Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1757
View
16
Reply

Jumlah Tontonan Video Muzik Di YouTube Shiha Zikir Semakin Menurun

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-9-2020 02:34 PM | Show all posts |Read mode
Pelik bila jumlah tontonan single terbaharu Shiha Zikir yang berjudul AEWO menurun di Youtube.


Ketua Pegawai Eksekutif syarikat pengurusannya, Ikmal Fareeq berkata, video muzik itu berkemungkinan boleh cecah sejuta penonton kalau perkara berkenaan tidak berlaku.






Musykil dengan situasi tersebut, aduan kepada pihak YouTube telah pun dibuat.


Foto: IG


"enonton ghaib atau penurunan jumlah tontonan ini sukar untuk kami fahami.Jika dah ditonton kenapa penurunan boleh berlaku? Adakah ia normal atau ada yang tak kena.

"Ia kerap berlaku. Setiap kali cecah 300,00 tontotan, pasti berlaku penurunan pada minggu yang sama.

"Rekod paling rendah ialah 170,00 penonton."


  



  



Tambahnya pelbagai pihak telah bertungkus lumus menjayakan penghasilan muzik video tersebut.


"Oleh kerana usaha telah dicurahkan, kami harap pihak YouTube dapat memberi penjelasan mengenainya, dengan harapan penonton AEWO dapat dikembalikan." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-9-2020 03:37 PM | Show all posts
Sistem glitch lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:41 PM | Show all posts
tanda shiha ni akan tenggelam
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu ntah apa2.. demi nak ada mv
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dlm kategori pnyayi a lister kah??or premium singer?mcm try hard je ala2 level2 rahim sepatu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:12 PM | Show all posts
shiha ni antara survivor dlm industri. gigih dia cari makan.. kesian juga tak femes2 mcm retis lain... good luck shiha
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...MV gempak wpon very der Illuminati hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayar pengeras xcukup ni kat iluminiti....tu xtrending video
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:25 PM | Show all posts
ambooiii kemain mintak utube buat analysis lah tu..
gigih nk kan sejuta view lah tu. kemonn!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
selalunya sebab pakai apps / software untuk rewatch video tu.. tak legit watch sebab tu lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp sendu2 pon aku tau jgk kewujudan dia ni.. .. mgkin sbb tgk dia dlm lawak meletop tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 06:45 PM | Show all posts
dia ni actually suara sedap.. tapi mungkin xjumpa lg lagu yg betul2 boleh wow kan dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
baru nak tgk AEWO tu mendonia dkt big stage skali peserta tu dah tersenggol plak.. hahahah xpe2 kita tunggu dkt gegar vaganza je la nnt eh..
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 07:44 PM | Show all posts
xguna khidmat bomoh ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 28-9-2020 04:04 PM
Dia ni dlm kategori pnyayi a lister kah??or premium singer?mcm try hard je ala2 level2 rahim sepatu

Die ni penyanyi kategori GEBOR kot. Buat la mcm mana usaha pon tetap lah sendu karier nyanyian beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 lh shiha oi
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2020 04:22 AM | Show all posts
Shiha ni ada masalah yang sama dengan Fadh Majid. Takda aura walaupon suara dia sedap, pandai menari etc
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list