Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2798
View
37
Reply

Dayang Nurfaizah Akui Cemburu Tengok Ramai Artis Dah Kahwin

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-1-2021 02:34 AM | Show all posts |Read mode







Tahun ini usianya bakal mencecah 40 tahun, penyanyi Dayang Nurfaizah akui menyimpan hasrat untuk mendirikan rumah tangga apatah lagi selepas melihat ramai rakan artis sudah menamatkan zaman bujang.


Bagaimanapun, Dayang berkata dia juga teringin untuk bergelar isteri. Ujarnya, dia tidak merancang namun menyerahkan soal jodoh kepada takdir.


Saya tak merancang tapi saya jealous tapi semua itu adalah soal jodoh. Saya pun teringin tapi tengok la macam mana, insyaAllah kalau ada jodoh nanti, katanya kepada mStar.


Ogos tahun lalu, hangat diperkatakan apabila timbul dakwaan apabila penyanyi itu dikatakan bakal mengikat tali pertunangan dengan Hael Husaini, namun gosip tersebut dinafikan oleh Hael.


Bagaimanapun, sebelum ini, Hael mengakui Dayang Nurfaizah merupakan wanita paling rapat dengannya serta menyerahkan soal jodoh mereka kepada Tuhan apabila ramai peminat mengharapkan pasangan ini ke jinjang pelamin.






Sumber : mStar/Rotikaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-1-2021 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
X kan lah dgn dia tu.. Mana blh perempuan bercinta dgn perempuan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Brp kali setahun nak tanye pasal jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Duk komen camni si HH makin menjauh. Statement tu seolah2 dia blame HH tak masuk meminang

Elok sikit statement Intan Ladyana
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Itammmm mcm macit porem....sapa mauu!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Insyaallah yakin dengan segala yang telah ditetapkan oleh Allah. Kawan i oll dah masuk 41 baru merasa jadi isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa dah jadi dengan kapal dia n hahaha aku ketawa? Karam dah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni workaholic kan? Tak pernah plak dengar gosip liar pasal dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:35 AM | Show all posts
kesian dia. betul ke hael tu sesuatu? harap tak lah. harap jadi lah mereka dan kekal ke jannah hendaknya. aminn.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 12:18 PM | Show all posts
KIM.K replied at 19-1-2021 04:45 AM
Duk komen camni si HH makin menjauh. Statement tu seolah2 dia blame HH tak masuk meminang

Elok si ...

ke dia saje nak cover..ntah2 mmg tgh bercinta n plan nak kawin dgn HH nak bagi surprised gittewww..tapi pape pun meols doakan DN berjodohan dgn org yang baik2 yg dapat jaga sheol sampai hujung nyawa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 12:51 PM | Show all posts
missmeornot replied at 19-1-2021 12:18 PM
ke dia saje nak cover..ntah2 mmg tgh bercinta n plan nak kawin dgn HH nak bagi surprised gittewww. ...

Aminn..statement beliau macam bagi hint org yang takmau masuk meminang..saya dah bersedia..
Janganlah bagi ayat Follow The Flow gitu DN..controlling gituh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 01:23 PM | Show all posts
missmeornot replied at 19-1-2021 12:18 PM
ke dia saje nak cover..ntah2 mmg tgh bercinta n plan nak kawin dgn HH nak bagi surprised gittewww. ...

dia ni memang hagham nak share apa2 personal. HH nak share pun kaver2 dgn foto lain. So Dyg ni jenis simpan.
Yang reputz Mstar ni apehal tanya fasal jodoh pulak, org panggil utk promo album 'Belagu'?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mdmy replied at 19-1-2021 01:23 PM
dia ni memang hagham nak share apa2 personal. HH nak share pun kaver2 dgn foto lain. So Dyg ni jen ...

Reputz acah2 nak korek rahsia kot tapi jwpn dayang tetaplaaa jawapan selamat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:45 PM | Show all posts
KIM.K replied at 19-1-2021 04:45 AM
Duk komen camni si HH makin menjauh. Statement tu seolah2 dia blame HH tak masuk meminang

Elok si ...

Mengikut firasat ko ,lelaki mcm mana yg sesuai utk Dayang ni

1. Lelaki teragung
2.Lelaki terakhir
3. Lelaki ini


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dayang dgn hael? Kalau jadi penhujungnya pakai timun
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:58 PM | Show all posts
missmeornot replied at 19-1-2021 02:37 PM
Reputz acah2 nak korek rahsia kot tapi jwpn dayang tetaplaaa jawapan selamat

dedua dah karang skrip awal2. cuma KLPP n crew suria jer yg pandai korek dari HH. Dgn qween tetap jawapan ikut rubric
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 19-1-2021 05:02 AM
Itammmm mcm macit porem....sapa mauu!

Ramai yg mahu bang... Kalo putih muka cam mengkarung pun buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
insyaAllah klu ada jodoh, Allah akn mudahkan,  moga baik2 je utk my queen
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mdmy replied at 19-1-2021 01:23 PM
dia ni memang hagham nak share apa2 personal. HH nak share pun kaver2 dgn foto lain. So Dyg ni jen ...

Bagus la cmni..klu die expose over x jadi die jugak yg malu...biarlah senyap2 tau2 je terus kawen..better la cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau HH nak, dah lama dia masuk minang. So selama ni sekadar menggeletis je la tu. Semoga Dayang dapt jodoh yg baik2. Biar lambat asal selamat. Tak kahwin pun takpe, career dah stabil.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list