Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3126
View
28
Reply

Hannah Delisha Tak Suka Jaja Kisah Peribadi, Nafi Tak Mesra Dengan Rakan Media

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Pernah dikatakan sukar memberi kerjasama dengan teman media, pelakon Hannah Delisha tampil menepis tanggapan tersebut dengan mengatakan dirinya masih sama dari mula menjejak kaki ke dunia hiburan.


Menurut Hannah, tujuan dia menceburi industri seni untuk menghiburkan peminat dengan hasil kerja yang dilakukan dalam bidang lakonan, nyanyian mahupun perniagaan.


Kata Hannah, dia lebih selesa berkongsi mengenai kerjaya sahaja memandangkan dirinya seorang yang tidak gemar menjual kisah peribadinya kepada umum.




  



"Dari dahulu sampailah sekarang, saya tak rasa ada perubahan yang besar pun. Saya masih Hannah Delisha yang sama. Fokus utama saya pun lebih kepada dalam soal kerja sahaja.


"Saya nak hiburkan peminat dengan hasil kerja dilakukan. Baik lakonan, nyanyian atau perniagaan sekalipun. Pada yang kenal saya, tahu diri ini lebih bersikap 'low profile'.


"Saya pun tak suka nak kecoh-kecoh. Saya pun tak biasa nak kongsi hal peribadi. Kalau saya rasa nak kongsi, pasti saya sedia berbuat demikian. Begitulah sebaliknya," kata Hannah kepada mStar.


Foto: IG




Sebelum ini, tindakan pelakon drama siri Cinta Sekali Lagi itu memadam lebih 800 foto dirinya memakai pakaian seksi di laman Instagram menerima pujian daripada netizen.


Rata-rata peminat di laman sosial meluahkan rasa gembira melihat perubahan pelakon berusia 25 tahun itu kini yang lebih mengutamakan kepentingan menjaga aurat.


Dalam pada itu, pelakon kelahiran Singapura ini memberitahu dia sepatutnya ingin memberi tumpuan semula kepada bidang nyanyian namun hasratnya tergendala disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).




  



Biarpun terpaksa melupakan hasratnya buat sementara waktu namun Hannah sentiasa terbuka menerima tawaran berlakon yang bersesuaian dengan imejnya terkini.


"Sepatutnya saya nak kembali fokus kepada bidang nyanyian. Tapi ia tergendala sebab situasi semasa. Malah pada masa sama saya juga akan lancarkan perniagaan baju rekaan modest untuk wanita.


"Bab berlakon kalau ada rezeki lagi, saya berserah. Saya tak pernah bimbang dan risau dengan rezeki saat membuat keputusan bertudung. Apa yang penting saya akan buat yang terbaik dengan amanah kerja lakonan diberikan.




  



"Kalau ada tawaran berlakon yang kena dengan penampilan dan perwatakan, saya sedia cabar diri. Andai dapat lagi tawaran watak antagonis sekalipun sudah bertudung, saya sedia mempertimbangkannya kembali.


"Watak jahat itu tak boleh kita nilai daripada zahir dan penampilan saja. Ada saja wanita bertudung yang boleh pegang watak jahat. Saya serahkan kepada skrip dan watak," ujarnya. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Model naelofar now HD...lawa btol la die nie
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa betol dia ni lepas bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 06:22 PM | Show all posts
Pipi macamtu pun ada lagi yang cakap natural beauty
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 22-1-2021 06:22 PM
Pipi macamtu pun ada lagi yang cakap natural beauty

Kenapa dengan pipi dia pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Its sokay hannah..nnt ur perasan 'twin' will ajar u how to be the headlines every week..kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 22-1-2021 06:56 PM
Its sokay hannah..nnt ur perasan 'twin' will ajar u how to be the headlines every week..kuikuikui

Jgnlah perangai si hanna bertukar jadi perangai budu..behave hanna..behave...kang semua menyampah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 07:59 PM | Show all posts
Edited by KIM.K at 22-1-2021 08:01 PM
ira_229 replied at 22-1-2021 06:49 PM
Kenapa dengan pipi dia pulak?

Makin cantik cuma bukan natural beauty
Umpama puji penyanyi bernombor takda buat enhancement
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai jarang puji retis tp hannah ni manis je bertudung.. igt dlu awal2 dia jadi host rancangan masak2 kt rtm,bdn gempal tp ckp lembut jah..ai suka tgk..

Masuk asteruk ngn tv3suku,terus dorg exploit dia utk jual rupa..semoga berkekalan perubahan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa betul gambar first tu..
Tapi HD tolonglah jauhkan diri drp family perosak ni.. Dgn u sekali punoh nanti
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong Hannah sejak berlakon citer mr photographer
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
good hannah.jgn jadi mcm jah ninja.dia ingat dia lawa sangat ke.hannah delisha lg cantik ok!muka memang molek terbentuk.subhanallah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa btoi die ni. Harap kekal istiqomah n bjodohan dgn lelaki yg baik2 hendakNya
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 10:57 PM | Show all posts
yelah syg jgn jaja sgt kisah umahtangga kita ye

hrp baik2 aja abg tetap support carrier syg bersama madu syg

sofia al barakbah tu ya

done berangan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:07 AM | Show all posts
Harap dik Hanna share your principal pada akak Budu Kardashian kelantey tuuuu


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:16 PM | Show all posts
aii suka kalau pu riz ni pilih dia dari acik lopa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Subhanaallah memang cantik..xdak cacat cela nya..jeles i.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha.. Yang ni barulah layak kalau d katakan gadis idaman jejaka2 d malaysia. Diam comel, senyum comel, mekap comel, tak mekap pun comel dannnn paling penting bukan sejenis gedik acah muslimah tapi buat video ala2 hindustan menari bagai.
Jangan tanya sapa, tak lain tak bukan mira basic
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa tau gambar last tudung corak bunga tulip tu brand sapa?lawa..nak beli..klau brand lofa tk ada nmpk plk jual..btw suka hanna nie..cantik dia..manis sgt bila bertudung..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list