran makanan segera.


Nursuhaily Natasha Mohd Ali berkata kepada mStar, semua kakitangan sudah dimaklumkan mengenai keberangkatan Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Riayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ke premis mereka untuk santapan tengah hari.




Kredit foto: IG Istana Negara



"Saya memang ditugaskan untuk menjadi cashier di kaunter. Ikutkan saya minta rakan setugas ganti sebab perasaan takut dan gementar tu ada.

"Sebelum ini saya pernah nampak tuanku di majlis perkahwinan. Tapi situasi ini jauh berbeza kerana saya menghadap baginda.

"Ya Allah, face mask yang saya pakai tu tak cukup nak sembunyikan rasa nervous saya. Rasa menggigil juga ada. Kalau tak pakai face mask, lagi berdebar rasanya," katanya kepada mStar.




  



Dalam masa sama, Nursuhaily turut meluahkan keterujaannya dapat melihat dua prince charming.


Katanya, ketiga-tiga mereka membuat pesanan secara bergilir-gilir dan dia tidak akan melupakan kenangan itu sampai bila-bila.

"Sebelum ni tengok anakanda-anakanda tuanku menerusi gambar dan TV sahaja, memang mereka handsome semuanya.

"Tapi bila tengok depan-depan, saya tak tahu nak kata apa sebab mereka sebenarnya lagi handsome. Memang prince charming sangat!" katanya.




Kredit foto: IG Istana Negara




Foto Agong dan dua puteranya, Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah dan Tengku Arif Bendahara Tengku Muhammad Iskandar Ri'ayatuddin Shah menikmati santapan tengah hari di McDonalds Indera Mahkota di Kuantan, Pahang mendapat perhatian ramai terutama staf yang mengambil pesanan mereka. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-9-2020 11:25 AM | Show all posts
mcd IM ni memang febret anak beranak dia

franchisee mcd kat sini pun sepupu sepapat dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak dlm rekod ank raja yg x hensem dan xlawa.muka desa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:27 AM | Show all posts
saviour_09 replied at 3-9-2020 11:25 AM
mcd IM ni memang febret anak beranak dia

franchisee mcd kat sini pun sepupu sepapat dia

mekdi ni kt mana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 3-9-2020 03:34 AM

Tg Hassanal ni iols rasa lagi handsome pada Prince mateen. Raut wajah baik & lembut.
2nd son raut wajah mcm nakal & 3rd son tu yg betul2 handsome, raut muka model gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:29 AM | Show all posts

tu indera mahkota tu
turun je dr istana abdul aziz terus jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver: Ada tak dlm rekod ank raja yg x hensem dan xlawa.muka desa.


Ada..{:thief
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku gugup jgk lol....
Mungkin akn ckp "pakcik nk order per ari ni?"
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 3-9-2020 11:27 AM
Ada tak dlm rekod ank raja yg x hensem dan xlawa.muka desa.


Brunei,
Anak ke2 ladyD,
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:32 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 3-9-2020 11:27 AM
Ada tak dlm rekod ank raja yg x hensem dan xlawa.muka desa.

ada duit, muka desa pun boleh jadi muka urban..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:33 AM | Show all posts
anak raja mana ada yang tak lawa.

cara mereka di besarkan  ,di didik, di jaga

entahlah..aku rasa hidup aku xkurang apa pun muahahhaha...

Elok juga membesarnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:35 AM | Show all posts
nazzse replied at 3-9-2020 11:28 AM
Tg Hassanal ni iols rasa lagi handsome pada Prince mateen. Raut wajah baik & lembut.
2nd son raut  ...

Betul.


Tp Prince Mateen  sungguh kejantanan tahap kepala haprak kasar tapi tak pelaq.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:35 AM | Show all posts
saviour_09 replied at 3-9-2020 11:29 AM
tu indera mahkota tu
turun je dr istana abdul aziz terus jumpa

ooo...kt pahang rupanya...aku ingat kt kl ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:36 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-9-2020 11:32 AM
ada duit, muka desa pun boleh jadi muka urban..

manakala urban2 yg sangkak semuanya berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 3-9-2020 03:35 AM
Betul.




Metafora sungguh
Hahaha
Iols tak minat mateen
So don't care jantan ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 3-9-2020 11:32 AM
Brunei,
Anak ke2 ladyD,

I search kt google ank ke2 dia xda gambo..seriuslah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:40 AM | Show all posts
bila la dapat bertentang mata dengan anak2 agong
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 3-9-2020 03:33 AM
anak raja mana ada yang tak lawa.

cara mereka di besarkan  ,di didik, di jaga

Ada uols..
Cuba perati or fikir betul2.

Tapi betul la didikan tu penting. Tengok mak ayah macam mana, perangai mesti menurun ke putera puteri.

Putera puteri phg, Ns, Perak yg nampak perangai elok & beradab.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:40 AM | Show all posts
nazzse replied at 3-9-2020 11:36 AM
Metafora sungguh
Hahaha
Iols tak minat mateen

Yeah..

Aku suka lelaki  mcm dia tp lelaki mcm itu xsuka perempuan mcm aku.

Lelaki sopan-santun suka aku tp aku xminat sebab mcm boringgg aku suka lelaki dengan amalan aktiviti dan kehidupan yg  sangat masculine.


Ini tidakkkk ,chef...penggubah bunga -florist ...tenaga pengajar tarian ,alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,tolonglahhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 11:43 AM | Show all posts
nazzse replied at 3-9-2020 11:40 AM
Ada uols..
Cuba perati or fikir betul2.

Tp anak dia  yg  di teran keluar oleh mak pelakon itu ,maaflah...kaki kelab malam,kaki goyang, minum arak


Janganlah nasihatkan aku supaya  berhenti komen mcm ini.

Inilah kebenarannya.


Jadi yg maknya artis tu anak  dia 3 ekor tu  xguna sesen pun pada masyarakat.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list