Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16883
View
129
Reply

Ikatan Cinta Terlerai, Nonny Nadirah Batal Majlis Perkahwinan

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2020 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Nonny Nadirah, 31, menerusi hantaran terbaru di Instagram mengesahkan hubungannya dengan Niezam Zaidi sudah terlerai.




Kredit foto: IG Nonny




Justeru, majlis perkahwinan mereka yang sepatutnya dilangsungkan dalam masa terdekat, sepakat dibatalkan.


Nonny bagaimanapun memohon maaf kepada media kerana tidak dapat mengulas lanjut mengenai perkara itu.


Dalam masa sama, dia memohon orang ramai mendoakan kebahagiaan mereka berdua.




Kredit foto: IG Nonny



"Setelah mengambil kata sepakat, perkahwinan antara kami telah pun dibatalkan.

"Tolong doakan kebahagiaan buat kami dan bertemu jodoh yang baik buat masing-masing ya.

"Kepada rakan media, maaf saya tak dapat nak get back dengan anda semua. Untuk dalam masa ni, I reserve my comment. Harap korang faham," tulisnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-10-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hnsem nizam zaidi ni. Ada ciri2 nakal
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 10:58 AM | Show all posts
takziah.. aku harap lps ni jgn lah tayang kebahagiaan over over nau.
smoga dia org move on lah hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:00 AM | Show all posts
Takziah..ade kaitan ke dgn perkahwinan pertama ka? huhu. Moga ade rezeki jodoh pada masa akan datang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:11 AM | Show all posts
ada hikmahnyer tu.
biarlah tak jadi kawin daripada menjanda kali kedua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian nya....dpt jodoh sekejap lepas tu langsung x lekat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:15 AM | Show all posts
kalau tak @Kurex , mesti @dudaberhias yang jadi orang ketiga..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 26-10-2020 11:15 AM
kalau tak @Kurex , mesti @dudaberhias yang jadi orang ketiga..

Iols tak pernah merampas hak orang lain.. tak sampai hati walaupun mampu berbuat demikian..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga Allah menggantikan yang terbaik buat keduanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Depa ni sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:32 AM | Show all posts
takziah semoga jumpa pengganti yg lbih baik utk each other
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu katanya kena buatan orang kan dia ni. Tu yang macam jodoh susah nak lekat kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha.. kan dh kabo dolu2.. naik lagi moto berkepit2an... haaa... ha....
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:44 AM | Show all posts
Ni apa kes pula tak jadi nikah...hari tu seronok sangat bonceng motor bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:44 AM | Show all posts
caprut replied at 26-10-2020 10:54 AM
Hnsem nizam zaidi ni. Ada ciri2 nakal

kan.. aku suka dia sejak cerita highland tower..
tp kadang mcm rempit pun ada jugak haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by haruslah at 26-10-2020 11:47 AM

I suka tgk nizam zaidi ni
Berlakon pon ok
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:47 AM | Show all posts
Sedihnya, Paz sedih kalau orang tak jadi kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Suke tgk nonny..mamat tu nampak cam bad boy laa..mude lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 11:54 AM | Show all posts
xpelah xjdi skrg.dr mcm2 lepas kawin.keputusan bersama yg bijak.apapun berlaku cubalah utk move on.moga jodoh yg baik2 utk kamu berdua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list