Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1412
View
12
Reply

Pelancaran rasmi Honda ADV 150 Malaysia C 5 Februari 2021

[Copy link]

Author: Farullee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-2-2021 06:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Farullee at 2-2-2021 06:46 PM

POS FB TEASER PELANCARAN HONDA MOTORCYCLE MALAYSIA MENCADANGKAN KETIBAAN HONDA ADV 150! INI ADALAH PERINCIANNYA!

Source:
Pelancaran rasmi Honda ADV 150 Malaysia C 5 Februari 2021
[size=1em]








Honda-ADV-150-188.png

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-2-2021 07:19 PM | Show all posts
harga sama dengan z300 agaknya. kalau cmtu baik ambil motor kapcai ada gear pasang quickshift lepas tu safety ride.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik jugak ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2021 04:48 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 2-2-2021 07:19 PM
harga sama dengan z300 agaknya. kalau cmtu baik ambil motor kapcai ada gear pasang quickshift lepas  ...

Setuju tuan. Bergantung kepada minat masing-masing.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2021 04:48 PM | Show all posts

Memang cantik, sesuai untuk tunggangan dalam bandar.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2021 08:42 PM | Show all posts
harga estimate dalam RM15k..kalau OTR maybe dalam RM18k..
sementara itu ME250 baru RM14k - RM15k gitu..
dia maybe nak saing-saing NVX155 ..harga dalam lingkungan tu jek

kalau minat sambar jek..pedulik la ngan geng "Baik Beli"

hikhikhikhik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2021 10:48 AM | Show all posts
HuoJingJue replied at 4-2-2021 08:42 PM
harga estimate dalam RM15k..kalau OTR maybe dalam RM18k..
sementara itu ME250 baru RM14k - RM15k gi ...

setuju dgn statement ni..
peminat Honda ni bukan terhalang pada harga...
dia terletak pada hati...
aku sendiri beli moto CB400 dengan harga 40K, geng2 "BAIK BELI" siap kutuk aku macam2...baik beli Z800 la...baik beli MT09 la....macam2 lagi...
tapi aku peduli apa...sebab aku memang minat CB400 ni sejak sek rendah lagi...
semuanya bergantung pada minat...bukan pada harga
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2021 09:49 PM | Show all posts
Edited by HuoJingJue at 10-2-2021 09:52 PM
zulka replied at 5-2-2021 10:48 AM
setuju dgn statement ni..
peminat Honda ni bukan terhalang pada harga...
dia terletak p ...

dah ada harga,
harga bodi dlm RM11,999.00..
kalau tengok pada specs dia, harga tu ok dah..
sesetengah kedai (melalui review kt yt) ada mentioned harga OTR RM12,600.00
dan ada kedai yg RM13,200.00..

betul2 racun la..hahahaha

tambahan: geng "BAIK BELI" tu tau apa..orang bawak nak feel..
bawak motor bukan pasal kelajuan semata-mata..
ada orang suka motor jenis touring, ada suka jenis naked..
kalau jenis "BAIK BELI" biasanya tanya berapa top speed..phuiii la
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 12:27 PM | Show all posts
Memang berkenan, tapi nak kumpul duit ambil cash..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2021 03:52 PM | Show all posts
siapa yang dah beli tu boleh lah berkongsi gambar atau pengalaman menunggang Adv 150
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 09:13 PM | Show all posts
ada youtuber ni, motor berapa hari pakai dah ada defect..seat takleh bukak pakai butang elektronik..
aku nampak dia bwk gi workshop biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:52 AM | Show all posts
HuoJingJue replied at 19-2-2021 09:13 PM
ada youtuber ni, motor berapa hari pakai dah ada defect..seat takleh bukak pakai butang elektronik.. ...

as expected..new model mesti ada defect, apa2 brand pun kalau produce new produk mesti ada punya
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:39 PM | Show all posts
zulka replied at 22-2-2021 10:52 AM
as expected..new model mesti ada defect, apa2 brand pun kalau produce new produk mesti ada punya

instead bwk pomen bawah pokok, bawak ler ker kedai tempat beli utk claim waranty
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list