Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3608
View
22
Reply

YouTube Channel Wajib Subscribe

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-9-2020 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by nazzse at 5-9-2020 12:11 PM

Aku jarang buka YT tak tahu nak tengok apa. Sampailah jumpa dekat ig brother ni,azfarbadrul.

Menarik cara dia bantu, takda letak muka sendiri & tak cari glamor. Just minta penonton follow & jangan skip iklan sambil menderma. Tiap video part last bila dia serahkan duit tu confirm menangis.
Dalam kita susah, ada lagi yang susah. Insaf tengok video-video dia ni.

Jom follow channel AzfarBadrul sambil menderma cara zaman baru, skuad #antiskipiklan




Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-9-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Azfar ni mmg subscribe.  Suka tengok dia share rezeki dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 08:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kuat nak tengok. Kat ig tengok syed azmi kentalnya hati dia membantu golongan asnaf
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 09:49 PM | Show all posts
Ada cara apa lain boleh tengok free tak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni camne nk cpt up spt abam ebit tew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 5-9-2020 02:04 PM
Mcm ni camne nk cpt up spt abam ebit tew

Share di fb & ig u. Then tag la sapa yg famous
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-9-2020 12:21 PM
Azfar ni mmg subscribe.  Suka tengok dia share rezeki dia

Aku tengok kat ig dulu lepas tu baru subscribed kat yt
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-9-2020 10:15 PM
Aku tengok kat ig dulu lepas tu baru subscribed kat yt

Aku selalu layan utube.. Jadi depa suggest.. Tu yg aku...boleh tau tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nampak clickbait pun saya dah rasa sebak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-9-2020 02:17 PM
Aku selalu layan utube.. Jadi depa suggest.. Tu yg aku...boleh tau tu

Azfarbadrul tu bukan nama asal dia. Dia taknak org tahu sapa dia.
Kira sapa yg jumpa masa shot tu untungla
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-9-2020 10:18 PM
Azfarbadrul tu bukan nama asal dia. Dia taknak org tahu sapa dia.
Kira sapa yg jumpa masa shot t ...

Dia byk tolong org.. Dia bgtau duit yg dia dpt dari utube.. Dia bagi kat peniaga2 kecik ni.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 5-9-2020 02:17 PM
Baru nampak clickbait pun saya dah rasa sebak...

Video ni boleh buat kita senyum & menangis pada masa yg sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-9-2020 02:19 PM
Dia byk tolong org.. Dia bgtau duit yg dia dpt dari utube.. Dia bagi kat peniaga2 kecik ni.

Yg nak derma pun dia tak bagi..terima sponsor saja.
& income drp utube
First time aku tengok tak skip iklan
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-9-2020 10:22 PM
Yg nak derma pun dia tak bagi..terima sponsor saja.
& income drp utube
First time aku tengok tak ...

Aku mslh sikit.. Sbb aku byr utube.. Jadi iklan mmg x ada.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-9-2020 02:24 PM
Aku mslh sikit.. Sbb aku byr utube.. Jadi iklan mmg x ada.. Huhuhu

Rajin bayar..
Pakai brave 1 je iklan tiap video
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-9-2020 10:26 PM
Rajin bayar..
Pakai brave 1 je iklan tiap video

Aku byk lepak kat utube.. Tu byr tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 5-9-2020 10:20 PM
Video ni boleh buat kita senyum & menangis pada masa yg sama

Baru selesai menonton adik jual jagung tu.. Seronok nampak dorang happy senyum memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg subscribe pun azfarbadrul ni.
Dia x pernah tunjukkan muka.
Dia beli semua brg niaga dan last sekali bagi lagi duit sumbangan.
Tp kdg2 akak pun x kuat nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Content dia bagus. Moga2 dimurahkan rezki utk bantu org lain tapi sori ai takleh tgk video cenggini, tak larat nak nangis & sebak dada.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list