Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27273
View
309
Reply

Noor Nabila Bagi 'Hint' Neelofa Bercinta Dengan PU Riz?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-9-2020 11:57 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram Neelofa, Noor Nabila




"Belum kahwin lagi. Girlfriend-girlfriend tak ada dalam agama. Kalau nak kenal dengan seseorang tiada masalah. Kita tak ada nak mengorat, bukan stail kita," itu antara jawapan PU Riz sebelum ini, memetik Beautifulnara ketika ditanya mengenai hubungannya dengan Neelofa.


Namun, kemunculan PU Riz dengan berpakaian sedondon warna biru sama seperti keluarga Neelofa di majlis pernikahan adik lelaki kepada selebriti terkenal itu kembali mencetuskan tanda tanya mengenai status hubungan mereka.




Kredit foto : Instagram Noor Nabila





Melalui perkongsian Instastory Noor Nabila yang memaparkan PU Riz sedang bersembang dengan Neelofa sambil disertakan emoji berbentuk hati, kakak kepada Neelofa itu kelihatan seperti memberi gambaran bahawa kedua-duanya sedang bercinta.


Dalam Instastory sama, PU Riz turut diusik dengan ucapan 'semoga bahagia ke anak cucu' oleh Nabila.





Kredit foto : Youtube






PU Riz sebelum ini menafikan dia dan Neelofa sedang bercinta, sebaliknya menyifatkan hubungan mereka berdua semata-mata atas dasar kerja. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-9-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsesuai sbab puriz makin kepam busuk. Lopak needs someone fun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:10 PM | Show all posts
dah ada benang pasal ni la.. penat aje haters n karats bergasak kat thread tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya tk habis pasal lopak lumut dan satu lagi tu miwhaaa..

Ooppss...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
takde nak mengorat? tapi cara apa yg dibuat sampai makin mengerat.. aku nak jugak tau ni.. sbb mmg ada ke yg style camni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:21 PM | Show all posts
brape banyak benang untuk jahzouk ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 22-9-2020 12:07 PM
Xsesuai sbab puriz makin kepam busuk. Lopak needs someone fun.

Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantiasa dlm wudhu tau...

Kau ado? ado?

kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 22-9-2020 12:21 PM
brape banyak benang untuk jahzouk ni?

Nak bukak benang pazzpatah , aku pula ada...lurking macam great white shark...


kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:26 PM | Show all posts
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:25 PM
Nak bukak benang pazzpatah , aku pula ada...lurking macam great white shark...

takpe la chuollss..chuollss slalu ade boleh ler kutip point kat situ

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:27 PM | Show all posts
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:24 PM
Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantias ...

stinger kau rajin komen auratkan, apa pulak komen kau pasal ustad rajin berketayap tapi tak jaga kepala bawah eh?


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 22-9-2020 12:10 PM
dah ada benang pasal ni la.. penat aje haters n karats bergasak kat thread tu

Berubah angin, ground...matlamat objektif tetap sama...bergasak...

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 22-9-2020 12:27 PM
stinger kau rajin komen auratkan, apa pulak komen kau pasal ustad rajin berketayap tapi tak jaga k ...

sebelum aku jawab...satu soalan nak lu tanya adakah golongan level yg aku nak tegur ini sudah sampai peringkat hafal surah al mulk macam bampatah?


kahlahkahkahlah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 22-9-2020 12:26 PM
takpe la chuollss..chuollss slalu ade boleh ler kutip point kat situ

Kutip point bukan boleh convert to vouchers cold storage atau bens grocers kheunz?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgn ini iols mengiktiraf bahawasanya pasangan ini sesuai dari segi rupa paras. Mcm pinang dibelah 2
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:34 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 22-9-2020 12:32 PM
syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner ...

hafal 30 juzuk quran tu tp bila berlakon ada scene pegang2 jugak. even tho berlapik pun. but still matlamat tak menhalalkan cara.

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:35 PM | Show all posts
berapa bnyk benangla pasal dia ni..next
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:36 PM | Show all posts
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:30 PM
Kutip point bukan boleh convert to vouchers cold storage atau bens grocers kheunz?

kahkahkahkah

kalau boleh da berduyun forumer nak jadi level tinggi2 ke momod tau..

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:36 PM | Show all posts
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:29 PM
sebelum aku jawab...satu soalan nak lu tanya adakah golongan level yg aku nak tegur ini sudah samp ...

Laaah soalan straightforward jah stinger.

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:38 PM | Show all posts
stingerstruck replied at 22-9-2020 12:24 PM
Kau nanti hannahmontego masuk chop kau kapir...kau meroyan...

Kepam kepam puriz iteww senantias ...

syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner iols tahu?
ader ler.....
yg psti pu riz ni penuh ilmu agama...
solat sunat tak pernah tinggal k.....
apatah lgi solat wajib.....
stiap subuh pegi masjid tau uols.....


untung lopah dpt pu riz.....aummm
luv luv luv
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 22-9-2020 12:32 PM
syukur ustad riz ni bekas bdk sekolah imtiyaz uols.....
set set hafal 30 juzuk quran......
maner ...

Masya Allah....untungnya lopak....tahfiz rupanya...

Senang la tugas aku lepas ni....bukan macam bampatah yg dah hafal surah al mulk, isteri yg dah 3 tahun dinikahi masih ketegaq berbogel rambut.....masih perlukan masyarakat seperti aku berbuih mulut berjihad menasihatinya dan isteri big stone in the headnya.


kahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list