Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22339
View
270
Reply

"Overnya,"-Gambar, Video Zul Ariffin Dan Ruhainies Berpelukan Bikin Ramai Panas

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2020 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Mesra betul nampaknya Zul Ariffin dan Ruhainies.


Gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram masing-masing disifatkan sebagai terlampau 'over' kata netzien.


Namun bagi Ruhainies dia tak kisah dengan persepsi yang dilemparkan peminat kerana dia mengakui selesa berlakon dengan Zul.


Foto: IG




"Saya tak kisah orang nak kata cinta lokasi atau apa. Bagi saya ia adalah perkara biasa. Mana-mana penggambaran pun, orang akan buat spekulasi sama malah peminat mengharapkan hero dan heroin bersatu secara realiti.

"Saya okay saja dengan persepsi mereka. Apa yang penting saya sudah buat kerja. Diakui, berlakon dengan Zul sangat mudah. Sebelum ini saya dengar Zul seorang yang garang dan macam-macam lagi.

"Tapi, apabila mula berlakon sama, dia sebaliknya. Dia jenis 'happy go lucky', kelakar dan kami sekepala. Memang seronok dapat berlakon bersama. Suka berkawan dengan dia," katanya seperti dipetik di Harian Metro.


  



  



Tambah aktres ini dapat bekerja dengan  pelakon, pengarah dan pasukan yang bagus adalah satu rezeki.


"Bukan saja pelakon yang 'best', tapi pengarah dan kru juga 'best'. Bagi saya ini satu rezeki dalam bekerja. Tak sedar kami dah nak habis 'shooting'."

  



  



Drama Wifi Sebelah Rumah itu akan ditayangkan di TV3 tak lama lagi.


Berpeluk-peluk macam tu tak risau boyfriend lari ke Ruhinies? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-10-2020 12:31 PM | Show all posts
Si senduk Ruhainies ni bukan ke dah berboifren nak kawin bagai itu hari?

Apa dah jadi??
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Takda heroin lain keeee
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:34 PM | Show all posts
@Kurex tolong avada kedavra retis ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 19-10-2020 12:31 PM
Si senduk Ruhainies ni bukan ke dah berboifren nak kawin bagai itu hari?

Apa dah jadi??

Putus aje la cam mek joho tuu.. nama aku lupee...tunang ade kete lamno.tuu.. luntung jul.ripon dpt pegang lps seko.seko pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:37 PM | Show all posts
ada 1 video zul jilat ibu jari ruhaines. geli geleman tgk. ruhanis tu layan zul mcm tak ada bf. pdhl dh ada bf
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai betina ni!!!!
Kau tak cantik la! Muka tua kalau senyum nampak gigi, kalau senyum kemut tetap tak cantik. Tapi perasan macam kau la dambaan jantan. Pelakon takde gred sebab takde bakat langsung, dengan lakonan yg kayu, watak tak berkembang. Takde gred, takde class punya pelakon, sangkak & sampah je level kau. Sesuai la dgn taraf kau tu. Asal keluar cerita pasal kau, mesti pasal jantan. Tu tanda kau tu murahan, takde bakat! Takde sumbangan, takde pengorbanan, takde apa yg boleh dibanggakan negara. Bodoh punya artis. Sangkak punya artis. Murahan, tak berbakat, tersial punya pelakon. Puihhhh puihhh puihhh berlakon pun cerita sampah, ada kau je terus cerita yg gah boleh jadi sampah dek badi kau yg sampah tu. Celaka punya artis sangkak!! Memang kau ni palat punya artis! Bodoh! Puihhhhhh dekat muka kai biar lagi tak cantik! Dari kakak bawak ke adik, memang cerita jantan! Dua2 tak berbakat punya artis! Bodoh korang! Puihhhh puihhh puihhh dekat muka kai biar tak boleh bukak mulut tu langsung! Palat!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:38 PM | Show all posts
mana perginyaa bf dia yang kaya raya tu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:39 PM | Show all posts
minah ni mulut senget
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka betul retis2 pompuan peluk bam jul ni..  Mentang2 bdn dia tough....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak rasa dia ada bf sebab dia murah. Memang murahan macam ni. Sial punya palat!!! Puihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:41 PM | Show all posts
Buritan replied at 19-10-2020 12:37 PM
Putus aje la cam mek joho tuu.. nama aku lupee...tunang ade kete lamno.tuu.. luntung jul.ripon dpt ...

intan najuwa ke ape...ngn zulripin jgk aritu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe ninak bukan dahdah kahwin keke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:44 PM | Show all posts
rosasen replied at 19-10-2020 12:41 PM
intan najuwa ke ape...ngn zulripin jgk aritu kan...

ya. zul tu kalau belakon behind the scene mmg jenis suka sentuh pegang heroin dia. kalau heroin jenis melayan mcm ruhanis,ayda, intan najwa mmg habis la dia peluk sentuh. tapi masa dia belakon dgn farah nabila dan rasha rizrose tu tak de pulak video-video peluk over ni kecuali masa tgh belakon betul (dlm scene)

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:45 PM | Show all posts
lagi cerita si kemut ni..
next kakak si kemut pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la korang nihhh.Ruhani dah cerita pasal produk baru pun kena hencap, dia bukan citer pasal nak kawin atau pakwe bagi jam rolex.
Sapot la sikitttt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Peluk ruhainis ibarat cam peluk batang lidi...xrasa ape2
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-10-2020 12:37 PM
ada 1 video zul jilat ibu jari ruhaines. geli geleman tgk. ruhanis tu layan zul mcm tak ada bf. pdhl ...

silap2 ruhainis pn boleh kecundang dgn abam jul. ada nmpk 1 vid abm jul nk keluar ruhainis duk ckp2 apatah. abam jul sempat pgg tangan ruhainis
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:51 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-10-2020 04:37 AM
ada 1 video zul jilat ibu jari ruhaines. geli geleman tgk. ruhanis tu layan zul mcm tak ada bf. pdhl ...

Mesti berdenyut2 k*ra*g si ruhainis ni...  Silap2 boleh kecundang ooiiii dgn bam jul ni....  
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah peluk macam ni adrenaline mencurah2 takkan takde rasa apa2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list