Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14765
View
206
Reply

Sayang Dan Manja, Sambil Makan Pun Mira Filzah Cium Tangan Suami

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2021 10:20 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan pengacara jelita, Nur Amirah Filzah Badiozaman atau mesra disapa Mira Filzah kini bergiat aktif di saluran YouTube miliknya yang diberi nama #EmirAmirah.


Video di saluran itu diwujudkan untuk berkongsi aktivi harian bersama cinta hatinya iaitu Wan Emir Astar yang berusia 30 tahun.


Terbaru, pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu memuat naik satu video membuat kek lobak merah bersama suaminya sehingga menarik perhatian peminat kerana gembira melihat keindahan rumah tangga pasangan tersebut.




Foto: IG




Menerusi video yang dikongsi itu, aktres yang berusia 28 tahun itu, berkongsi resepi cara-cara membuat kek sambil ditemani Emir yang merupakan seorang arkitek.


Di penghujung video, pelakon drama The Maid ini mengajak suaminya bermain satu game dimana harus meneka sesuatu berdasarkan perkataan yang disebut.







Setelah selesai menghasilkan resepi itu, mereka sama-sama merasai kelazatan kek tersebut sebelum membuat game berbentuk soalan dimana terdapat juga babak Mira mencium tangan suaminya. Sweet habis!


Aksi bersahaja dan manja itu mendapat pujian daripada warganet yang gemar melihat pasangan dua sejoli itu dan berharap agar pelbagai konten video dapat dikongsi lagi oleh anak mereka untuk peminatnya.








Setelah selesai menghasilkan resepi itu, mereka sama-sama merasai kelazatan kek tersebut sebelum membuat game berbentuk soalan dimana terdapat juga babak Mira mencium tangan suaminya. Sweet habis!












Aksi bersahaja dan manja itu mendapat pujian daripada warganet yang gemar melihat pasangan dua sejoli itu dan berharap agar pelbagai konten video dapat dikongsi lagi oleh anak mereka untuk peminatnya. -CARI


Sumber: Oh My Media

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-1-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka suami macam diperbodohkan bodohkan, nampak muka blur pun ade hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:41 AM | Show all posts
Sosweeeetttt
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Somi chuols takde daki ke dik mighaaaa

Cc @sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-1-2021 10:42 AM
Somi chuols takde daki ke dik mighaaaa

Cc @sarah82

Hahahahahaa.. Tak ada daki la tu rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau memang celaka la repots. Apa la palat gila kau ni sampai suap kaki pun nak bavitau semua?!! Memang kau bodoh eh? Nak pulak bukak benang pasal pompuan yg takde bakat langsung ni, malah takde pengorbanan pun. Setakat muka basic berpura2 sopan je pompuan ni, takde kepentingan pun. Kau memang sial punya repots. Palat sungguh bukak benang gosip sampai tak tau term gosip tu apa.

Aku tau kau bodoh takde idea nak bukak benang, asal capai kpi je kau ni. Malah tak tau maksud gosip. Kau ni sampah. Sama sampah macam pelakon yg makin sendu ni. Sama bodoh dgn bella muka tua dgn adik beradik perangai pprt, sama bendul macam bella sangap kote alep. Kelas paling bawah korang ni!

Layak diludah dihina je korang sebab takde kepentingan. Repot takde fungsi pun, amatlah membazir upah dorang. Sedang forumer lain bukak benang awal. Repot bodoh lembab sehari dua terlewat pun boleh bukak benang sama. Kau memang bodoh la repot. Puihhhhh

Mira muka basic & laki muka tua, korang sedar tak korang ni dah tenggelam... Ke korang terpaksa buat content sampah utk kekal relevan di mata peminat bodoh tak reti nilai bakat? Korang dgn peminat yg sanggup buat wallpaper hp gambar kawen korang sama busuk! Dengan muka sembam macam baru bangun tido, bajet sopan manja hakikat kau tu FAKE!!! cuma bodoh je yg minat kau lagi. Sesuai la artis sampah dipuja peminat lowwwwwwesssstttt class!

Puihhhhh dekat korang yg termasuk repot asal boleh. Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh sebab korang bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:02 AM | Show all posts
sampahnya thread..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg tgk channel2 sampah camni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:03 AM | Show all posts
adududud..pagi2 baca berita camni sambil check isinar 1k, terasa sangat bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Apooo cium tgn...comolot la
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:06 AM | Show all posts
laki dia pun gila mencapub makin menjadi jadik la perangai migha pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:15 AM | Show all posts
lagi sanggup stalk ig kakak dia...

cantik2 je gmbar/view
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Basic
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijiks ehhh..geli
Rengsa dengar dia pelat R
And..bukanku sorg. Ramai komen gitu kt fb
Hope selepas 5 tahun still cium2 tgn masa makan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:38 AM | Show all posts
Reputs ni iols malas dah nak komen, sama jah spesis buka benang sampah asalkan dapat capai kpi, dapat RM3K sebulan.

Mirrrrra ni alahai, sanggup yach sheols menjatuhkan standard diri dengan cara macam ni. Acah-acah manja, tayang bahagia sana sini. Demi nak kekal relevan, demi secebis puji-pujian netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:41 AM | Show all posts
mira dah mcm makcik2 dgn tudung terlepek cam gitu

boring sgt life  mira ni jaja laki acah2 sweet
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:43 AM | Show all posts
sue_liah replied at 27-1-2021 11:41 AM
mira dah mcm makcik2 dgn tudung terlepek cam gitu

boring sgt life  mira ni jaja laki acah2 sweet

yelah kenapa skrg dia suka paka tdung style tu? buruk mcm makcik  lipat bulat gitu

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila tengok orang happy kita akan rasa happy.bila tengok pasangan in love each other kita boleh rasa jugak feeling tu.tapi kenapa aku tak rasa bila aku tengok pasangan ni?kakak mira
jauh berganda sweet dan happy dari mira ni.jadi ku nasihatkan mira korang berdua simpan saja moment bahagia,gembira itu untuk korang berdua saja
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by msel at 27-1-2021 12:04 PM

Bukan setakat cium tangan, pipi dilaga2kan sambil buat bunyi geram pun ada

gedik semacam migha dlm video tu. motif aku tengok sampai abis??? Hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:04 PM | Show all posts
Ayooo mcm lah dia sorang je cium tangan laki dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list