Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5864
View
124
Reply

[Politik] Najib akhirnya akui Rosmah antara penyumbang kekalahan BN.Saya minta Rosmah low profile n jaga cucu

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-10-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR- Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengakui isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor antara penyumbang kepada kekalahan Barisan Nasional (BN) semasa pilihan raya umum ke-14 lalu.

Disebabkan itu, beliau meminta isterinya untuk lebih banyak duduk di rumah dan tidak terlalu menonjol di khalayak awam bagi mengelak orang ramai tersalah tafsir.

Saya tidak menafikan ianya sebagai salah satu faktor.

Saya sudah sedar sekarang dan disebabkan itulah, sejak kita kalah dulu, saya sudah minta isteri duduk dalam keadaan low-profile.

Saya minta Rosmah jaga cucu

(Duduk) diam di rumah dan menjaga cucu. Biar saya turun ke medan untuk berkhidmat kerana saya tidak mahu orang salah tafsir.

Soal tafsiran itu tepat atau tidak tepat, itu soal lain tetapi berbalik kepada politik, ia adalah soal persepsi.

Jika persepsi dia sudah macam itu, apa kita cakap pun mereka tidak akan menerima jadi lebih baik isteri saya tinggal di rumah sahaja, katanya semasa ditemubual dalam program OwhMG terbitan Malaysia Gazette.

Beliau menjawab dakwaan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad yang mengatakan Najib tidak mampu mengawal isterinya sehingga orang be-nci kepada beliau dan UMNO.
Temubual Eksklusif bersama Bekas Perdana Menteri, Datuk Sri Najib Razak bercakap di kediamanya di Langgak Duta, Kuala Lumpur. foto ISKANDAR HAMIDI, 10 OKTOBER 2020.
IMG_20201018_020157.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-10-2020 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakmah dah baik belum dengan azrene?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-10-2020 02:27 AM
Kakmah dah baik belum dengan azrene?

hal family org ko jgn sibuk..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tp boss.. ikut situasi skrg.. boss pun patut sama low profile.. umno boleh jd lebih baik tanpa org yg ada kes mahkamah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekci bibir abe jib
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ilmu kak mah dah x power sb tu bang jib skrg dah tersedar dr mimpi
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 18-10-2020 06:05 AM
Adakah ilmu kak mah dah x power sb tu bang jib skrg dah tersedar dr mimpi

Hahaha..  duit kena beku... x leh nk panggil mana2 dukun dh
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:06 AM | Show all posts
apa punya statement daa....pasni jibby tido sofa la jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:30 AM | Show all posts
mcm ni la baru betul dato seri.

ini bagi bini kontrol......adoiiii...........bg bini kontol sudah laaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sbb tu penampilan bini penting. perwatakan rosmah punca rakyat benci. sayang sekali najib ada capability urus ekonomi negara
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak antara orang yang menyampah dengan rosmah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
pastu bini gone eng pun buat perangai sama..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi Hillary Clinton tapi tak cukup tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 18-10-2020 07:43 AM
Akak antara orang yang menyampah dengan rosmah.

Aku pun sama..aku tak suke najib satu aku tak.suke rosmah 10... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 18-10-2020 07:51 AM
Nak jadi Hillary Clinton tapi tak cukup tinggi

Body shaminglaa hang ni.. mentang mentang dia ketot.. org kata hang pondan hang marah
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 08:52 AM | Show all posts
memang betul pon. hari2 attack kakmah macam kan dia pulak PM...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
woww beraninya statement...
3,4 kali aku baca pakej tgk date kot2 berita kurun tok kaduk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 18-10-2020 04:12 AM
If dari dulu najib sdr eh..kak mah sedar dn awal2 senyapkan diri..bn xkalah..tp apa nak buat..Tuhan  ...

bole bgtau kena aniaya mcmana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 09:02 AM | Show all posts
Aku tak nafikan Jib........... Mmg tu salah satu punca dan bola tanggung utk pembangkang masa tu.. Syukurlah dah sedar skg..........
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 18-10-2020 05:05 AM
Adakah ilmu kak mah dah x power sb tu bang jib skrg dah tersedar dr mimpi

Hmmmmmm menarik teori anda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list