Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15834
View
111
Reply

Tyra Kamaruzzaman digelar Kylie Jenner Malaysia?

[Copy link]

Author: ehehnurza018    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-1-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ehehnurza018 at 19-1-2021 02:10 PM

Baru-baru ini ex-girlfriend kepada anak tiri Siti, iaitu Aazief Khalid digelar Kylie Jenner Malaysia.

Siapakah? Sumber dari Instagram-


  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-1-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Uuuu panas hati la lmk yg acah2 kylie jenner tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:13 PM | Show all posts
Tgk gmbr atas mcm Kim and Kendall.

Dh knp BBNU masing2 nk jadi mcm Kardashian or Jenner family.

Bimbo jah I tgk depa tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 19-1-2021 02:11 PM
Uuuu panas hati la lmk yg acah2 kylie jenner tu


Takdenyer LMK nak panas. Tyra ni pun satu circle ngan SSKJP jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda sangat lagi sheolss ni kan. Dulu pernah tengok sheolss dlm vid Tokti lahirkan Aafiyah, boleh tahan polos n tak se 'Kylie Jenner' seperti sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:16 PM | Show all posts
dia jual produk apa? slalu nmpk dia dgn rambut kepok2 dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg nih ke dgn royal blood tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shuerin replied at 19-1-2021 02:16 PM
dia jual produk apa? slalu nmpk dia dgn rambut kepok2 dia je.

Blusher,lipstick dan spray rambut

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:33 PM | Show all posts
rambut kepok2.. shepah rose putus ngan aazief pasal cemburukan depa ka?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:35 PM | Show all posts
kenapa nak tumpang nama orang?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex anak tiri siti panjang nau gelarannnnnn kira pencapaian hidup x?? Choiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 02:38 PM | Show all posts
Kelatey mari jugak ke Tyra ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nama betul memang tyra ke? kau ingat ko tyra bank?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana xletopnya sbb produk dia adalah produk simplisiti, marketing apa semua simplisiti. Bukan dia start ftom zero kan? Aazief pun ada share dlam beautyra tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
jasmeen replied at 19-1-2021 03:18 PM
nama betul memang tyra ke? kau ingat ko tyra bank?

Athirah kalau xsilap. Mula2 viral sbb kantoi tipu result exam tp kt result slip dia xcover mykad.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
remotechiever replied at 19-1-2021 02:14 PM
Takdenyer LMK nak panas. Tyra ni pun satu circle ngan SSKJP jugak.

sape pernah tgk dia live tahu la berapa byk Filter yg dia pakai, klau tgk kt Vlog kt YouTube CUPCAKE AISYAH HITAM BEKERAK, klau nak lawa tu biar bebetul lawa mcm Nabila huda, nabila tu hitam pun bila jumpa life kt the curve Flawless and lawa, ni Tirahh ex anak Dato k ni jumpa dpn2 BEKERAK, filters terus nmpk Kardashian hakikat kepam
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:08 PM | Show all posts
semua nak di samakan dengan kylie jenner...
bukak tengok2 muka macam tapai basi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:12 PM | Show all posts
jasmeen replied at 19-1-2021 04:18 PM
nama betul memang tyra ke? kau ingat ko tyra bank?

Athirah. Teringat nama die sbb kes result PT3 die dulu.
Tp senyap dah pastu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:18 PM | Show all posts
slyfynx replied at 19-1-2021 05:12 PM
Athirah. Teringat nama die sbb kes result PT3 die dulu.
Tp senyap dah pastu

nape dengan result die? hahaah iols terlepas ketapi
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2021 05:26 PM | Show all posts
downiey replied at 19-1-2021 05:18 PM
nape dengan result die? hahaah iols terlepas ketapi

Dulu le, yang ade orang komen pasal die tipu mase up result PT3 die kt twitter.
Tp x igt dah ape kesnye.
Yang igt org tu cakap die tipu.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list