Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
608
View
12
Reply

[SARAWAK] Jalan Mujong runtuh

[Copy link]

Author: FanTasyCreaTioN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-2-2021 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Disebab kan hujan tak henti2 beberapa hari ni... terdapat beberapa kawasan mengalami tanah runtuh...
pagi ni dikejutkan dengan berita jalan yang menghubungkan - Jalan melekun dan Jalan Mujong runtuh ...

Takat ni takde kemalangan jiwa dilaporkan ...









BKS



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 2-2-2021 10:59 AM | Show all posts

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2021 05:37 PM | Show all posts




credit


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2021 05:38 PM | Show all posts

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2021 05:39 PM | Show all posts

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2021 01:29 AM | Show all posts

letak la dalam Lawak Jenaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2021 08:26 AM | Show all posts
ipes2 replied at 4-2-2021 01:29 AM
letak la dalam Lawak Jenaka
dah ada kot yang letak kata sana


UPDATE :
Info Kapit 3.2.2021(Rabu)- Jalan lencongan telah dibuat di kawasan tanah runtuh Jalan Mujong ,Kapit.

Kerja-kerja pembaikan sedang giat dibuat , mohon penduduk dan pengguna kenderaan dimohon  berhati-hati melalui jalan lencongan ini kerana laluan nya sempit dan licin.















Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:19 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 4-2-2021 08:26 AM
dah ada kot yang letak kata sana  

tanah runtuh ya?

rasa nak tgk song dan kapit macam mana
ari tu pi kuching, sgt best
terus nyesal selama ini kenapa tidak pergi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2021 09:55 PM | Show all posts
ipes2 replied at 21-2-2021 09:19 PM
tanah runtuh ya?

rasa nak tgk song dan kapit macam mana
sincerely ... untuk orang Islam ...takde apa pun yang menarik kat sini...
for those yang bukan Islam memang sini lah syurga makanan exotic ... seperti babi hutan ... ular sawa ... tenggiling ...  sayur2 hutan ... umbut buluh ...




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2021 09:58 PM | Show all posts
ipes2 replied at 21-2-2021 09:19 PM
tanah runtuh ya?

rasa nak tgk song dan kapit macam mana
ha`ah ...
Kapit ni susah nak jumpa tanah mendatar ... mukabumi berbukit bukit ... banyak gaung ...
bila bukit d potong untuk pembanggunan dan kediaman ...

dah tentu2 nya akan ada tanah runtuh ... tanah susur ... bila hujan lebat tak henti- henti...

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 07:55 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 22-2-2021 09:58 PM
ha`ah ...
Kapit ni susah nak jumpa tanah mendatar ... mukabumi berbukit bukit ... banyak gaung ... ...

i see
jadi geography dia mcm beralun2 gitu lah ya
saya di pasir mas tu leper nya tanah.. takde bukit apa2 pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2021 06:07 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-2-2021 07:55 AM
i see
jadi geography dia mcm beralun2 gitu lah ya
saya di pasir mas tu leper nya tanah.. takde b ...
yerp...
dan pemandangan biasa rumah rumah atas bukit ... ala ala VVIP kalo kat KL nun

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2021 06:09 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-2-2021 07:55 AM
i see
jadi geography dia mcm beralun2 gitu lah ya
saya di pasir mas tu leper nya tanah.. takde b ...
beralun tu satu hal...

huhuhu tepi nya gaung gaung


ada satu tempat tu... jalan nya tepi bukit ... ngam2 untuk satu kereta jer ... tengok luar tingkap nampak gaung terus tepi nya... takde ruang langsung untuk buat kesilapan ... silap skit memang terjun gaung la jawab nya

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list