Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15401
View
116
Reply

Edisi Banci Negara : Retis Paling Kuat Merempan dan Bergasak Dengan Netizen

[Copy link]

Author: ashilalat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-11-2020 08:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ashilalat at 26-11-2020 09:13 PM

Sesaja aku bukak poll untuk nak tau, kat Malaysia ni, retis mana yang ada banyak masa nak merempan x puas hati dengan macam2 perkara dan sentiasa ada banyak masa nak balas kecaman netizen di med soc mahupon page2 yang x berkenaan dengan med soc sendiri. Ada jugak yang jenis menyindir netizen dan kekadang menyindir sama rakan artis yg gaduh dengannya. Cume komen sipi sipi je, x berani kot nak balas direct.

Berdasarkan pemerhatian aku, retis yang lama dan veteren pun bukan jaminan yang diorang ni boleh menghadapi kecaman dengan matang dan hati terbuka. Yang baru setahun jagung dalam industri dan umur masih muda pulak, jangan cakap lah. Ramai yang laju je membalas kecaman netizen. Dah memang perangai netizen suka jentik retis retis yang kuat melenting ni. Saja test power katanya. Ditambah dengan komen puaka haterz retis itu dan karatz retis lain, maka semarak lah berbalas kenyataan di med soc pula.

Untuk itu jom kita undi retis manakah yang selalu meroyan dan ada banyak masa membalas kecaman netizen di internet. Kalau ada cadangan yang tiada dalam poll, meh ler tulis kat komen siapa retis tu dan kenapa korang pilih retis tu. Ayuh kita....

Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 490 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 27-11-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis yang dicalonkan dalam poll lebih kepada top 21 retis2 yang rajin membalas komen/cercaan netizen dan mengupkan status untuk memperli komen netizen kepadanya sebelom itu.

Yg mana merempan sendiri2 sebab masalah sendiri, tak dicalonkan dalam poll. Tp korang leh la komen kat benang ni siapakah mereka dan apakah rempanan dan royanan mereka itew.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nek echah juara carta ...
fuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ni mesti chuols bukak benang sbb kes kak ecah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorang lagi ning
Makin lama main bym rempanan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bella astillah
Atikah suhaimi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni iols nampak yg melampau n guna bahasa kasar Ali susun tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ali puteh tu retis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:07 PM | Show all posts
Nenek Aishah Bam Bam
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni buat bancian kelab peminat yang paling suka merempan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nyampah tengok Aci berkerak si Nurul Keling tu....acah2 bagos kot laki ko tu mat salleh set2 pencacai jer...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
belut letrik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nekk ecah mendoniaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dah tu netizen semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni??

tiberrr
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:31 PM | Show all posts
nama mamat bulu ketiak tampal takde?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan lupa tok meow yang tak habis2 nak bitter serupo ketahian tu yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tok tan tu kira merempan jua kah? berapa banyak heshe punya post kena tempek dek asterok lantas terus jadi juri jemputan minggu tu yach. tapi iols sokong jah sebab heshe bantai cukup2 tok meow ketahian tuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nek xila rosly dan laki tok siak pon boleh tahan  track record rempanan heshe
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AshKetchum at 26-11-2020 09:50 PM

nek linda lapar pon kuat merempan siap nak saman netizen segala?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy senduwati tersohor liat bayor hutang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
AshKetchum replied at 26-11-2020 09:35 PM
jangan lupa tok meow yang tak habis2 nak bitter serupo ketahian tu yach

Tok meow sape? Tok kathy ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list