Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1358
View
46
Reply

[Pelbagai] Macam mana korang layan perasaan?

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-12-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I kalau layan perasaan, biasanya dengar lagu atau tengok movie hindi,,, boleh layan jiwang.. Korang pulak, kalau layan perasaan buat, apa??

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-12-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebiasaannya iols akan layan lagu zaman bujang
Circa 2000 - 2010 punya lagu..

Tak pon...iols akan jenjalan....

Dolu iols suka minum kopi ..takkesahla kopi apa pon
Skang tak dpt minum kopi..jadi iols akan minum air apa apa kat dalam kedai...kalau mcd..coke la..
Kalau anw..rootbeer la..
Kalau setarbak..fruit tea la..kalau kfc..nugget dia lahhhh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
[youtube]963kSvgX7Zw[/youtube]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
AlifMimNunWau replied at 30-12-2020 04:36 PM

Alhamdulillah, tu sebaik2nya especially bila hati rasa kosong sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 04:44 PM
Alhamdulillah, tu sebaik2nya especially bila hati rasa kosong sangat2

TV Hijrah awal pagi hingga hampir Subuh mengaji .Terima kasih kerajaan lahirkan TV Hijrah .....
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan perasaan ni aku faham utk rilex dan tenangkan diri la kan? Dulu2 masa bujang kalau nak rilex tengok running man boleh gelak2. Atau p shopping sorang2. Sekarang dah busy ada family, kadang2 me time sendiri dapat duduk minum atau makan kek sambil baca info2 kat henpon pun dah ok. Atau baring2 golek2 sambil baca komik mfafairuz

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 30-12-2020 04:49 PM
Layan perasaan ni aku faham utk rilex dan tenangkan diri la kan? Dulu2 masa bujang kalau nak rilex t ...

Betoi, tak semestinya layan perasaan masa2 sedih ja, at anytime pun boleh, tambah2 kalau nak ber ME time...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 04:53 PM | Show all posts
masa muda2 dulu suka layan perasaan g shopping..
perabih sesen dua...
le ni dah tua ...tak dak perasaan dohh..
serabut otak baca quran jea..selesai masaaloh...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tgk gambar ank2 dlm henpon. Tenang jiwa aku

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka duduk tepi laut tgk ombak memukul pantai atau batu tepi laut tu.. penah duduk kat bangku tepi kat masjid selat melaka, layan perasaan petang2 sblm maghrib.. mmg layan sgt2. Angin pulak kuat.. Rasanya tu la layan perasaan yg best sgt2.. kalau time pkp dulu mmg tertekan sgt rasa sbb duduk rumah sorang dan mcm2 dipikirkan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan perasaan dgn tgk drama fevret zaman dulu mcm Gokusen, Shomuni (power office girls), Uchuu Keiji Gavan (cari kat website dramacool)

Pastu baca reddit sampai lelap

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:14 PM | Show all posts
Lama dah tak layan perasaan ni.. kalau dulu suka duk tepi pantai amik angin tengok budak2 mandi pantai..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar lagu.. kalau tengah sedih, bukak lagu sedih. Kalau tengah happy, bukak lagu rancak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar lagu.. kalau tengah sedih, bukak lagu sedih. Kalau tengah happy, bukak lagu rancak. Oh satu lagi, drive jalan2 tanpa arah tujuan. Selalunya I akan drive malam2, then terus ke KL, berhenti dekat dataran merdeka atau area bank negara. Keluar kejap jalan2. Then drive balik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-12-2020 04:52 PM
Betoi, tak semestinya layan perasaan masa2 sedih ja, at anytime pun boleh, tambah2 kalau nak ber M ...

Tq mod tacang. Tapi setuju gak kadang2 tepu duduk dalam rumah kena keluar juga ambik angin dan buang angin kat luar
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 06:07 PM | Show all posts
tengok gambar2 holiday.. gambar2 makanan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgr jazz or nu metal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 06:47 PM | Show all posts
layan perasaan dok atas katil tak bergerak2 sambil dengar lagu lana del rey

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan perasaan bergantung pada mood
Kalau happy - makan sambil tgk comedy movie @ runningman

Kalau sedih - baring/ nangis sorang2  - tido!

Kalau boring - baca novel & tgk youtube @ layan video kucing kt ig

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka layan perasaan tgk movie romantik comedy.. Tak pon nyanyi lagu2 Taytay... Sambil tgk sunset kt balcony hihi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list