Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12341
View
120
Reply

"Lepas Kahwin Pun Mak Mertua Siapkan,"-Hisap Shisha Memang Gaya Hidup Ramona Zamzam

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2020 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Habis Ramona Zamzam kena kecam selepas memuat naik gambarnya yang sedang menghisap shisha.


Kredit foto: IG


Dalam gambar tersebut, pelakon ini dilihat sedang menghembuskan asap shisha di tepi pantai semasa bercuti baru-baru ini.


"Sabarlah, last shisha kat tepi pantai. Nak balik Kuala Lumpur, tulisnya.


  



Bagaimanapun di runagn komen ramai pula yang kurang senang dan menuduhnya bangga menayang aksi tersebut.


Enggan berdiam, Ramona kata dia bukan berbangga namun menghisap shisha adalah sebahagian gaya hidupnya.


  





Saya berkahwin dengan lelaki warga Palestin. Menghisap shisha menjadi rutin kehidupan kami.

Emak mertua juga sediakan shisha selepas bernikah. Bahkan kakak ipar akan datang ke rumah saya untuk menghisap shisha sekiranya suaminya keluar be-kerja, katanya.








Dalam masa yang sama Ramona tak suruh pun orang lain menyukai perkara tersebut kerana dia hanya sekadar berkongsi tentang kegiatan hariannya sahaja.


  



  



  



Untuk info, Ramona dan Rami Alashkar berkahwin pada 1 Mei 2015 dan dikurniakan seorang anak perempuan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-10-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramona ni lidah pendek ke? Baru perasan bila tgk masked singer malaysia. Sebutan S dia mcm syed saddiq. Tapi takpa dia lawa so no hal lah S tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin tataf sampah gosip retis Malaysia. Yelah kan, tak terkejut la sebab retis skrg ni sampah
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
klu ko orang melayu dia palestine ... ko hormat adat depa
tapi kau tak perlulah bangga nak mampos jadi anak melayu yg bershisha just because u married diff culture ...

orang melayu ni sensitive
so itu juga bukan adat melayu yg sopan
sblm kau nak tayang lifestyle culture org lain
belajar dulu hormat culture and keturunan sendiri

pakaian kau pon x menggambarkan ko islam .
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:24 PM | Show all posts
dia ni dah berapa kali dah orang cuba up untuk femeskan sheols... tapi sedihnya sampai kini seko pun tak kenal.... dan tak femes mana pun...

somi sheols palestinian kan? so somi kerja apa? ke tanah kat kampong somi kena rampas israel so dapat la duit pampasan tiap2 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang laki dia keje apa? Travel manjang lakibini macam banyak betol duit..

Pastu tetiba naik balik name si ramona ni kenapa? Aritu cam dah xmumcul dalam isndustri hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
So sexy..
Btw menarik eh pulau2 kat johor.
Boleh pergilah next trip
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni dulu kapel dgn laki pojiah gous kan.pastu x jadi kawen
ms sheols kawen dulu dia pinjam banglo sapa tah utk buat majlis
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:37 PM | Show all posts
dia up blk lps jd artis jemputan sepahtu (sejenis gelak bsr), pstu jd juri masked singer plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:37 PM | Show all posts
kalau nak search citer kat netflix je mesti timbul tajuk "oh ramona".. eh tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Merecik lagi lana nordin punya suami..


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:39 PM | Show all posts
So, kalau itu budaya mereka...kenapa kamu membudayakan budaya mereka dan terikut2 kepada budaya mereka jua??? Tidak cukupkah sekadar hormati.  Ni dok tayang konon nya ape? ko terpaksa hisap shisha sbb kawin dgn org palestin apakah??? pilihan di tangan ko kot.... ke mcm mana?? eh makin pelik2 betul...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama travek agency tu pridestour. Wowww.. penyokong LGBTQ kahhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:48 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-10-2020 12:35 PM
dia ni dulu kapel dgn laki pojiah gous kan.pastu x jadi kawen
ms sheols kawen dulu dia pinjam bangl ...

pinjam ke? bukan sewa pastu tak bayar?
ke gossip retis lain sewa tak bayar tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni meh aku tumpah teh tarik skit.....
Dia ni sengkek tapi poyo berlagak kaya....tu ada jer duit nak berholidays sana sini.
Dengarnye....dia ni suka berhutang di sebuah klinik, klinik biasa dia regular disitu, tak pasti la klinik lain dia buat juga ker tak. Katanye klinik tu memang transaksi melalui cash, jadi kadang anak dia demam ker, dia ker selalu bagi alasan tak bawak cash, so staff klinik kata takper la nanti you dah pergi Atm datang sini balik. Tapi takder pun......
Yang staff ni pun bila call dia, dia bagi alasan saya tengah shooting ni....nanti saya datang balik macam2 alasan.

Tapi bukan main nak holidays di Taraas.....
Bill clinic pun sengkek nak bayar.
So maknanye betul la tu masa dia kawin laki dia ni dia hutang kawan dia or hutang sewa venue tak bayar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss rase hidop die xbrape nak aman... Walaupon nampak mewah n happy.. Tp deep die xhappypon... Dr mata die boleh tgk... Masalah duit mungkin...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-10-2020 12:35 PM
dia ni dulu kapel dgn laki pojiah gous kan.pastu x jadi kawen
ms sheols kawen dulu dia pinjam bangl ...

Kan katanye pinjam pestu tak bayar, pestu tak bertanggungjawab tinggalkan sepah macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah. Paru2 dia, dia yang tanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 19-10-2020 12:49 PM
Dia ni meh aku tumpah teh tarik skit.....
Dia ni sengkek tapi poyo berlagak kaya....tu ada jer duit ...

Sheols gi holiday sebab ada sponsor kot?

Sakit demam kalau tau takde duit gi ajelah klinik kerajaan atau klinik 1 malaysia. Klinik swasta pun nak cari makan gak. Ni gi buat hutang menimbun.

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk bgtau ampa dia kawen laki oberc..harusla tukar budaya ..silang budaya gituuu..simpan tuk kaum kerabat sudahla
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list