Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3268
View
33
Reply

'Saya tahu, awak buat keputusan sukar!' - Siti Sarah

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-1-2021 01:50 PM | Show all posts |Read mode
'Saya tahu, awak buat keputusan sukar!' - Siti  Sarah

https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... ar-siti-%C2%A0sarah

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 19 January 2021 @ 1:43 PM

Najiy Jefri
najiy.jefri@hmetro.com.my



Kuala Lumpur: Penyanyi Siti Sarah mengakui keputusan suaminya yang juga pelawak,  Shuib meninggalkan kerjaya sebagai penyampai radio di Hot FM, tidak mudah.

Sarah berkata, Shuib begitu sedih untuk meninggalkan stesen radio terbabit yang sudah dianggap sebagai sebuah keluarga.

"Saya tahu hari ini (semalam) adalah hari yang paling berat untuk awak. Lama awak fikir nak buat keputusan ini. Iyelah, dua tahun di Hot FM dan semua kat radio tu awak dah anggap macam famili.

"Ingat lagi, masa awal bincang fasal nak tinggalkan Hot FM. Awak sangat sangat sedih sebab  cintakan kerjaya ini dan seronok kerja di sana.

"Sampaikan awak pernah cakap kerja kat Hot FM ini lain. Mereka menjaga awak dan menghormati semua pekerja," katanya.

Semalam, Shuib memutuskan untuk meninggalkan Hot FM selepas dua tahun berkhidmat untuk stesen radio itu.

Keputusan itu diambil kerana ingin menumpukan sepenuh perhatian kepada perniagaan yang dijalankan sekali gus menafikan dirinya dilamar stesen radio lain.

Menurut Sarah, dia memahami keputusan sukar yang perlu dibuat Shuib demi kelangsungan hidup dan masa depannya.

"Saya faham bila awak cakap hidup ini kita kena berkorban, apabila nak buat sesuatu yang lebih besar untuk masa depan.

"Saya nak beritahu apa pun awak buat, saya akan tetap ada dan sentiasa ada di belakang. Saya doakan bisnes kita akan terus berjaya dan bantu lebih ramai rakyat Malaysia yang sekarang ini berjuang untuk cari peluang kerja," katanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-1-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai baru 2thun jadi dj..itu pun dj sampah sendiri buat lawak sendiri ketawa
Nko ada ke tak ada dlm konti tu , tak menjejaskan program/segmen tu lngsung
Lain la kalau nko tu level2 Kak Bed @ Abby Fana yg dah 14thun berkhidmat. ,
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang kedai duit scammer tak derk lesen niaga & kad kesihatan bini takmo komen?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:40 PM | Show all posts
ramai lagi happy kot...
hahahhahaha........
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:44 PM | Show all posts
peegiii daaahhh....

u come down to the ground here and see how difficult the people have to decide for their future in order to live another day.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:48 PM | Show all posts
kepala butohhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:50 PM | Show all posts
padahal ramai yang bersyukur shuib dah xkje situ. rimas dengar suara dia pagi2
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:52 PM | Show all posts
Koserrrrrr la!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
eh prasan lah ko! dgr suara ko kat radio pun aku dh tukar saluran lain. mesti naik rating hot fm lepas ni sbb ko dh takde
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyohhh ramai yg hepi lagi aderrrrrr. Abby fana lebih layak duduk kosi dj tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasangan terpaling malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
takat jd dj buat lawak merapu isi merapu takde l la sesukar mane pun bile nk benti. elok la henti dikala tgh membusuk. focus jela bisnes. jgn tiber jd dj tmpt lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:07 PM | Show all posts
Eh, pasni buat thread pandangan anak die plak ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
akak geli dengar suara laki chucky pastu sejenis takda bakat bercakap bunyi jawa totok terbayang bau busuk taik gigi macam hanat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata berrrduittttt tp gg kuning! Gg chucky bkn maen puteh persis kapur yachhh tp gg tok laki kepam gler!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk lama da bole trima tawaran dato...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mau sujud syukur rakyat mesia haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian heols skrg jadi mangsa kutukan netizen dan ummah bertubi2

padahal dulu masa kat sinar fm ramai puji sbb heols ni pandai kawal keadaan....berbanding jep dgn rahim yg slalu kelaut..

how time flies
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ya amponn gigi soib kezahhhh pulak tak bis lagi cerita dia je manjang
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mule mula shuib cuma pelawak amaturrr,
Pastu elok je dia mendaki..elok cantik naik, sepah boom, sepahtu boom..
Mulelah story sarah pasal dulu diorang misekin dating naik kereta sarah..
Lama lama makin gegedik story dua orang..shuib start lavish..tayang sikit sikit.
Kemuncaknya pasal cium ketiak hahaha pastu pasal dato kana.
Now kat sepahtu reunion takde, dj takde, cwgn kuantan kena tutup..
I think they should muhasabah diri sekejap..walau masih kaya tapi macam org dah start benci..sian jugak..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list