Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22502
View
394
Reply

Rezeki sepasang Siti Nurhaliza: Bakal keluar album kanak-kanak bulan Mac

[Copy link]

Author: chanthik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 01:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by chanthik at 14-12-2020 04:15 PM

Selepas ramai yang berteka-teki tentang kehamilan penyanyi tersohor negara, Dato' Sri Siti Nurhaliza mengumumkan kehamilan kedua beliau selepas beliau kali pertama hamil dengan Siti Aafiyah

  



Pengumuman di Press Conference

TAHNIAH TOKTI
Semoga ibu dan kandungan sihat sejahtera



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesah pula aku dia mengandung ke tak..kalau mengandung pon biarlah dia ade laki bukan janda yang xde laki ponnn....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:00 PM | Show all posts
nak lancar lagu dengan produk baru kan
pregnant atau tidak, bonus kalau diumumkan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:03 PM | Show all posts
nak lancarkan tudung ler tu kan..
wonderjap...

wonder kejap or
wonder hijap nih...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat dia je la yg teruja
Kozerr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2020 02:03 PM | Show all posts
dejure replied at 1-12-2020 02:00 PM
Kesah pula aku dia mengandung ke tak..kalau mengandung pon biarlah dia ade laki bukan janda yang xde ...

motif sangat akak meroyan
ramai je tunggu sheols mengandung ke tidak. Kalau ya, alhamdulillah. Kalau tak, motif sangat diva tak nak nyanyi lagu sendiri di SFMM
gituh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2020 02:47 PM | Show all posts
  


Tahniah Tokti
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:49 PM | Show all posts
tahniah tokti
4 bulann dah. syukur.

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:49 PM | Show all posts
eh baru kedua ke?
bukan anak dia dah ramai ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak keuar lagu apa pulak? Rambut hitam panjang mengurai?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat jugak tok K ye...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergegas anak anak tiri cucu cucu tiri keluarkan kalkulator masing masing ....tengok peruntukan harta peninggalan akan  ada kurang banyak tak nanti.....?


Kahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tak excited sbb ank kedua dh siti oi
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah..tak penah minat siti tapi happy for her
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2020 03:00 PM | Show all posts
stingerpie replied at 1-12-2020 02:55 PM
Bergegas anak anak tiri cucu cucu tiri keluarkan kalkulator masing masing ....tengok peruntukan hart ...

lagi-lagi kalau anak lelaki kan
rumah yang besar bagai istana tempat depa duduk tu pun rumah Siti kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke dia pakai ivf....
moga dipermudahkan

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh happy for her.. alhamdulillah. Pregnancy dan zuriat ni berita yang sgt best sebab tak semua org ada rezeki peroleh zuriat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow preggy pon buat press conference. Level LadyD
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahah wlpon iols annoying dgn typical gelak siti mcm tu tp still addicted gak nak dgr..

btw congrats tokti!! hope anak lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti terkedu sape yg kutuk dia x bleh ngandung dulu.. Ape pn tahniah tokti dan semoga sesiapa saje yg nk zuriat dipermudahkan urusan utk dpt anak yachh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list