Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6290
View
89
Reply

Seramnya, Ada Suara Perempuan Menangis Join Live Shuk Sahar

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-1-2021 03:24 PM | Show all posts |Read mode
Pelawak Shuk Sahar terkejut apabila dimaklumkan oleh pengikut mengenai kehadiran bunyi misteri seakan-akan wanita menangis semasa dia sedang bersiaran langsung di laman Instagram.


Shuk atau nama sebenar Mohammad Shukri Mohamed Sahar, 34, berkata semasa kejadian dia tidak menyedari sebarang bunyi misteri kerana terlalu fokus melayan pengikut.


Foto: IG




"Saya betul-betul tak perasan dengan suara yang masuk dalam live saya... saya memang tak dengar apa pun waktu live tu.


"Mula-mula saya live biasa je... lepastu kami main teka-teka umur dan nama... siapa menang dia dapat duit RM150.


"Kemudian saya tengok kat ruangan komen semua kata ada suara orang menangis, padahal saya tak dengar apa pun! katanya.


Penyampai radio Hot FM ini berkongsi mengenai kejadian misteri itu menerusi Instagram miliknya pada malam Khamis.


Dia turut memuat naik rakaman berdurasi 12 saat memperlihatkan dirinya bersama seorang teman yang turut berada dalam video tersebut.




  



Lebih menakutkan apabila ada pengikut yang sempat merakam bunyi misteri itu dan menghantar kepadanya sejurus selesai bersiaran langsung.


"Bila orang hantar screen recorder dekat saya, baru saya perasan memang ada bunyi orang menangis, ujarnya.


Sementara itu, Shuk berkata pada malam itu dia bersiaran langsung di rumahnya yang baru sahaja didiami.


"Jujur saya cakap rumah saya ni baru duduk dan belum sempat buat doa selamat lagi.


"Tak apa esok saya cuba panggil ustaz untuk tengok benda apa sebenarnya," katanya.




  



Dalam pada itu, rata-rata pengikut yang turut menyertai siaran langsung itu mengesahkan kehadiran suara misteri itu.


"Dari awal live lagi saya dengar tapi buat tak endah saja, mula-mula masa teka beg tu, masa tu dah dengar bunyi menangis tapi buat bodoh je... seram!


  



"Seriuslah! Tadi saya ingat ada orang main-main sebab Abang Shuk buat macam tak kisah je.


"Saya dengar tadi masa Shuk nak video call pemenang tiba-tiba dengar suara perempuan menangis... dengar benda yang sama, lepas itu semua cakap benda sama," antara komen pengikut. -CARI


Sumber: mStar Online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-1-2021 03:29 PM | Show all posts
Cik lang le tu...

Ntah2 gimmick..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
skandal menangis
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:36 PM | Show all posts
cik lang fara kot??? ahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:38 PM | Show all posts
nangis mcm manusia jgk
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik isteri cantik
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:43 PM | Show all posts
dia rilex cm tkda apa je.. skandal menangis huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:44 PM | Show all posts
mendayu2  kedengaran tangisan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gimik ke haper
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi iols tak nampak sekitar dalam lif tu, selagi tu iols takkan percaya....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:22 PM | Show all posts
ntah ntah si skandal kau syuk oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 04:39 PM | Show all posts
x seram pon
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bunyi nangis tu menyeramkan..syuk kata baru dok situ so x mustahil la benda2 camtu ada
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:11 PM | Show all posts
ok... percubaan yg bagus nih untuk up kan diri..
jadi ada ler berita kan.... xde la sendu di aidilfitri...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudah2an tino tu mengekor Syuk ke mana sajork dia pegi siap masuk dalam mimpi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 22-1-2021 03:36 PM
skandal menangis

Ha ah, skandal nangis sebab dia dah lama tak jenguk
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa bunyi tu dia pandang ke tepi pulak mcm dengar? Tapi pastu kata tak dengar apa2. Eh entahlah ye now percaya ke atau prank je ni. Kat komen ade ckp bunyi tu prank je rakaman dari youtube
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw aku tak faham la orang yg suka warnakan rambut putih. Tak semua orang sesuai rambut warna gini tau
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-1-2021 08:29 PM
Btw aku tak faham la orang yg suka warnakan rambut putih. Tak semua orang sesuai rambut warna gini t ...

Makin ramai pulak melayu muka melayu totok warna rambut putih. Tak sesuai langsung
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa I rasa mcm staged je? X seram pun bunyi..#sukarterseram (selalu org guna #mudahterhibur kan)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list