Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10873
View
206
Reply

Yatt Hamzah Pun Teringin Berniqab, Sampai Menangis Beritahu Suami

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2020 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Neelofa dah berniqab, rupa-rupanya Yatt Hamzah juga memunyai niat yang sama untuk melakukan penghijrahan seperti itu.


Katanya dia pernah menangis ketika menyuarakan hasrat tersebut kepada suaminya, Zulfadhli Khiruddin.


Foto: IG


Namun Yatt mengakui yang dia masih belum kuat untuk berbuat demikian.


"ernah post gambar ini pada Jumaat beberap minggu lalu kalau perasan sebelum keguguran dulu. Masa ini tak tahu sedang hamil. Emosi memang tak stabil.

"Masa ni memang teringin sangat nak berniqab atau sekurang-kurangnya berpurdah dulu. Tapi tak luat lagi. Sungguh-sungguh teringin. Wallahi teringin sampai menangis beritahu suami," katanya di Instagram.


  



  



Tambah Yatt, dia teruja melihat rakan sekeliling kini berubah ke arah yang lebih baik.


"Mohon doakan bonda bernama Haryati Hamzah ini dan semua wanita lain yang sedang struggle untuk jadi lebih baik diberikan kekuatan dalam perjuagan ini." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-10-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas lopa announce pakai niqab ramai retis up gmbo diorg berniqab.. jgn setakat jd trend je da la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:43 AM | Show all posts
yelah yatt sejadah
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wadefak berpurdah tapi mekap kemahen pose ajet comel ini? Eleeeeehhhh haih!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Haiyoo... Boringnya citer minggu ni... Motip tetiba semua nk berniqab... Smpai ipah rajiah pun nak berniqab.... Padahal waheeda dah lama berniqab... X kewcoh pun... Ni sbb seseorang yg berniqab tetiba jadi trend gitcheww.... Kowserrr ok
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa.harapnya mana2 artis berniqab ni berhenti la post kat IG .bajet2 ayu disebalik kerudung.lomah den.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Halahh die pn jugakkk..look at me gituh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:50 AM | Show all posts
ni dok pakat2 nk jimat face mask ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gi jaga anak tu. Jgn smpi jatuh katil lagi, jgn smpi minum food colouring lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:50 AM | Show all posts

nanti ada story ... niqab melekat kejung xleh tanggal ....
this is the problem bila .... ko berubah ko kena diam2 ... sebb mungkin bila kita dah rasa "manisnya" pujian
kita akan ulang lagi ulang lagi
sampai kita lupa akan tujuan penghijrahan kita pada awalnya
pada akhirnya ... gersang akan "approval manusia"
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kepada ATTENTION SEEKER. dr subuk oikir pasl niqab.. baik ko jaga anak ko jgn asyik jatuh je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai burqa teruslah sis yatt. Ada berani?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:54 AM | Show all posts
pakai niqab tapi mata mekap ... orang perati mata leh bayang macam2 taw... penari gelek pon pakai gak niqab2 ni...   
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
adoii lah  rengsa betul lah. mmg sekarang kene nagis nagis ke pakai niqab.. skrg kan tengah musim covid pakai mask tu pun dah tuutp muka dari pandangan ajnabi gituu.. kenapa eh artis artis ni nak menambah another kasta pemakaian tudung kt msia ni..nak tutup muka ke apa ke senyap saje lah. ni nagis sana nagis sini. dapat mimpi sana hidayah sini. apa kami yg pakai tudung biasa ni nak kene gelabah ke hapa sebab takde dapat hidayah nak pakai niqob... oh lupa artis kan cantik dari rakyat marhain tu yg kene niqab sebab nak mekap sekati tapi tak nak tunjuk kat jatey. btw apa beza niqab dan purdah ye.. anyone? aku pakai tudung pendek je tapi menutup dada sume tak berapa faham konsep
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
veryyyy the attention seekerrrr. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-10-2020 11:43 AM
Wadefak berpurdah tapi mekap kemahen pose ajet comel ini? Eleeeeehhhh haih!

Thousand miles journey begins with the very first step....there will be many more miles to go....and we do not set any destination..

Bak kata pendeta diboard sebelah...

boleh I sambung lagi?


heeeeeeee

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 19-10-2020 11:50 AM
Gi jaga anak tu. Jgn smpi jatuh katil lagi, jgn smpi minum food colouring lagi

jangan takut bila anak kerap jatuh, kerana hanya dgn jatuh dia akan lebih tahu sakitnya jatuh iteww dan bagaimana utk bangun semula, stronger...

heeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun nak gak
Kelakar. Posing selfie sampai terpejam2 mata
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:09 PM | Show all posts
haloh halohhhhh
nk buat, buat  la sesenyap sudehhhh
contohi lah mizznina heliza helmi
jaga pemakaian muslimah, longgar labuh

heboh satu donia bgtau nak berniqab
kang nk makan ke apa, mula rasa rimas
udah uturn pulak.. kanke memalukan diri aje
jd buat mana yg mampu &  yakin berterusan
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la antara hijabitch star yg attention seeker.. Semua nk bgtau orang.. Ank jatuh pon post.. Nk pki niqab pon cite.. Nmpk sgt laki dia xbg perhatian cukup.. Smpi tpaksa minta netizen puji..siannnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list