Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
534
View
8
Reply

How to terminate Astro ?

[Copy link]

Author: abcdotcom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sjk tahun Lepas .Katanya slps 6 Bulan boleh terminate SBB agreement .Dah sampai 6 Bulan Masih tak boleh .Katanya kena sambung LG 6 Bulan ....Sejak Bulan 7 tahun ni ,Aku dah X bayau. SMS sampai bertalu2 suruh bayau bil .TV X buka ,nak bayau apa lagi ???? Mohon kongsi panduan .Cukuplah 10 tahun lebih guna Astro. ....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-11-2020 09:54 AM | Show all posts
ade urusan ngan astrok so kena call astrok bang

jgn call tm ke tnb
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Call je kan kata nak terminate
Ni tak bayar esok hutang bertimbun
Ke kena komplen kat MCMC
Aku komplen brg tak sampai buat surat segala mala siap report polis MCMC xde apa action pun
Semoga dipermudahkan urusan
Tak paham gak aku
Dulu kalau sebulan tak bayar selalu kena potong terus jenuh pulak nak call minta sambung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 19-11-2020 09:54 AM
ade urusan ngan astrok so kena call astrok bang

jgn call tm ke tnb

Nanti la Aku call tiang TNB ......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 19-11-2020 09:58 AM
Call je kan kata nak terminate
Ni tak bayar esok hutang bertimbun
Ke kena komplen kat MCMC

Dah call katanya akaun X aktif suruh byr 200 ++ bill tertunggak.Lps byr call dia balik .Jgn cam Thn Lps ,bill aktif tp katanya tggu 6 bln SBB agreement .
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Call saja astro cakap nak terminate. Tapi memang kena setel segala tunggakan dulu. Aku pun dah terminate astro bulan lepas, tak kuasa nak tambah komitmen bulanan walaupun rm42. Sebab takda kontrak dan memang semua dah setel bayar. So dia cancel terus sampai sebelum tarikh bil baru. Sekarang aman2 pakai android box sebab memang ada wifi kat rumah. Bukan nak tengok tv sgt pun. Berita pun rtm online je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 19-11-2020 10:13 AM
Call saja astro cakap nak terminate. Tapi memang kena setel segala tunggakan dulu. Aku pun dah termi ...

Nnti la Aku bayau n call balik ...Dr Dekoder lama smpi ke VCR .BIL ASTRO je dah 12K dikira lbh 10 tahun setia dgn Astro .
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols takde astro, maka takleh nak bantu. Patutnya boleh call dan terminate je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
abcdotcom replied at 19-11-2020 10:17 AM
Nnti la Aku bayau n call balik ...Dr Dekoder lama smpi ke VCR .BIL ASTRO je dah 12K dikira lbh 10  ...

Masa awal2 pkp dulu call nak terminate banyak songeh, cakap kena walk in office la. Camana nak walk in nya masa tu strict pkp. Sekarang mudah dah, boleh terminate by phone call. Aku pun lama pakai, sambung dari rumah lama lagi jadi memang takda kontrak apa2 dah. Now gudbye astrok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list