Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3190
View
26
Reply

Datin Shahida Yang Nakal Masa Remaja - "Depan Pakai, Belakang Bapa Cabut Tudung"

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2021 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Isteri usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid berkongsi kenakalannya ketika zaman remaja.




Kredit foto: IG




Bercerita di Instagram, dia memaklumkan mula berhijab seawal usia 13 tahun kerana dipaksi bapa.


Namun, rupa-rupanya dia hanya mengenakan tudung di hadapan bapanya saja, sebaliknya apabila orang tua itu hilang daripada pandangan, tudungnya juga 'dicabut'




Kredit foto: IG



"Sudahnya, saya memang pakai tudung, tapi bila dah keluar ayah saya dah hilang dari pandangan, saya pun buka tudung.

"Nak sampai rumah, pakai tudung balik. Nakal sungguh saya," tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Rasanya, ramai saja wanita di luar sana berperangai begini zaman mula-mula bertudung kan? Takut dimarahi ayah, depan pakai tudung tapi pdi belakang siapa tahu tudung ke mana. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-1-2021 12:58 PM | Show all posts
allahu, nakalnya zis..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:06 PM | Show all posts
hahahaha....
ok been there, done that
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman bkn terletak pd tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo masa solehah on off ke tudungnya? Igt penyanyi Penantian tu je yg pernah photoshoot majalah mangga freehair (cover ngn scarf je).. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:57 PM | Show all posts
arwah abah iols tak pernah paksa. dia just hadiahkan tudung lepas tu nasihat elok elok kenapa perempuan wajib tutup aurat masa iols dapat first datang bulan. iols pun pakai dengan sendiri sampai sekarang dah 3 series dah berumahtangga citer kat laki sesenyum je ingat kenangan tu.

itu beza paksaan ngan nasihat cara berhemat , anak pun takde nak rebel. Tin Shid tak perlu over  cerita zaman rebel demi secebis like
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14: arwah abah iols tak pernah paksa. dia just hadiahkan tudung lepas tu nasihat elok elok kenapa perempuan wajib tutup aurat masa iols dapat first datang ...


Wow thanks for sharing.. boleh guna cara ni utk minta my daughter pakai tudung once dia period nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:18 PM | Show all posts
hurm, ok la ok la. amik la. kita balik la like sikit sbb dia "nakal" sgt dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka die nmpk sembab mcm org pregnant gtu, die pregnant ke weh? I block laki bini ni kat ig, hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 03:23 PM | Show all posts
Nasib lah bapak dia baik tak macam laki dia
Berbirat lah ko tin, mcm anak ko
Kena pukul sbb tak pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 03:24 PM | Show all posts
nipskacang replied at 27-1-2021 02:20 PM
Muka die nmpk sembab mcm org pregnant gtu, die pregnant ke weh? I block laki bini ni kat ig, hahaa

Muka bengkak kan.. terlebih cucuk ke ek
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
suka betul dia ni bertik tok skrg. tp x sesuainyaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 27-1-2021 03:24 PM
Muka bengkak kan.. terlebih cucuk ke ek

Mak mentua dia lg bengkak..dah mcm belon...berasa cantik ke muka bengkak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 12:22 AM | Show all posts
buang masa pulak baca cerita macam ni. standard la tu budak2 remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Annual dinner 2020 ru gambar baharu ke?
Boleh buat pulak la majlis keramaian time2 COVID ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 27-1-2021 01:57 PM
arwah abah iols tak pernah paksa. dia just hadiahkan tudung lepas tu nasihat elok elok kenapa peremp ...

Untung kaka dapat bapa yang pandai mendidik. Tapi betul la, iman tak terletak pada tudung instead dalaman dulu yang perlu di bentuk. Tudung tu luaran je jadi tak perlu paksa2 just nasihat je yang terbaik... Teringat tengok citer pasal wali indonesia, masatu semua pakai berkemban je dan ada yang beragama buddha zaman majapahit... Dia nasihat cara halus dan baik je pasal tudung ni. Mengikut dakwah yang sesuai untuk orang tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai tudung tak payah paksa. Aku pun lambat pakai tudung bila dah betul2 faham baru pakai so tak adalah gatal nak buka balik. Yg paling wajib ajar solat tu sebab benda pertama bangkit akhirat esok solat yg ditanya. Pakai tudung kalau tak solat buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-1-2021 02:48 AM
Untung kaka dapat bapa yang pandai mendidik. Tapi betul la, iman tak terletak pada tudung instead  ...

Documentary tajuk apa uols? Nak jugak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 28-1-2021 08:46 AM
Documentary tajuk apa uols? Nak jugak tengok.

Bukan dokumentari tapi filem lama. Tak silap ada kat youtube dah, kaka search je dekat youtube sunan kalijaga etc. Nanti ada film dia, best.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 27-1-2021 05:19 PM
Mak mentua dia lg bengkak..dah mcm belon...berasa cantik ke muka bengkak?

Sejak covid ni, makin bengkak muka shahida dan alif. Entah la.. dulu dah bengkak. Now double bengkak
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list