Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14744
View
174
Reply

Neelofa dah mula belajar Bahasa Arab dan Tafsir Quran bersama Ustazah Peribadi.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2021 03:40 PM | Show all posts |Read mode
Perkongsian yang sangat baik untuk follower dan menambah pahala

  


  






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-1-2021 03:50 PM | Show all posts
kena puji ka?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayyyyyyyyy......................


Ok done gembira
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah setelah mo dianiaya budak twitter tak berjaya..
Datang mo barunya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:03 PM | Show all posts
alahai lolli...
ni pun nk bukak thread ke
ktorang nak kena puji ke mcm manaa ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:05 PM | Show all posts
Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga Istiqomah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2021 04:09 PM | Show all posts
Edited by lolipopbiru at 7-1-2021 04:13 PM
ladyzens replied at 7-1-2021 04:03 PM
alahai lolli...
ni pun nk bukak thread ke
ktorang nak kena puji ke mcm manaa ni

dia buat benda baik kena la share mana tahu dpt juga pahala kt kita ni sbb ramai yg akn buka dan follow ig story dia

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:12 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 7-1-2021 04:09 PM
dia buat benda baik kena la share mana tahu dpt jika pahala kt kita ni sbb ramai yg akn buka dan f ...

dari buka IG dia lebih baik buka Al-Quran..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:14 PM | Show all posts
Proses penyucian telah bermula
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahlah ku tk bole nk husnuzonggg mana dgn dia ni..nk cover mo bru lertew
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk pulihkan imej jahnpd iols cadangkan jahnpd buat mengaji quran live kemudian dipeluk cium oleh mamazat. Confirm segala ceruk netizen akn memuja2 jahnpd semula
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Latest video rosix bella, even lepas pakai niqab pun Rosix still tak rasa Jahlop ni level agamanya bagus. Sarah Dinna lebih bagus agamanya dari kaca mata mereka yang rapat dgn Jah lop ni.

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:21 PM | Show all posts
#whatlofaread ? banyak giler ig create base on lofa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
macam MO dia dah x berjaya curi perhatian org. ke byk sgt gossip sampai org x terkejar.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:26 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 7-1-2021 04:09 PM
dia buat benda baik kena la share mana tahu dpt juga pahala kt kita ni sbb ramai yg akn buka dan f ...

jangan lupa share berapa lobenak belajar bhasa arob jugak lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa xda bilik lain ke sampai buat kelas dalam bilik tidur? Seelok2nya buat la kt ruang tamu.  

Pada pendapat aku la, bilik tidur too intimate utk 'dipertontonkan' dlm ig (walaupun sipi2 je nampak) . Tambah2 lagi kau tu niqabis. Pastu siap makan lagi kt bilik tidur...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:35 PM | Show all posts
Lofa ni nak jadi hafizah nanti bila dah jadi hafizah masih rasa diri kosong bolehla jumpa psychiatrist.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:37 PM | Show all posts
nape bukan ustat peribadi yg ajar
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:38 PM | Show all posts
Alhamdulillah

yg baik aku puji

yg cunning aku keji
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk nk merakam..ustazah tengah ajar kat depan tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list