Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25784
View
252
Reply

Puteri Sarah Beri Bayangan Syamsul Yusof Curang?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2020 01:56 PM | Show all posts |Read mode
Perkongsian di Instastory pelakon Puteri Sarah Liyana seolah-olah memberi bayangan berlaku kecurangan dalam rumah tangganya dengan pelakon dan pengarah Syamsul Yusof.







"Curang adalah pilihan, bukan kesalahan.

"Curang ini perlu kerja keras. Kena padam semua mesej, sentiasa lock telefon, kena fikir banyak ayat untuk menipu.

"Terlalu susah untuk curang. Lebih baik setia," antara petikan mengenai curang yang dikongsi Sarah.


Malah, Sarah juga meluahkan harapannya agar tahun 2021 dapat memberi kebahagiaan kepadanya dan anak-anak tanpa menyebut nama Syamsul.








Kredit foto: IG Sarah





Sementara itu, Syamsul sebelum ini enggan memberi sebarang komen berhubung situasi rumah tangga mereka, sebaliknya meminta orang ramai menghormati privasinya. - CARI




Baca Juga: "Hal Peribadi, Harap Dapat Menghormati" - Syamsul Yusof Enggan Buka Mulut

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-9-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm sedih jugak anak2 kecik2 comel. Harus si syamsul ni dah byk kali curang.. move on sarah, Sol ni anak org kaya dr kecik, apa nak semua dpt org larang pun tak jln, ikut suka hati dia.. semoga dpt mencari kebahgiaan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xpelah sarah..buat la pilihan yg terbaik..yang boleh bahagiakn diri u,anak2 u..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jadi lah macam alip n bella....your marriage your decision
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:09 PM | Show all posts
kaya cantik pn x jamin bahagia.. hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tak phm la aku....
dpt bini brubah jd solehah baik tutup aurat....
tapi laki pulak curang...

tapi yg dpt bini sosial liar xdgr ckp...
laki plak baik tak curang....

hidup mmg pelik
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:09 PM | Show all posts
kalau betul curang, sape agaknye orang ketiga ye...
retis jugak kah
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:12 PM | Show all posts
Kadang2 pelik manusia ni kan ... Allah dah bagi isteri yang cantik, baik & berubah kearah kebaikkan dan anak2 yang comel, kaya, apa lagi yang kita cari dan tak mencukupi ... masih lagi tak mensyukuri nikmat yang Allah beri ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:13 PM | Show all posts
berapa byk thread nk bukak psl dorang ni?
kumpul dlm 1 thread je x boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:16 PM | Show all posts
Lelaki kan boleh kahwin 4 jika mampu & berlaku adil. Wanita islam kena redha.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok mcm Apek Senario td sebelum baca tajuk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:22 PM | Show all posts
kenapa nak buka banyak thread pasal satu isu ni?
takleh update kat thread sedia ada ke?
punya la excited nampak mcm ada thread baru sekali isu yg sama 3, 4 helai thread pasal kes dorang.

semakkkkk nye lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 28-9-2020 02:09 PM
tak phm la aku....
dpt bini brubah jd solehah baik tutup aurat....
tapi laki pulak curang...

Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

Nk gak pari bakor keee aaa haruan semilang bako cecah air asam aaa

Ni ari ari melantak.cheese cake jee..mentang ler ko tu urban berkerak..bosan laa

Lelaki fitrah depa polygamous..banyak or multi partners..pasei tu syarak tetapkan 4 je ..pasei tu bakal isteri bleh syarat klo nikah dia tokleh poligami..klo buat so jatuh talak satu..bolehhhh..sebab apa? Sebab fitrah jantan..tapi bab ni berkait kemampuan zahir n batin laaa..misal mcm sultan..jutawan etc
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:24 PM | Show all posts
setiap kali dia up status mmg kena buka thread baru ke?

mengecewakan!

dik awak tu pun bawak2 la diammm.

takde class dik duk up mesej orang2 yg bg nasihat. simpan hadam utk diri sendiri dah la.

dah mcm share feedback or review product pulak. orang pun berebut2 hantar mesej dgn harapan adik ni update kt media sosial beliau.

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 28-9-2020 02:23 PM
Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

bini mcm makanan eh?
tapiiiii yelah ade jugak org suka mkn kicap sejak umo 2 tahun smp lanjut usia. tetap setia dgn kicap. xde kicap xsah hidup gigil2 kalo xde. ksian sarah xsperti kicap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:44 PM | Show all posts
bukan hidup if xde masalah dan dugaan, semoga kuat lah ya, benar dalam perkahwinan terlalu byk dugaan, kahwin bukan untuk sehari dua, kalau boleh mesti nak bertahan selamanya..

maka, berpaksikan Tuhan, hidup la kita dalam rahmahNya, jaga rumah tangga elok2,, even curang adalah pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:44 PM | Show all posts
Masa dia kawen ngan sol dlu pun ramai x puaih ati, cana dia leh dpt anak orka dan diterima dgn baik oleh kelorga mertua....
wpun masa silam nya nampak kelam bagi kita, tapi dia end up ber'bahagia'...

Nah... ni mungkin karma bagi dia dunia...
kita yg memerhati nih, jadi lah sebagai pengajaran...
tah esok lusa, masa kita pula utk berduka, asbab dari perbuatan silam kita...

wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 28-9-2020 02:23 PM
Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

I perempuan , everytime I met an interesting cute guy...I nak je kat dia...so macam Mana?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketinggalan zamanlah wartawan cari dalam kelas tersendiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 02:46 PM | Show all posts
Ingat dia pergi Ipoh tu dengan Syamsul sebab baca caption still mention lakinya tu.
Agaknya bawa hati luka merana kot, cuti2 makan angin.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list