Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
542
View
17
Reply

Baik ke tak?

[Copy link]

Author: Clara90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2020 02:40 PM | Show all posts |Read mode
Baru je lepas tengok kes Christopher Lee Watss yang bunuh bini dengan anak-anak dia.
Iolls seram lah sebab iolls dah bertunang.
Tunang Iolls jenis tak pernah marah, sebijik sejibon dengan Christopher Lee Watss ni
Kes ni menakutkan sebab dalam relationship diorang si suami ni jenis tak ganas, dan si isteri rasa dia isteri paling bertuah masa mula mula kawen
Muka pun elok normal je, tapi bila membunuh sekali 3 dia buat.
Scary nya. Iolls nak minta pendapat apa ciri-ciri lelaki yang boleh dibuat suami?

Seram...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-10-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes yang mana mek? Alang2 berforum,tepek la artikel berkaitan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:13 PM | Show all posts
nasihat saya, jangan tengak cerita tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:15 PM | Show all posts
orang lain sibuk tengok GV7 , sis  sibuk tengok cerita cmtu. cuba jadi onion aunty layan gossip sekali sekala
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari yang nakal.....yang kerja keluar kederat peluh....badan berparut....Nampak ganas dan kasar..

Tu yg bagus buat somi..... Lebih afdal yg gatal sikit.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah benar ke drama ni dikk.

Jgn layan semua tu racun dalam minda adoi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes Watts tu sebab dia ada perempuan simpanan... Dia nak cover skandal dia.. Sbab tu dia bunuh anak isteri dia... Dia bunuh isteri dulu baru bunuh anak... Kalau bukan ada cctv jiran dia tak kantoi lagi dan happy dgn perempuan simpanan dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 03:38 PM | Show all posts
jangan buang masa tengok benda2 negatif..jadi racun nanti.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:05 PM | Show all posts
PristineOne replied at 14-10-2020 03:18 PM
Cari yang nakal.....yang kerja keluar kederat peluh....badan berparut....Nampak ganas dan kasar..

...

kan,asalkan x saiko bukan kaki ais
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 04:57 PM | Show all posts
ingat dialog p.ramlee 'baik ada makna'
ok untuk tak OT, i dah tengok cerita ni,
i rasa dia jadi psiko sebab dia banyak memendam kot..
as the wife is a dominant one in the relationship
lepas tu tak suka mak ayah laki tu kan..
selalu gaduh dengan in laws tu.

lepas tu ada affair pulak dengan perempuan lain..
so he thinks he can get away la kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 03:19 PM
Kes Watts tu sebab dia ada perempuan simpanan... Dia nak cover skandal dia.. Sbab tu dia bunuh anak  ...

Perempuan ke lelaki Sarah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 16-10-2020 11:08 PM
Perempuan ke lelaki Sarah?

yg watts tu? ka?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la. Sape2 je bole jadi pembunuh kalau ada sesuatu yg trigger dia. Could be you. Could be me. Anyone.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh so the wife rasa dia isteri paling bertuah? I terlepas part ni. Tapi i tau yg wife tu dominant. Apa dia suruh, husb akan turut je. Tapi masa diorang kawen hanya ayah lelaki tu yg dtg kan? So dari awal ada masalah ngn family in law kot.

Xde ciri lelaki yg spesific. Sbg muslim mintak petunjuk dari yg Satu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 14-10-2020 03:06 PM
Kes yang mana mek? Alang2 berforum,tepek la artikel berkaitan.

Kat sini ye.

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 03:19 PM
Kes Watts tu sebab dia ada perempuan simpanan... Dia nak cover skandal dia.. Sbab tu dia bunuh anak  ...

Dia bukan nk cover pun kak sarah. Wife mmg dah tau sbb lelaki tu swipe credit card unt byr makan malam dia dgn gepren dia kan. Wife dpt notification tu.

Dia mmg nak hapuskan kehidupan dia dgn wife n anak2 dan mulakan hidup baru dgn gf dia. If dia ceraikan wife, still kena byr nafkah ank2. Maybe la tu tujuan dia bunuh sume. Kesian ank dia tgok bapak campak sister dia dalam tangki minyak then dia tnya bapak dia 'am i next?'
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 17-10-2020 12:38 AM
sarah82 replied at 14-10-2020 03:19 PM
Kes Watts tu sebab dia ada perempuan simpanan... Dia nak cover skandal dia.. Sbab tu dia bunuh anak  ...


Dia bukan nk cover pun kak sarah. Wife mmg dah tau sbb lelaki tu swipe credit card unt byr makan malam dia dgn gf dia kan. Wife dpt notification unt transaction tu.

Dia mmg nak hapuskan kehidupan dia dgn wife n anak2 dan mulakan hidup baru dgn gf dia. If dia ceraikan wife, still kena byr nafkah ank2. Maybe la tu tujuan dia bunuh sume. Kesian salah sorang ank dia tgok bapak campak sister dia dalam tangki minyak then dia tnya bapak dia 'am i next?'
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 17-10-2020 12:36 AM
Dia bukan nk cover pun kak sarah. Wife mmg dah tau sbb lelaki tu swipe credit card unt byr makan ...

Kak sarah dah salah faham. Kena layan balik.. Geram betul tgk gf watts tu.. Langsung tak ada rasa bersalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list