Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15223
View
189
Reply

'Nak tengok Nur Fatima, tunggu dulu belum masa sesuai, saya menangis sejurus Fatima dilahirkan- Fattah Amin

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2020 09:54 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Fattah Amin dan isteri, Nur Fazura sedia mendedahkan wajah puteri tersayang, Nur Fatima Aisya apabila sampai waktunya.
Menafikan terikat dengan perjanjian eksklusif dengan mana-mana pihak, Fattah menjelaskan, keputusan enggan berkongsi wajah Nur Fatima kepada khalayak dibuat atas persetujuan mereka berdua.
"Kami memang merancang berkongsi wajah anak, tetapi tidak tahu bila... Insya-Allah tidak lama lagi.

"Merahsiakan wajah anak adalah keputusan saya, Fazura dan keluarga. Kami sengaja berbuat demikian.
"Keputusan ini bukan disebabkan ada pihak tertentu atau stesen televisyen (TV) yang mahu paparan eksklusif.

  








"Tiada lagi produksi atau mana-mana syarikat mahu memaparkan wajah anak saya secara eksklusif," katanya kepada BH Online.
Tambah Fattah, pandemik COVID-19 yang menghalang penganjuran kenduri sempena majlis aqiqah dan cukur jambul juga menjadi faktor melengahkan mereka berkongsi wajah Nur Fatima.

"Baru-baru ini, kami anjurkan acara cukur jambul tapi secara kecil-kecilan di rumah. Memang kami merancang mengadakan majlis kenduri, tetapi keadaan tidak mengizinkan.
"Mungkin kalau boleh buat kenduri, kami sudah tunjukkan wajah anak kami. Jadi, dengan keadaan sekarang, kami tunda cadangan mendedahkan wajah Nur Fatima," katanya.

Berkongsi detik manis menyambut kelahiran Nur Fatima, Fattah mengaku menangis sebaik puterinya itu selamat dilahirkan.
"Saya berada dalam dewan bersalin bersama Fazura. Apabila mendengar sahaja tangisan anak, air mata terus mengalir.
"Detik itu sangat istimewa bagi saya. Ini adalah rezeki Allah yang sangat tidak disangka.
"Ketika melaungkan azan untuknya, saya sayu. Disebabkan itu, saya hasilkan lagu Kiriman Agung yang berkisar harapan dan doa bapa sebelum dikurniakan zuriat," katanya yang melancarkan single berkenaan pada 11 September lalu.

Fattah mengaku seronok menjalankan tanggungjawab sebagai bapa.
"Bagi saya, ini adalah pengalaman yang kita tidak akan merasa lagi selepas anak membesar.
"Sebenarnya, sekarang kita hanya perlu berseronok dan menghargai semua ini. Anak kita tidak selama-lamanya kecil. Nanti, apabila sudah besar, kita pasti merindui momen itu," katanya.
Fattah berkata, Nur Fatima tidak akan memiliki akaun Instagram (IG), sebaliknya, semua foto dikongsi dalam IG mereka, Fattzuralovelife.
Fattah dan Fazura yang bertemu ketika membintangi drama Hero Seorang Cinderella, dikurniakan Nur Fatima pada 2 Oktober lalu.
Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-12-2020 09:57 AM | Show all posts
yess.. cukur jambul.... suka aku bila org buat cukur jambul....

congrats
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kedekutnya tunjuk anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
suka hati doranglah nk tunjuk ke tak ank dorang..

mak pak pun jenis jaga eksklusif dorang tak merempan setiap hari, dri lom berlaki, sampai berlaki sampai ada anak mcm sorang tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:09 AM | Show all posts

elukla..x yah nak tunjuk sangat..espcially anak pompuan..tunjuk gamba berskirt, seluar pendek, gebu putih mulus..walau masih kecil pada kita yg normal ..x jadi apa2, tapi pada mereka2 yg sakit diluar sana..cuma menaikan kegeraman pedo2 yg sick kat Mesia ni..risau iols
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Iollas sokong bab jaga anak dari jadi perhatian dunia ni. All great people do this, jaga privacy anak.

Hat batak perhatian dan yang nak guna anak utk fame and profit je gigih tayang anak from day 1 siap hadap all sponsors nak bagi susu pun nak karihome sponsor
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Benang ni bakal bergocoh lagi antara 2 fanz...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:26 AM | Show all posts
Eh, perlu ke bukak thread br untuk mende ni?
And TT ni sape?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 2-12-2020 11:09 AM
elukla..x yah nak tunjuk sangat..espcially anak pompuan..tunjuk gamba berskirt, seluar pendek, geb ...

Tunjuk pic muka dah la utk tatapan peminat..bukan soh tunjuk baby tgh mandi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:55 AM | Show all posts
kaka fazz bersalin normal ke czer eh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:57 AM | Show all posts
dr sheikh muzapar n dr halina jugak yg aman2 show off muka baby
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 2-12-2020 11:57 AM
dr sheikh muzapar n dr halina jugak yg aman2 show off muka baby

ni dua rakyat biass keh2
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 2-12-2020 11:57 AM
dr sheikh muzapar n dr halina jugak yg aman2 show off muka baby

Dorang xde haters abadi mcm fattzura.. Ni x tnjk lg pon mcm2 da dikata nye
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:29 PM | Show all posts
Sebenarnya I ok je kalau fattzura nak jaga privacy dan hide muka baby
Yg public figure tu mak bapak dia, bukan dia
Ada je artis lain yg jaga privasi keluarga jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:40 PM | Show all posts
harisbee replied at 2-12-2020 11:49 AM
Tunjuk pic muka dah la utk tatapan peminat..bukan soh tunjuk baby tgh mandi

I pun x kecam yg tunjuk muka..tapi i ter OT pasal ramai jah yg tunjuk anak2 dorang..x perlu tunjuk masa mandi pun..tunjuk pakai skirt, seluar pendek pun dan menkreative kan imajinasi pedo..i penah ternampak komen2 giler dorang ni..budak tu eluk je pakai baju sopan tapi pedo2 n the geng imejin bahagian sulit anak gadis itu berdasarkan pipi tembam dan mulut merah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 2-12-2020 11:57 AM
dr sheikh muzapar n dr halina jugak yg aman2 show off muka baby

Iols suka ig sheikh muszaphar sebab banyak tips parenting. Untung dr halina dapat husband pandai jaga dan didik anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:52 PM | Show all posts
likecandy replied at 2-12-2020 12:29 PM
Sebenarnya I ok je kalau fattzura nak jaga privacy dan hide muka baby
Yg public figure tu mak bapak ...

kan wlpon rasa teringin sgt nk tgk baby dorang tu
tp knowing fattah n faz,,faz especially very private bab2 famili ni so dh boleh jangka kan dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ramai nak merempan kalau diorg tak nak tunjuk lg gmbr anak diorg. Ramai je artis2 lain yg tak tunjuk anak diorg. Lgpun dr zaman diorg bujang mmg jarang nak tgk diorg update sgt hal personal. Bukan setiap hari update pasal personal.

Kalau yg jenis setiap hari dok upload psl personal, tiba2 dpt anak nak privacy pulak..betul lah kalau nak merempan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 01:55 PM | Show all posts
tak sabar nak tengok wajah baby...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 01:56 PM | Show all posts
Nangis pun kabo kat media... hehehehe oklah... hak dia xnak tunjuk anak dia... xpyh lah merempan nak bukak thread baru lagi... alahai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list