Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1126
View
11
Reply

"Covid-19 Is Real"- Ashraf Muslim Mohon Doa Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 12:26 PM | Show all posts |Read mode



Antara artis terawal disahkan positif Covid-19, aktor Ashraf Muslim memahami keadaan genting yang melanda pesakit, terutamanya golongan berisiko.


Oleh itu, Ashraf sentiasa berkongsi cerita bagi memberi kesedaran bahayanya pandemik ini kepada orang awam.


Terbaharu, pelakon Dia Menantu Rahsia ini memuat naik mesejnya bersama individu yang berdepan ujian sama.





Foto g



Menurut Ashraf lagi, hatinya tersentuh dengan situasi yang melanda individu yang menghantar mesej berkenaan, lalu memohon doa bagi ibunya yang sedang kritikal akibat Covid-19 ini.



Lebih malang, insan ini turut disahkan positif Covid-19 dan terpaksa di kuarantin di rumah, manakala ibunya pula semakin teruk kesihatannya.



"Covid 19 is real. Ibu masih di ICU, paru-paru ada pendarahan dan buah pinggang rosak teruk."



Foto : IG





Jadi, Ashraf meminta agar mereka yang membaca ini, berdoa untuk kesejahteraan ibu individu terbabit.



Netizen turut mengharapkan ada keajaiban kepada semua yang sedang diuji dengan pandemik ini.





Foto : IG




Terdahulu, Ashraf sendiri dijangkiti Covid-19 apabila pulang dari penggambaran drama di Scotland pada 18 Mac tahun lalu, kemudiannya dimasukkan ke hospital pada 12 April dan pulih sehari sebelum 1 Ramadan.





Foto : IG




Sesungguhnya wabak Covid 19 itu boleh mengjangkiti sesiapa sahaja. Patuhi amalan yang telah ditetapkan ya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg x pcya covid ni sbnrnya knpe ehhhh {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dia dah bagitau sebelum ni? Ke artis lain?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:08 PM | Show all posts
Adui, ape gosipnye?
Udah confirm2 die pun kene covid bulan April hari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:09 PM | Show all posts
Abis tu Sebelum ni mmg x pcaya ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak dgr pengalaman caritizen kena covid..ada ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:56 PM | Show all posts
sambung peribahasa ni anak2...

menangguk di air...??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:38 PM | Show all posts
Nampak wangi...gmbar yg baju wad hijau tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:49 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan urusan

  



Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kes dia kawen thai dulu aku xbkenan dah dgn dia hahaha. Dulu minat la sbb helok naw ehh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
yg kata covid tak real demam biasa tu retis nasyid 20 tahun yg gaduh dgn adik beradik psl tanah wpun tak cinta duit, yg isap rm100.. tu lah sohai kepam haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ini respon kepada zulyahya. Sebelum ni ada video zulyahya meminta para selebriti berkongsi kisah dijangkiti covid.
Kita malas nak cari video tersebut.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list