Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5299
View
98
Reply

Banduan Puas Dan Seronok Dapat Bunuh Huckle, Pedo Paling Teruk

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2020 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Seorang banduan mengakui berasa puas dapat membunuh banduan lain yang juga seorang pedofil.


Harian Metro memetik Mirror melaporkan, Hakim Mahkamah Hull Crown, Alistair MacDonald QC menjatuhkan hukuman terhadap Paul Fitzgerald, 30, selepas didapati bersalah membunuh pedofil warga Britain, Richard Huckle yang melakukan penderaan seksual terhadap beratus kanak-kanak.


Difahamkan, serangan terancang itu dilakukan untuk merendahkan Huckle yang disifatkan tertuduh sebagai penjenayah pedofil paling teruk kerana dia bukan saja memperkosa mangsanya, malah memasukkan objek ke dalam alat sulit mereka.




Kredit foto: The Sun




Ketika kejadian, Fitzgerald menjerut leher Huckle dengan kabel elektrik, memasukkan pen ke otaknya dan objek tumpul ke anggota badan lain.


Malah, tertuduh menyerang Huckle secara seksual, walaupun tidak tertarik dengannya kerana mahu lelaki itu merasai kesengsaraan pernah dihadapi mangsanya.


Mahkamah dimaklumkan bahawa Fitzgerald membawa sejumlah objek termasuk senjata buatan sendiri seperti sikat dengan skru ke sel Huckle di penjara Full Sutton East Yorks.

"Defendan memberitahu kakitangan penjara yang dia puas dan akan terus membunuh banduan lain kerana seronok melakukannya.

"Fitzgerald bagaimanapun menafikan keadaan kesihatannya yang mengalami gangguan personaliti, psikopati dan kecelaruan jantina mempengaruhi tindakannya," kata Alistair.


Menurut laporan, Huckle dipenjara kerana mencabul lebih 200 kanak-kanak di Malaysia dan Kemboja ketika menjadi guru bahasa Inggeris.




Kredit foto: The Sun




Lelaki itu ditahan ketika pulang ke Britain pada 2014. Selain memuat naik tindakan terkutuknya itu ke Internet, dia menjual video lucah kanak-kanak di 'dark web' untuk mendapatkan mata wang Bitcoins. Malah, dia turut mengajar cara untuk mencabul mangsa di laman sesawangnya.


Huckle mati ditikam dengan pisau buatan sendiri di penjara Full Sutton, East Yorks pada 13 Oktober tahun lalu. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-11-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash lah..pegawai penjara pun mgkn ada lalu lalang sambil makan popcorn aje semasa setan pedo tu dibunuh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka matilah ko sana pedopig!!puas hati mohon pedo2 lain awas ye..{:hero
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
CASHHHHHH.
Meols baca tadi online, si Fitzgerald tu masukkan pen dekat hidung si lahanert ni, dan tusuk kedalam smp ke otak, chuolsssss.... Padan muka ko. Sedap tak rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak siapa la org Malaysia yang dah kena liwat dgn paedo tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pedo yg ni aku pun sokong dibunuh sebab dia mmg xlayak hidup pun
Enjoy je aku baca siksaan yg dia dapat sblm mati
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
melayuKuno replied at 24-11-2020 06:33 PM
Anak siapa la org Malaysia yang dah kena liwat dgn paedo tu

Dia ni yg konon cikgu english, ajar secara percuma pada ank org miskin, org asli
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:25 PM | Show all posts
harap ada gofundme ke patreon ke, di set up utk Paul Fitzgerald nih, akak nak derma duit tanda terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
melayuKuno replied at 24-11-2020 06:33 PM
Anak siapa la org Malaysia yang dah kena liwat dgn paedo tu

Anak2 penganut Kristian rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang dia dah plan betul2 camna nak bunuh si pedo ni. Cashlah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 24-11-2020 06:51 PM
Dia ni yg konon cikgu english, ajar secara percuma pada ank org miskin, org asli

Anak2 pekerja bawahan India from line house di taman tun.. sebelum belok to Kiara Park..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lah kt msia ni banduan2 jenis ganas mcmni pada perogol, mmg mampus la Laki2 yg rogol budak2 bawah umur. Puas hati sgt mati kena bunuh sbb pada iols, jenayah paling Hina adalah jenayah rogol budak2 bawah umo.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 24-11-2020 07:51 PM
Anak2 pekerja bawahan India from line house di taman tun.. sebelum belok to Kiara Park..

Kesian bdk2 tu..
Mesti trauma smpi now

Paling muda mangsa die  6 bulan..
Haih. Selayaknye lah di bunuh..  Geram
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 24-11-2020 06:51 PM
Dia ni yg konon cikgu english, ajar secara percuma pada ank org miskin, org asli

Yup die siap bragging kt dark Web tu sbb mcm senang gile nk dpt mangsa..
Sbb mostly parents mmg caya kt die..
Tgl anak2 dgn die...
Mmg die berlagak abes...

Ye la. Compare dgn geng kt us or uk ssh nk dpt mangsa.
Die diberi mangsa secara percume
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:09 PM | Show all posts
baguslah..selalunya banduan2 yg ganas2 pun benci dan tak suka perogol bdk2 ni..eloklah mati cepat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Keluarga dia pun tanak ngaku dia sedara. Semua menghilangkan diri bila dpt tau psl dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang patut pun mati dengan sengsara. Padan muka.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya tertuduh claim sakit , ni terbalik plak ." Ai waras hoccay"   
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Huckle ni yg ada kaitan kes pedo di Malaysia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah tgk rncngn undercover asia psl si pedo ni. sakit hati sgt msa tu. tau dia dh kna bnuh hrini trus rsa mmg lyak mmpus dbunuh dgn cara mcm tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list