Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6485
View
91
Reply

Aishah Bengang Dituduh Bawa Hadiah Tokti Ke Pajak Gadai

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-11-2020 01:27 PM | Show all posts |Read mode




Dilihat tidak sensitif seperti menghina dan menuduhnya akan menjual hadiah pemberian Datuk Siti Nurhaliza ke kedai pajak gadai, penyanyi Aishah zahir rasa berang.


Katanya, komen yang ditinggalkan netizen itu agak melampau dan menjatuhkan reputasi dan maruahnya.














Tidak kurang juga, individu tidak bertanggungjawab itu dilihat tidak ketinggalan menggelarkannya sebagai artis sendu.


Tidak berdiam diri, Aisyah dilihat tampil mendedahkan wajah individu tersebut di akaun Instagram miliknya.


Ujar Aishah, patutkan individu terbabit diseret ke mahkamah supaya ia boleh memberi pengajaran kepadanya?




Kredit foto: IG Aishah




Terdahulu, Aishah sebelum ini mendedangkan lagu nyanyian Siti iaitu Aku Bidadari Syurgamu di pentas Separuh Akhir Muzik Muzik ke-35.


Biarpun nyanyiannya dipuji netizen, namun juga yang menyifatkan persembahan tersebut kurang menyerlah.




Sumber: BeautifulNara

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-11-2020 01:29 PM | Show all posts
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rajinnn nya melayan komen nerakazen.. selayaknyalahh hidup dlm depression
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan reputs cari pon byk sgt masa taip article psl nek cah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:32 PM | Show all posts
Zielathefatlady replied at 26-11-2020 01:29 PM
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment

silap2 komen korg dalam forum ni pn die tgh monitor
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:36 PM | Show all posts
awat cengeng sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Zielathefatlady replied at 26-11-2020 01:29 PM
masalahnya,, byk sgt masa dia monitor comment

Memang sejak dulu dia rajin reply komen followers. Kebanyakan artis2 lama mmg camtu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA cakap 'deleted' je komen sebegitu.. kalau berani nk buka akaun sosial media, kena bersikap terbuka.. tak semua org suka kita.. utk dpt kan ketenangan, jgn baca komen netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:58 PM | Show all posts
tak leh terima tak semua orang suka dia and tak semua orang minat dia.     
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa Aishah sensitif sgt lah atau sebenarnya dia suka news pasal dia keluar setiap hari.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 01:59 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 26-11-2020 01:49 PM
Memang sejak dulu dia rajin reply komen followers. Kebanyakan artis2 lama mmg camtu

komen followers tu bleh paham la gak..ni komen dkt page2 ntah mana pn die dok amek kesah gak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa selalu yg kecam ni berkerak, buncit seperti lelaki ntah sape2 ni? Kak ecah pun, jgn melayan sgt la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua benda nak ambik port... ko dah knp
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:04 PM | Show all posts
ek eleh nenek, siap tepek gambar nerakazen lagi.. kau pun sama naik dengan nerakazen tu semua.. chill-chill sudehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:06 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 26-11-2020 01:53 PM
Diva AA cakap 'deleted' je komen sebegitu.. kalau berani nk buka akaun sosial media, kena bersikap t ...

ewahhh...of all people x patut terima nasihat dari diva AA lah.dia lagi 10 x ganda mengarut.sikit2 maki...sikit mencarut.terbuka apanya


btw..apa mek iti bagi hadiah kat kak ecah?halus beno...x nampak.dah kertu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua nak kena layan ke Kak Esah
Diam je lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 26-11-2020 06:06 AM
ewahhh...of all people x patut terima nasihat dari diva AA lah.dia lagi 10 x ganda mengarut.sikit2 ...

Hahaha.. diva AA cuma ckp komen yg negatif delete je.. i yg tulis, public figure ni jgn cepat sentap kalau nk ada akaun di sosial media.. diva AA peduli apa, dia maki hamun je walaupun salah dia macam kes menate tu.

I rase dct bagi kek kot.. sbb aishah ada komen tak kan nk pajak kek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa maybe pencipta lagu ni now dah regret bagi Aisyah nyanyikan lagu dia.

Cerita gaduh dgn netizen lagi banyak dari cerita lagu. Hodoh betul effectnya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:23 PM | Show all posts
Garang betul kak aisyah nipatut jangan dilayan netizen gini, delete and block je yang maan rasa mulut puaka..adeh.. pegi layan pulak..jatuh standard
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 02:27 PM | Show all posts
astaga... you focus nyanyi je lah. jangan layan netz... i pun pusing layan you ehhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list