Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
23488
View
273
Reply

Sarah Hildebrand sudah tidak bertudung?

[Copy link]

Author: Bihungoreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Biar gambar berbicara.
FF5593D8-AAD0-42E9-9A77-6BFB7DAB2BA8.png
6E03EF01-AD35-4C5C-A0B4-D5CC453FC98E.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-10-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq pi laaaaaaa her choice nk tutup ghambot ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
why...anyway she is beautiful n somi dia hensem

sekian
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dia lawa bila tdk btudung... namunnnnn bertudunglah lebih baik..kih..kih
suatu hr nnti..dia kembali btudung..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak..
Dapat laki mcm bad boy, bini of coz nak jadi bad girl..
Tapi hensem lakinya yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia tak nak lah tu dia pakai tudung..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg makpak islam sejati pun anak2 xmampu nk menahan godaan free hair..inikan plak makpak campur gini..semoga kembali kpd fitrah menutup aurat pada mereka yg pernah u turn...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Msa ni nmpk biasa2 ja laki dia.  Pic ats tu nmpk hensem plk
SmartSelect_20201014-222615_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nmpak die ada conflict dlm jiwa lepas putus dgn nabil hari tu.. i follow ig die sbb die cantik, tapi sgt lah boring ig die. So bila dia buka tudung, goodbye la. I unfollow terus..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg makpak islam sejati pun anak2 xmampu nk menahan godaan free hair..inikan plak makpak campur gini..semoga kembali kpd fitrah menutup aurat pada mereka yg pernah u turn...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa lelaki sebelah tu suami dia ke? Lain plak rasa cam botak je dulu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ada masalah
Financial is 1 of it dan ada isu-isu peribadi lain la kut
Pakai tudung lagi lawa .. but anyway, it's your choice. Semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Xthu nk cakap ape. Well yeah its ur decision but honestly just wanna ask..what was ur first intention when you wore one? Xkn semudah itu utk kau membuka tudung? For me, when you decided to wear hijab, its a platform for you to be a better person and continue to be one. From square 1 you have moved to square 2 (when wearing) now you wanna return back to square 1? Then, all those years you were trying to be istiqamah, you just letting it down in the drain?

Aku pun xlah perfect Tp bila kita decide nk bertudung tu kita dah bersedia utk maju ke hadapan Dari segi rohani dan cuba utk tidak membelakangkan keputusan yg telah dilakukan. Kita pun bukan kanak2, dah dewasa dah pun siap cukup akal lagi, xde lagi acah2 nk pakai Lepas tu bukak2 unless you are still in learning process utk try to biasa kan diri, then it makes sense lah. Ni Kau dah pkai berapa lama, tbe2 nk bukak. Aku cuma mampu mengucap je lah~~~
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berlakon yg mcm pelat2 tu kn

Masa chuby cute la
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bertudung kalau boleh free hair kensss..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:36 PM | Show all posts
kompem la dah bukak tudung.. lakinya pun menyokong.. semoga suatu hari nanti dia benar2 bertudung kerana Allah dan terus istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
buat sesuatu itu atas dasar lillahitaala.
kalau buat sesuatu kerana patah hati ke nak jadi lebih baik ke memang alamatnya bukak tudung la bila hati dah berbolak balik.

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limaubali007 at 14-10-2020 10:47 PM

Iolls penah terfikir dulu masa sheolls buat keputusan nak kawen mcm cepat sangat.. kenal2 je terus kawen..laki ni mualaf,pegangan agama belum cukup mantap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 14-10-2020 10:31 PM
Xthu nk cakap ape. Well yeah its ur decision but honestly just wanna ask..what was ur first intent ...

Nabil anak ustazah yg famous tu kan? Masa di pakai dulu aku pikir cmtu lw
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:42 PM | Show all posts
pic tu macam helok je laki sheols... ada alter hidung kah?
btw cepatnya dia kahwin... laki tu hado2 ke idok...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list